Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se curăță motorul Ford Explorer?

Dacă doriți să aveți o mașină curată sau intenționați să vă vindeți autovehiculul, curățarea motorului Ford Explorer este o acțiune de service de rutină care de fapt nu este bine operată, între teama de a distruge componentele electronice sau de a nu ști ce produse să folosești… În această postare, vom merge alături de tine pentru a efectua această acțiune de service de rutină cu liniște sufletească. Pentru a face acest lucru, în primul rând, vom vedea de ce ar putea fi relevant să curățați unitatea motorului mașinii dvs. și, într-un al doilea pas, cum să curățați unitatea motorului Ford Explorer .

De ce să curățați motorul Ford Explorer?

Așa că începem articolul nostru prin a detalia de ce ar putea fi inteligent să reflectăm asupra unui curățarea blocului motor al Ford Explorer .

Cel mai de bază motiv pentru curățarea compartimentului unității motorului autovehiculului dvs. ar trebui să fie întreținerea frecventă. Eșecul de a curăța autovehiculul dvs. va declanșa acumularea de murdărie și murdărie și, în cele din urmă, va deteriora piesele auto ale autovehiculului dvs. Vă sugerăm să efectuați această curățare între 1 și 2 ori pe an. De asemenea, poate fi interesant să vă curățați motorul înainte de a vinde Ford Explorer, cu toate acestea, aveți grijă să nu îl curățați prea mult, potențialii cumpărători ar putea presupune că un motor prea curat este asociat cu un motor care are scurgeri care încearcă să fie camuflat printr-o curățare completă, mai bine să ai un motor sănătos decât un motor prea curat.

Weiterlesen:
Cum se curăță convertizorul catalitic Ford Explorer?

Cum să curățați unitatea motorului Ford Explorer?

Vom începe acum miezul articolului cu partea practică de curățare a blocului motor al Ford Explorer . Pentru a face acest lucru, în prima parte ne vom concentra pe pregătirea de făcut asupra unității dvs. de motor pentru a efectua această acțiune în mod corespunzător, iar în a doua oară, pe liniile directoare care vă vor permite să curățați compartimentul motor al Ford Explorer.

Pentru a pregăti motorul Ford Explorer înainte de a-l curăța

.

Primul pas și nu cel mai puțin necesar. Indiferent dacă compartimentul motor al mașinii tale ar trebui să fie impermeabil, curățarea completă a acestuia nu este sugerată nici ca urmare a numeroaselor componente electrice din interior. În consecință, înaintea ta curățați motorul Ford Explorer complet, este mai bine să protejați componentele electrice ale Ford Explorer . Iată care sunt pașii de urmat pentru a proteja corect unitatea motorului mașinii dvs.:

  • Deconectați și scoateți bateria din Ford Explorer , pentru a realiza acest lucru, nu ezitați să cereți sfaturi din articolul nostru dedicat acestui subiect dacă nu știți cum să realizați acest pas.
  • Scoateți carcasa superioară a motorului Ford Explorer , este un capac din plastic care, în general, poate fi îndepărtat prin deșurubarea câtorva șuruburi. Acest lucru vă va permite să aveți un acces mult mai ușor la întreaga unitate de motor a autovehiculului dumneavoastră.
  • Protejați toate componentele electrice cu folie de plastic , extensibil de exemplu, acesta implică debitmetrul (care se bazează pe admisia dvs. de aer), alternatorul, toate cablurile electrice și cutia de siguranțe

.

Curățarea compartimentului unității motorului unui Ford Explorer

Acum că v-ați pregătit autovehiculul pentru curățare, tot ce trebuie să faceți este să începeți să îl curățați, iată pașii de care trebuie să respectați curățați corect unitatea motorului Ford Explorer :

  • Încălziți unitatea motorului autovehiculului dumneavoastră timp de aproximativ 5 minute, acest lucru va produce grăsimea mai fluidă și va ajuta la eliminarea acesteia.
  • Folosiți un degresant puternic pentru unitatea motorului și pulverizați cu generozitate toate părțile vizibile ale unității dvs. de motor Ford Explorer.
  • Lăsați-l să funcționeze timp de cinci până la zece minute.
  • Nu folosiți o mașină de curățat cu înaltă presiune, deoarece aceasta poate dăuna părți ale unității motorului dumneavoastră. Așa că folosește un furtun de grădină și ridică-te cu multă apă.
  • Dacă sunteți mulțumit de rezultatul final, puteți usca unitatea motorului cu un compresor, dacă au rămas urme de grăsime, puteți repeta procedura până când aceasta dispare.
  • Ultimul sfat, daca vrei si ai buget, poti aplica un strat de protectie a motorului, acest lucru va preveni acumularea de murdarie pe unitatea motorului Ford Explorer, vei gasi acest tip de produs in magazine specializate sau in categoria produselor pentru motoare de barca

.

Tot ce trebuie să faceți este să curățați zona de lucru, să remontați carterul motorului, să vă reconectați bateria și veți avea posibilitatea de a reveni la drum cu un motor curat.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Ford Explorer, aruncați o privire la categoria Ford Explorer.

Legătura cu publicația principală