Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se curata motorul Citroen C15?

Dacă doriți să aveți un vehicul curat sau intenționați să vă vindeți vehiculul cu motor, curățarea motorului Citroenului C15 este o lucrare de service de rutină care nu este neapărat bine gestionată, între teama de a răni componentele electronice sau de a nu ști ce produse să folosești… În acest post, vom merge alături de tine pentru a realiza această muncă de service cu seninătate. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi, vom vedea de ce poate fi relevant să curățați motorul mașinii dvs. și, într-o a doua etapă, cum să curățați motorul Citroen C15 .

De ce să curățați motorul Citroenului dvs. C15?

Așa că începem conținutul prin a detalia de ce ar putea fi înțelept să reflectăm asupra unui curățarea blocului motor al Citroen C15 dumneavoastră .

Cea mai comună explicație pentru curățarea compartimentului motor al autovehiculului dvs. ar trebui să fie întreținerea regulată. Eșecul de a curăța autovehiculul dvs. va cauza acumularea de murdărie și murdărie și, mai devreme sau mai târziu, va deteriora piesele auto ale autovehiculului dvs. Vă sfătuim să efectuați această curățare între 1 și 2 ori pe an. Poate fi la fel de interesant să vă curățați motorul înainte de a vinde Citroen C15, dar aveți grijă să nu îl curățați prea mult, potențialii cumpărători ar putea presupune că un motor prea curat este asociat cu o scurgere a motorului care încearcă să fie camuflat printr-o curățare completă. , mai bine sa ai un motor sanatos decat un motor prea curat.

Weiterlesen:
Vibrații la schimbarea vitezelor pe Citroen C15?

Cum să curățați motorul Citroen C15?

Vom începe acum miezul conținutului cu partea practică de curățare a blocului motor al Citroen C15 . Pentru a face acest lucru, în prima parte ne vom concentra pe pregătirea de făcut asupra motorului dvs. pentru a efectua această lucrare corect, iar în a doua oară, pe instrucțiunile care vă vor permite să curățați compartimentul motor al Citroen C15.

Pentru a pregăti motorul Citroen C15 înainte de a-l curăța

.

Primul pas și nu cel mai puțin important. Indiferent dacă compartimentul motor al mașinii dumneavoastră ar trebui să fie impermeabil, curățarea lui totală nu este recomandată nici ca urmare a numeroaselor componente electrice din interior. Prin urmare, înaintea ta curățați motorul Citroenului dvs. C15 complet, este mai bine să protejați componentele electrice ale Citroenului dvs. C15 . Iată care sunt pașii de urmat pentru a proteja corect motorul mașinii dvs.:

  • Deconectați și scoateți bateria de pe Citroen C15 , pentru a face acest lucru, nu vă gândiți de două ori să consultați conținutul nostru dedicat acestui subiect dacă nu știți cum să realizați acest pas.
  • Scoateți carcasa superioară a motorului Citroen C15 dumneavoastră , este un capac din plastic care de obicei poate fi îndepărtat prin deșurubarea câtorva șuruburi. Acest lucru vă va permite să aveți un acces mult mai ușor la întregul motor al autovehiculului dumneavoastră.
  • Protejați toate componentele electrice cu folie de plastic , extensibil de exemplu, acesta implică debitmetrul (care se află pe admisia dvs. de aer), alternatorul, toate cablurile electrice și cutia de siguranțe

.

Curățarea compartimentului motor al unui Citroen C15

Acum că v-ați pregătit autovehiculul pentru curățare, tot ce trebuie să faceți este să începeți să îl curățați, iată pașii de care trebuie să respectați curățați corect motorul Citroenului dvs. C15 :

  • Încălziți motorul autovehiculului dumneavoastră timp de aproximativ 5 minute, acest lucru va produce grăsimea mai fluidă și va ajuta la eliminarea acesteia.
  • Folosiți un degresant de motor puternic și pulverizați cu generozitate toate părțile vizibile ale motorului dvs. Citroen C15.
  • Lăsați-l să funcționeze timp de cinci până la zece minute.
  • Nu folosiți o mașină de curățat cu înaltă presiune, deoarece aceasta poate deteriora părți ale motorului dumneavoastră. Așa că folosește un furtun de grădină și ridică-te cu multă apă.
  • Dacă sunteți mulțumit de rezultat, puteți usca motorul cu un compresor, dacă au rămas urme de grăsime, puteți repeta procesul până dispare.
  • Ultima mică sugestie, dacă doriți și aveți buget, puteți aplica un strat de protecție a motorului, aceasta va preveni acumularea de murdărie pe motorul Citroen C15 dvs., veți găsi acest tip de produs în anumiți retaileri sau în categoria de produse pentru motoare de bărci

.

Tot ce trebuie să faceți este să curățați zona de lucru, să remontați carterul motorului, să vă reconectați bateria și veți putea reveni la drum cu un motor curat.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Citroen C15, aruncați o privire la categoria Citroen C15.

Legătura cu publicația principală