Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se curata aerul conditionat Cadillac Escalade?

Aerul condiționat este de departe cea mai importantă caracteristică la mașinile recente. Deși în trecut era limitat la soiurile de ultimă generație, în prezent a fost democratizat pentru marea majoritate a vehiculelor. Cu toate acestea, acest echipament scump și sofisticat necesită un tratament special și, fie că este vorba de service sau din cauza mirosurilor, este absolut crucial să ne gândim la curățarea aerului condiționat al Cadillac-ului tău Escalade. Acesta este exact ceea ce vom demonstra în detaliu în acest articol. Mai întâi ne vom uita în detaliu la procesul de curățare a aerului condiționat al Cadillac-ului dvs. Escalade, apoi într-o altă parte, ne vom uita mai general la serviciul de aer condiționat al Cadillac-ului tău Escalade.

Cum îmi curăț aerul condiționat Cadillac Escalade

Să începem articolul nostru cu curățarea circuitului de aer condiționat al Cadillac-ului tău Escalade. Singura metodă de a executa o curățare totală a acestui circuit va fi utilizarea spray-uri bactericide și fungicide, in realitate, aerul tau conditionat produce multa umezeala care va stagna in circuit si va favoriza expansiunea germenilor si bacteriilor de tot felul. Veți găsi aceste articole pe internet sau în centrele auto. Există două moduri de a face acest lucru, iată-le

Curățați circuitul de aer condiționat al Cadillac-ului dvs. Escalade într-un mod simplu

Odată ce aveți un spray dezinfectant, puteți curăța foarte ușor circuitul de aer condiționat al mașinii.

Metodologia este destul de ușoară, totuși, această tehnică poate murdări interiorul Cadillac-ului tău Escalade.

 • Scoateți filtrul de habitaclu.
 • Instalați spray-ul dezinfectant pe podeaua mașinii dvs. (de preferință pe partea pasagerului).
 • Porniți ventilația și aerul condiționat al mașinii (cu motorul pornit) cu reciclarea aerului
 • Cu geamurile închise, apăsați butonul de pe bombă pentru a o goli treptat și închideți ușile autovehiculului și lăsați-o aprinsă aproximativ zece minute.
 • Odată ce acest timp a trecut, deschideți ușile Cadillac-ului dvs. Escalade, ventilația încă activată și lăsați habitaclu să aerisească timp de aproximativ 20 de minute.
Weiterlesen:
Cum să activez blocarea automată a Cadillac-ului meu Escalade?

Această soluție vă va permite să curățați destul de rapid sistemul de aer condiționat al Cadillac-ului dvs. Escalade, dar dacă aveți mirosuri urâte de aer condiționat pe Cadillac Escalade care sunt persistente, vă încurajăm să aplicați a doua metodologie.

Curățați în profunzime sistemul de aer condiționat al Cadillac-ului dvs. Escalade

.

Acum să trecem la tactica mai radicală de a efectua a curățarea circuitului de ventilație completă. Va trebui să achiziționați același produs bactericid și fungicid, doar aplicația va fi diferită. Iată procesul de care trebuie să te ții:

 • Scoateți filtrul de cabină.
 • Prin admisia de aer externă a Cadillac-ului dvs. Escalade (între capotă și parbriz), cu motorul pornit și ventilația activată, pulverizați de câteva ori timp de 5 secunde și lăsați toate ferestrele și ușile închise pentru câteva minute.
 • Odată realizat acest prim pas, veți putea aborda partea interioară a sistemului dvs. de aer condiționat, făcând același lucru, dar nu și priza de aer din interior care se găsește de obicei sub torpedo.
 • În cele din urmă, pentru a încheia, puteți pulveriza câteva spray-uri în orificiile de ventilație ale Cadillac-ului dvs. Escalade.
 • Tot ce trebuie să faceți este să vă aerisiți mașina în timp ce produsul se risipește înainte de a-l putea folosi din nou.

Întreținerea aerului condiționat al Cadillac-ului său Escalade

În sfârșit, pentru a încheia articolul nostru, vă vom oferi principalele recomandări de respectat, dacă doriți să maximizați durata de viață a circuitului dumneavoastră de aer condiționat pe Cadillac Escalade și să limitați cheltuielile neprevăzute.

 • Asigurați-vă că aerul condiționat este întreținut în fiecare an
 • Schimbați-vă filtrul de habitaclu la fiecare doi ani.
 • Reîncărcați gazul FREON la fiecare doi ani.
 • înclinați sistemul de aer condiționat de pe Cadillac Escalade în fiecare an.

  Dacă aveți întrebări suplimentare despre Cadillac Escalade, nu ezitați să consultați categoria noastră Cadillac Escalade.

Weiterlesen:
Cum vă setați farurile pentru faza scurtă la Cadillac Escalade?
Legătura cu publicația principală