Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se curăță farurile pe Volvo XC90?

Componentele de iluminat ale automobilelor noastre fac parte din elementele necesare de siguranță. Evident, ele ne permit să vedem și să fim priviți în timpul nopții sau în condiții meteorologice nefavorabile. Prin urmare, este necesar să le păstrăm în stare bună de funcționare și să aveți în permanență iluminare maximă. În această postare, ne vom concentra asupra farurilor autovehiculului dvs. și mai precis cum să curățați farurile Volvo XC90? Vom începe această pagină de conținut cu explicația de ce poate fi relevant să curățați farurile mașinii dvs., apoi, cum să curățați concret farurile Volvo XC90.

De ce să curățați capacele farurilor Volvo XC90 dvs.?

Majoritatea dintre noi tindem de obicei să ne gândim la golirea vehiculului, la înlocuirea unui bec ars, dar rareori luăm în considerare examinând curățenia farurilor de pe Volvo XC90 . Evident, dacă sunt galben, opac sau murdar , este necesar să verificați dacă farurile dumneavoastră sunt capabile să ilumineze eficient drumul. În primul rând, puteți examina reglarea farurilor Volvo XC90 sau faza scurtă a acestuia, citind cele două articole dedicate.

Curățați farurile terne ale Volvo XC90 pentru verificarea tehnică

Primul motiv pentru care ați putea fi pe această pagină de internet este că ați avut nevoie sau ați trecut de inspecția tehnică și există complicații cu farurile Volvo XC90 dumneavoastră. Evident, dacă farurile tale au devenit opac pe măsură ce timpul trece și ați pierdut puterea de iluminare, este posibil să nu treceți de inspecția tehnică, în acest caz, poate fi, prin urmare, relevant pentru curățați sau restaurați capacul din plastic al farurilor Volvo XC90 înainte de inspecția tehnică sau de contra-inspecție.

Curățați farurile opace ale Volvo XC90 pentru a obține vizibilitate

A doua posibilitate, pur și simplu ai senzația de a ilumina mai puțin bine în timpul nopții cu Volvo XC90 . Într-un astfel de caz, este interesant să le curățați înainte ca stratul de murdărie să se dovedească a fi dificil de îndepărtat, vă sugerăm să curăţaţi regulat farurile autovehiculului dumneavoastră .

Weiterlesen:
Scurgere de lichid de frana Volvo XC90

Cum să curățați farurile Volvo XC90?

Vom trece acum la partea care probabil ești cel mai interesat, cum să curățați capacele farurilor Volvo XC90 dvs.? Mai întâi ne vom uita la cum să curățați interiorul farurilor mașinii dvs., apoi exteriorul și, în cele din urmă, cum să recondiționați farurile Volvo XC90.

Curățați interiorul farurilor Volvo XC90

Prima posibilitate, ai impresia că există umiditate în interiorul farurilor sau murdărie . Într-un astfel de caz, va trebui să curățați interiorul farurilor dvs. Volvo XC90, pentru asta, nimic nu poate fi mult mai ușor:

 • Scoate capota mașinii tale
 • Demontați componentele optice folosind șuruburile furnizate în acest scop
 • Scoateți capacul exterior al farului și curățați interiorul cu un burete umed și bicarbonat de sodiu presarat pe interiorul capacului
 • Uscați-l cu un uscător puternic înainte de a-l reasambla

Curățați capacele de plastic ale farurilor de pe Volvo XC90

A doua posibilitate, optica farurilor Volvo XC90 dumneavoastră este murdară și doriți să le curățați, vă sunt la dispoziție câteva opțiuni, iată-le:

 • Curățați farurile vehiculului dvs. cu motor cu un burete umed stropit cu o lingură de bicarbonat de sodiu și apoi clătiți
 • Curățați farurile Volvo XC90 cu un pânză și pastă de dinți . Întindeți pasta de dinți pe toată suprafața farurilor și frecați cu o cârpă cu mișcări circulare, apoi clătiți cu multă apă
 • Curățați farurile mașinii dvs. cu un kit de curățare stabilit într-un magazin specializat. Va trebui doar să urmați instrucțiunile pentru curățarea farurilor. Acest tratament este puternic, dar puțin mai scump decât metodele de substituție prezentate mai devreme.
Weiterlesen:
Cum pornesc un Volvo XC90?

Lustruind farurile decolorate ale lui Volvo XC90

In sfarsit, in cazul in care si dupa ce ti-ai curatat farurile, ai impresia ca raman plictisitoare sau estompată , avem o soluție pentru tine. Acesta este adesea cazul unei contravizite a controlului tehnic. Iată cum să recondiționați farurile Volvo XC90/Strong:

 • Curățați farurile pentru scurt timp cu un burete și bicarbonat de sodiu
 • Protejați-vă corpul cu bandă groasă în jurul farurilor
 • Luați un șmirghel cu granulație 400, umeziți-l și faceți mișcări circulare moi pentru a șlefui suprafața farului, terminați cu mișcări orizontale.
 • Repetați procesul cu șmirghel cu granulație 600 după clătirea farului
 • În cele din urmă, realizați acest lucru pentru ultima dată cu hârtie de sticlă 2000 de cereale, apoi clătiți farurile
 • În cele din urmă, aplicați o ceară de protecție pentru a proteja farurile Volvo XC90

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Volvo XC90, nu ezitați să consultați categoria noastră Volvo XC90.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector