Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se demontează bancheta din spate Acura TL?

Dorința de a rezolva micile reparații care trebuie făcute la autovehiculul dvs. devine din ce în ce mai comună. Într-adevăr, bugetul anual alocat unei mașini este substanțial, așa că încercarea de a o întreține singur pare a fi o opțiune înțeleaptă. Indiferent că este să vă accesați benzinăria, să vă schimbați scaunul, să spălați o pată sau să transportați în mod excepțional lucruri voluminoase, unii dintre voi doriți să știți cum se scoate bancheta din spate pe Acura TL. Vom încerca în această postare să vă oferim diferite moduri în funcție de anul și seria Acura TL dumneavoastră.

Cum se demontează bancheta din spate pe Acura TL cu sistem de șuruburi

Să începem cu primul scenariu. Dacă sunteți în căutarea unei metode de îndepărtare a banchetei din spate a lui Acura TL care este fixată doar cu 4 șuruburi, tehnica este probabil cea mai simplă. Într-adevăr, pentru a realiza acest lucru, trebuie doar să deșurubați cele două piulițe din spatele scaunului dvs., accesibile din portbagaj, folosind un bit Torx. Apoi deșurubați cele două piulițe din partea din față a scaunului, care sunt situate sub scaun la nivelul spațiului pentru picioarele pasagerului. Acest lucru vă va permite să îl îndepărtați complet din elementele de fixare și să îl scoateți.

Weiterlesen:
Ce cauzează supraîncălzirea mea Acura TL?

Cum se demontează bancheta din spate Acura TL cu sistem de cleme

Procedura acum un pic mai lungă de realizat, deoarece avem tendința de a fi atenți la legăturile care sunt fixate în forță, de multe ori ne temem să tragem prea tare și să rupă una. Cum scot bancheta din spate a lui Acura TL care are un sistem de cleme? În cele mai multe cazuri aceste cleme vor fi amplasate sub scaun, le vei vedea când ridici scaunul băncii. Aceste cleme sunt deseori formate dintr-o piesă de plastic și un fier metalic care se fixează în ea, pentru a le elibera va trebui să apăsați pe partea din plastic cu o șurubelniță și să trageți partea metalică. Pe unele serii dacă această soluție nu funcționează, în general, tragerea va fi suficientă pentru a le elibera.

Cum se demontează bancheta din spate Acura TL cu sistem de pliere cu șuruburi doar în față

În sfârșit, ultima soluție pentru a scoate bancheta din spate a Acura TL-ul tău, unii ani au un scaun rabatabil care nu este fixat pe partea din spate, într-un astfel de caz, este cea mai simplă tehnică pe care o poți avea de făcut. Nu va trebui decât înclinați scaunul în față și veți avea acces la piulițele Torx care îl țin de șasiul vehiculului. Odată ce aceste piulițe sunt deșurubate, ar trebui să puteți scoate bancheta din spate a Acura TL.

Gata, acum ar trebui să ai toate detaliile de care ai nevoie pentru a scoate fără probleme bancheta din spate a autovehiculului tău. Dacă intenționați să demontați alte piese, cum ar fi bara de protecție a Acura TL, am scris și câteva ghiduri pentru a vă ajuta în aceste căutări.

Weiterlesen:
Cum reglezi farurile de ceață pe Acura TL?

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Acura TL, aruncați o privire la categoria Acura TL.

Legătura cu publicația principală