Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se curata aerul conditionat Fiat Stilo?

Aerul condiționat este de departe cea mai interesantă opțiune la mașinile recente. Cu toate acestea, a fost disponibil din punct de vedere istoric pentru versiunile high-end, acum a fost democratizat pentru marea majoritate a automobile. Cu toate acestea, această unitate costisitoare și sofisticată necesită un tratament special și, fie că este vorba de service sau din cauza mirosurilor, este absolut important să ne gândim la curățarea aerului condiționat al Fiat-ului dvs. Stilo. Acesta este exact ceea ce vă vom învăța în detaliu în acest articol. Mai întâi ne vom uita în detaliu la proces de curățare a aerului condiționat al Fiat Stilo, apoi, într-o a doua etapă, vom analiza mai general serviciul de aer condiționat al Fiat Stilo dumneavoastră.

Cum îmi curăț aerul condiționat Fiat Stilo

Să începem articolul nostru cu curățarea circuitului de aer condiționat al Fiat Stilo dumneavoastră. Singura modalitate de a efectua o curățare totală a acestui circuit va fi utilizarea produse bactericide și fungicide, de fapt, aerul tau conditionat creeaza o cantitate mare de umiditate care va ramane in circuit si va ajuta la dezvoltarea germenilor si bacteriilor de tot felul. Veți găsi aceste produse pe internet sau în centrele auto. Există două proceduri pentru a realiza acest lucru, iată-le

Deserviți circuitul de aer condiționat al Fiat Stilo într-un mod simplu

Odată ce aveți un spray dezinfectant, puteți curăța foarte ușor circuitul de aer condiționat al mașinii.

Weiterlesen:
Cum să blochezi un Fiat Stilo cu o baterie descărcată?

Metoda este destul de ușoară, chiar și așa, această tehnică poate murdări interiorul Fiat Stilo.

 • Scoateți filtrul de habitaclu.
 • Pune spray-ul dezinfectant pe podeaua mașinii tale (ideal pe partea pasagerului).
 • Porniți ventilația și aerul condiționat al mașinii (cu motorul pornit) cu reciclarea aerului
 • Cu geamurile închise, apăsați butonul de pe bombă pentru a o goli încet, dar sigur și închideți ușile autovehiculului și lăsați-o aprinsă aproximativ zece minute.
 • După ce a trecut acest timp, deschideți ușile Fiat Stilo, ventilația încă activată și lăsați habitaclu să aerisească timp de aproximativ 20 de minute.

Acest proces vă va permite să curățați destul de rapid sistemul de aer condiționat al Fiat Stilo dvs., dar dacă aveți mirosuri neplăcute de aer condiționat pe Fiat Stilo care sunt persistente, vă încurajăm să practicați al doilea proces.

Curățați în profunzime sistemul de aer condiționat al Fiat-ului dvs. Stilo

.

Acum să trecem la soluția mai radicală de a efectua a curățarea circuitului de ventilație completă. Va trebui să cumpărați același spray bactericid și fungicid, doar aplicarea va fi diferită. Iată procesul de care trebuie să te ții:

 • Luați-vă filtrul de cabină.
 • Prin admisia de aer externă a Fiat Stilo (între capotă și parbriz), cu motorul pornit și ventilația activată, pulverizați de câteva ori timp de 5 secunde și lăsați toate geamurile și ușile închise timp de 5 minute.
 • Odată realizat acest prim pas, veți putea aborda partea interioară a sistemului dvs. de aer condiționat, făcând același lucru, dar nu și priza de aer din interior care este de obicei situată sub torpedo.
 • În cele din urmă, pentru a încheia, puteți pulveriza câteva spray-uri în orificiile de ventilație ale Fiat Stilo.
 • Tot ce trebuie să faceți este să vă aerisiți mașina în timp ce produsul se risipește înainte de a-l putea folosi din nou.
Weiterlesen:
Volan care scârțâie pe Fiat Stilo?

Întreținerea aerului condiționat al lui Fiat Stilo

În cele din urmă, pentru a finaliza articolul nostru, vă vom oferi principalele sfaturi de respectat, dacă doriți să maximizați durata de viață a circuitului dumneavoastră de aer condiționat pe Fiat Stilo și să limitați cheltuielile neprevăzute.

 • Asigurați-vă că aerul condiționat este întreținut în fiecare an
 • Schimbați filtrul de cabină la fiecare doi ani.
 • Reîncărcați gazul FREON la fiecare doi ani.
 • aplecați sistemul de aer condiționat de pe Fiat Stilo în fiecare an.

  Dacă doriți mai multe ghiduri despre Fiat Stilo, accesați categoria noastră Fiat Stilo.

Legătura cu publicația principală