Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se curăță motorul Chevrolet Avalanche?

Indiferent dacă doriți să aveți o mașină curată sau intenționați să vă vindeți autovehiculul, curățarea motorului Chevrolet Avalanche este o acțiune de întreținere care nu este neapărat bine controlată, între teama de a răni piesele electronice sau de a nu ști ce produse să folosiți… În acest articol, vă vom însoți să desfășurați această acțiune de întreținere cu seninătate. Pentru a face acest lucru, în primul rând, vom vedea de ce poate fi relevant să curățați unitatea motorului mașinii dvs. și, într-un al doilea pas, cum să curățați unitatea motorului Chevrolet Avalanche .

De ce să curățați motorul Chevrolet Avalanche?

Așa că începem articolul nostru spunându-vă de ce ar putea fi bine să reflectați asupra unui curățarea blocului motor al Chevrolet Avalanche .

Cea mai de bază justificare pentru curățarea compartimentului unității motorului autovehiculului dvs. ar trebui să fie întreținerea frecventă. Dacă nu vă curățați autovehiculul, se va aduna murdăria și murdăria și, mai devreme sau mai târziu, va deteriora piesele auto ale autovehiculului. Vă încurajăm să efectuați această curățenie între 1 și 2 ori pe an. De asemenea, poate fi interesant să vă curățați motorul înainte de a vinde Chevrolet Avalanche, dar aveți grijă să nu îl curățați prea mult, potențialii cumpărători ar putea crede că un motor prea curat este asociat cu o scurgere a motorului care încearcă să fie ascuns printr-o curățare completă, mai bine să ai un motor sănătos decât un motor prea curat.

Weiterlesen:
Cum se scoate bara de protecție de la un Chevrolet Avalanche?

Cum să curățați unitatea motorului Chevrolet Avalanche?

Vom ataca acum miezul articolului cu partea practică de curățare a blocului motor al Chevrolet Avalanche . Pentru a face acest lucru, în prima parte ne vom concentra pe pregătirea pe care trebuie să o faceți asupra unității dvs. de motor pentru a realiza această acțiune în mod corespunzător, iar în a doua oară, pe instrucțiunile care vă vor permite să curățați compartimentul motor al Chevrolet Avalanche.

Pentru a pregăti motorul Chevrolet Avalanche înainte de a-l curăța

.

Primul pas și nu cel mai puțin important. Chiar dacă compartimentul motor al mașinii dumneavoastră este menit să fie impermeabil, nici curățarea temeinică a acestuia nu este recomandată din cauza numeroaselor părți electrice din interior. În consecință, înaintea ta curățați motorul Chevrolet Avalanche în totalitate, este mai bine să protejați piesele electrice ale Chevrolet Avalanche . Iată care sunt pașii de urmat pentru a proteja în mod corespunzător unitatea motorului mașinii dvs.:

  • Deconectați și scoateți bateria de pe Chevrolet Avalanche , pentru asta, nu te gandi de doua ori sa ceri sfaturi din articolul nostru dedicat acestui subiect daca nu stii sa faci acest pas.
  • Scoateți carcasa superioară a motorului Chevrolet Avalanche , este un capac din plastic care poate fi scos în general prin deșurubarea câtorva șuruburi. Acest lucru vă va permite să aveți un acces mult mai ușor la întreaga unitate de motor a autovehiculului dumneavoastră.
  • Protejați toate piesele electrice cu folie de plastic , extensibil de exemplu, acesta implică debitmetrul (care se bazează pe admisia dvs. de aer), alternatorul, toate cablurile electrice și cutia de siguranțe

.

Curățarea compartimentului unității motorului unui Chevrolet Avalanche

Acum că v-ați pregătit autovehiculul pentru curățare, tot ce trebuie să faceți este să începeți să îl curățați, iată pașii de urmat pentru curățați în mod corespunzător unitatea motorului Chevrolet Avalanche :

  • Încălziți unitatea motorului autovehiculului dumneavoastră timp de aproximativ 5 minute, acest lucru va face grăsimea mai fluidă și va facilita eliminarea acesteia.
  • Folosiți un degresant puternic pentru unitatea motorului și pulverizați cu generozitate toate părțile vizibile ale unității dvs. de motor Chevrolet Avalanche.
  • Lăsați-l să funcționeze timp de cinci până la zece minute.
  • Nu folosiți o mașină de curățat cu înaltă presiune, deoarece aceasta poate dăuna componentelor unității motorului dumneavoastră. Așa că folosește un furtun de grădină și ridică-te cu multă apă.
  • Dacă sunteți convins de rezultatul final, vă puteți usca unitatea motorului cu un compresor, dacă au rămas urme de grăsime, puteți duplica operațiunea până dispare.
  • Ultimul sfat, dacă vrei și ai buget, poți aplica un strat de protecție a motorului, asta va preveni acumularea de murdărie pe unitatea motorului Chevrolet Avalanche, vei descoperi acest tip de produs în magazinele specializate sau in categoria produselor pentru motoare de barca

.

Tot ce trebuie să faceți este să curățați zona de lucru, să remontați carterul motorului, să vă reconectați bateria și veți avea posibilitatea de a reveni la drum cu un motor curat.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Chevrolet Avalanche, nu ezitați să consultați categoria noastră Chevrolet Avalanche.

Legătura cu publicația principală