Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se curata aerul conditionat Citroen C3?

Aerul condiționat este de departe cea mai interesantă opțiune la mașinile recente. Deși istoric a fost rezervat modelelor de ultimă generație, astăzi a fost democratizat pentru marea majoritate a automobile. Cu toate acestea, acest echipament costisitor și complex necesită o atenție specială și, fie că este vorba de întreținere sau din cauza mirosurilor, este absolut important să ne gândim la curățarea aerului condiționat al Citroenului dvs. C3. Este exact ceea ce vom demonstra mai detaliat în această pagină de conținut. Mai întâi vom arunca o privire în detaliu la tehnică de curățare a aerului condiționat al Citroen C3, apoi într-un alt pas, ne vom uita mai general la întreținerea aerului condiționat al Citroenului dvs. C3.

Cum îmi curăț aerul condiționat Citroen C3

Să începem pagina noastră de conținut cu curățarea circuitului de aer condiționat al Citroen C3 dumneavoastră. Singura soluție pentru a efectua o curățare completă a acestui circuit va fi utilizarea produse bactericide și fungicide, in realitate, aerul tau conditionat face o cantitate mare de umezeala care va ramane in circuit si va favoriza dezvoltarea germenilor si bacteriilor de tot felul. Veți găsi aceste produse pe internet sau în centrele auto. Există două metode pentru a realiza acest lucru, iată-le

Curățați circuitul de aer condiționat al Citroen C3 dvs. într-un mod simplu

Odată ce aveți un spray dezinfectant, puteți curăța instantaneu circuitul de aer condiționat al mașinii.

Metoda este destul de simplă, cu toate acestea, această tehnică poate murdări interiorul Citroen C3.

 • Scoateți filtrul de habitaclu.
 • Instalați spray-ul dezinfectant pe podeaua mașinii dvs. (ideal pe partea pasagerului).
 • Porniți ventilația și climatizarea mașinii dvs. (cu motorul pornit) cu reciclarea aerului
 • Cu geamurile închise, apăsați butonul de pe bombă pentru a o goli treptat și închideți ușile autovehiculului și lăsați-o aprinsă timp de aproximativ zece minute.
 • Odată ce acest timp a trecut, deschideți ușile Citroenului dvs. C3, ventilația încă activată și lăsați habitaclu să aerisească timp de aproximativ 20 de minute.
Weiterlesen:
Cum să activez blocarea automată a Citroen C3 meu?

Această soluție vă va permite să curățați destul de rapid sistemul de aer condiționat al Citroen C3, dar dacă aveți mirosuri urâte de aer condiționat pe Citroen C3 care sunt persistente, vă sugerăm să aplicați a doua soluție.

Curățați în profunzime sistemul de aer condiționat al Citroen C3

.

Acum să trecem la metoda mai radicală de a efectua a curățarea circuitului dumneavoastră de ventilație detaliată. Va trebui sa fii dotat cu acelasi produs bactericid si fungicid, doar aplicatia va fi distincta. Iată operațiunea de urmat:

 • Scoateți filtrul de cabină.
 • Prin admisia de aer exterioară a Citroen C3 (între capotă și parbriz), cu motorul pornit și ventilația activată, pulverizați de câteva ori timp de 5 secunde și lăsați toate ferestrele și ușile închise câteva minute.
 • Odată terminată această primă etapă, veți putea aborda partea interioară a sistemului dumneavoastră de aer condiționat, făcând același lucru, dar nu și admisia de aer din interior care este de obicei stabilită sub torpedo.
 • În cele din urmă, pentru a încheia, puteți pulveriza câteva spray-uri în orificiile de ventilație ale Citroen C3 dumneavoastră.
 • Tot ce trebuie să faceți este să vă aerisiți mașina în timp ce produsul se risipește înainte de a-l putea folosi din nou.

Întreținerea aerului condiționat al lui Citroen C3

În sfârșit, pentru a finaliza pagina noastră de conținut, vă vom oferi principalele sugestii de respectat, dacă doriți să maximizați durata de viață a circuitului dumneavoastră de aer condiționat pe Citroen C3 și să limitați cheltuielile neprevăzute.

 • Asigurați-vă că aerul condiționat este întreținut în fiecare an
 • Schimbați filtrul de cabină la fiecare doi ani.
 • Reîncărcați gazul FREON la fiecare doi ani.
 • înclinați sistemul de aer condiționat de pe Citroen C3 în fiecare an.

  Dacă mai aveți întrebări despre Citroen C3, nu ezitați să consultați categoria noastră Citroen C3.

Weiterlesen:
Când să schimb amortizoarele Citroen C3 Pluriel?
Legătura cu publicația principală