Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se curăță motorul Kia Sportage?

Dacă doriți să aveți o mașină curată sau intenționați să vă vindeți mașina, curățarea motorului Kia Sportage este o lucrare de întreținere care nu este neapărat bine exploatată, între teama de a deteriora elementele electronice sau de a nu ști ce produse să folosiți… În acest articol, vă vom însoți pentru a finaliza această lucrare de întreținere cu liniște sufletească. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi, vom afla de ce ar putea fi important să curățați motorul mașinii dvs. și, într-un al doilea pas, cum să curățați motorul Kia Sportage .

De ce să curățați motorul Kia Sportage?

Așa că începem articolul nostru prin a detalia de ce ar putea fi bine să luăm în considerare a curățarea blocului motor al Kia Sportage .

Cea mai de bază explicație pentru curățarea compartimentului motor al mașinii dvs. ar trebui să fie întreținerea regulată. Eșecul de a curăța mașina dvs. va aduce murdărie și murdărie să se acumuleze și, în cele din urmă, să dăuneze părți ale mașinii. Vă încurajăm să efectuați această curățenie între 1 și 2 ori pe an. De asemenea, poate fi interesant să vă curățați motorul înainte de a vinde Kia Sportage, totuși aveți grijă să nu îl curățați prea mult, potențialii cumpărători ar putea crede că un motor prea curat este asociat cu o scurgere a motorului care încearcă să fie camuflat printr-o curățare completă, mai bine să ai un motor sănătos decât un motor prea curat.

Weiterlesen:
Cum să dezactivez alarma de centură pe Kia Sportage?

Cum să curățați motorul Kia Sportage?

Vom începe acum miezul articolului cu secțiunea practică de curățare a blocului motor al Kia Sportage . Pentru a face acest lucru, în prima secțiune ne vom concentra pe pregătirea de făcut pe motorul dvs. pentru a efectua această lucrare în mod corect, iar în a doua oară, pe liniile directoare care vă vor permite să curățați compartimentul motor al Kia Sportage.

Pentru a pregăti motorul Kia Sportage înainte de a-l curăța

.

Primul pas și nu cel mai puțin important. Chiar dacă compartimentul motor al mașinii tale este menit să fie impermeabil, nici curățarea lui totală nu este recomandată ca urmare a numeroaselor elemente electrice din interior. În consecință, înaintea ta curățați motorul Kia Sportage în întregime, este mai bine să protejați elementele electrice ale Kia Sportage . Iată care sunt pașii de urmat pentru a proteja corect motorul mașinii dvs.:

  • Deconectați și scoateți bateria de pe Kia Sportage , pentru a realiza acest lucru, nu ezita să consulți articolul nostru dedicat acestui subiect dacă nu știi cum să faci acest pas.
  • Scoateți carcasa superioară a motorului Kia Sportage , este un capac din plastic care, în general, poate fi îndepărtat prin deșurubarea câtorva șuruburi. Acest lucru vă va permite să aveți un acces mai puțin dificil la întregul motor al mașinii dumneavoastră.
  • Protejați toate elementele electrice cu folie de plastic , extensibil, de exemplu, acesta include debitmetrul (care se bazează pe admisia dvs. de aer), alternatorul, toate cablurile electrice și cutia de siguranțe

.

Curățarea compartimentului motor al unui Kia Sportage

Acum că v-ați pregătit mașina pentru curățare, tot ce trebuie să faceți este să începeți să o curățați, iată pașii de care trebuie să vă respectați curățați corect motorul Kia Sportage :

  • Încălzește motorul mașinii pentru aproximativ 5 minute, acest lucru va face grăsimea mai fluidă și va ajuta la eliminarea acesteia.
  • Folosiți un degresant de motor puternic și pulverizați cu generozitate toate părțile vizibile ale motorului dvs. Kia Sportage.
  • Lăsați-l să funcționeze timp de cinci până la zece minute.
  • Nu folosiți o mașină de curățat cu înaltă presiune, deoarece aceasta poate deteriora părți ale motorului dumneavoastră. Așa că folosește un furtun de grădină și ridică-te cu multă apă.
  • Daca esti convins de rezultatul final, iti poti usca motorul cu un compresor, daca au ramas urme de grasime, poti replica procesul pana dispare.
  • Ultima mică sugestie, dacă doriți și aveți buget, puteți aplica un strat de protecție a motorului, acest lucru va preveni acumularea de murdărie pe motorul Kia Sportage, veți descoperi acest tip de produs în anumiți retaileri sau în categoria de produse pentru motoare de bărci

.

Tot ce trebuie să faceți este să curățați zona de lucru, să remontați carterul motorului, să vă reconectați bateria și veți putea reveni la drum cu un motor curat.

Dacă mai aveți întrebări despre Kia Sportage, nu ezitați să consultați categoria noastră Kia Sportage.

Legătura cu publicația principală