Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se curăță farurile pe volvo xc70?

Elementele de iluminat ale mașinilor noastre fac parte din elementele necesare de siguranță. De fapt, ele ne permit să vedem și să fim vizionați noaptea sau în condiții meteorologice nefavorabile. Este atât de necesar să le păstrați în stare bună de funcționare și să aveți întotdeauna o iluminare optimă. În acest articol, ne vom concentra asupra farurilor autovehiculului dvs. și mai precis cum să curățați farurile de la volvo xc70? Vom începe acest conținut cu justificarea de ce poate fi important să curățați farurile mașinii dvs., apoi, cum să curățați concret farurile volvo xc70.

De ce să curățați capacele farurilor de la volvo xc70?

Majoritatea dintre noi tind să ne gândim la golirea vehiculului, la înlocuirea unui bec ars, dar nu ne gândim aproape niciodată verificând curățenia farurilor de pe volvo xc70 lui . De fapt, dacă sunt galben, opac sau murdar , este necesar să verificați dacă farurile dumneavoastră sunt capabile să ilumineze corect drumul. În primul rând, puteți examina reglarea farurilor volvo xc70 sau faza scurtă a acestuia, consultând cele două conținuturi web specifice ale noastre.

Curățați farurile terne ale volvo xc70 pentru verificarea tehnică

Prima cauza prin care poti fi pe aceasta pagina este ca ti-ai dorit sau ai trecut de inspectia tehnica si sunt probleme cu farurile volvo xc70 tau. De fapt, dacă farurile dvs. au devenit opac după ceva timp și ați pierdut puterea de iluminare, este posibil să nu finalizați inspecția tehnică, în acest caz, poate fi, prin urmare, important să curățați sau restaurați capacul din plastic al farurilor volvo xc70 înainte de inspecția tehnică sau contra inspecția.

Curățați farurile opace ale volvo xc70 pentru a obține vizibilitate

A doua situație, doar ai impresia de a ilumina mai puțin bine noaptea cu volvo xc70 . În acest caz, este interesant să le curățați înainte ca stratul de murdărie să devină greu de îndepărtat, vă sfătuim să curăţaţi regulat farurile autovehiculului dumneavoastră .

Weiterlesen:
Ecranul tactil pentru volvo xc70 nu merge

Cum să curățați farurile volvo xc70?

Vom trece acum la componenta care aproape sigur vă interesează cel mai mult, cum să curățați capacele farurilor de la volvo xc70? Mai întâi vom analiza cum să curățați interiorul farurilor mașinii dvs., apoi exteriorul și, în sfârșit, cum să renovăm farurile volvo xc70.

Curățați interiorul farurilor volvo xc70

Prima oportunitate, ai senzația că există umiditate în interiorul farurilor sau murdărie . În acest caz, va trebui să curățați interiorul farurilor dvs. volvo xc70, pentru asta, nimic nu poate fi mai puțin dificil:

 • Scoate capota mașinii tale
 • Demontați componentele optice folosind șuruburile furnizate în acest scop
 • Scoateți capacul exterior al farului și curățați interiorul cu un burete umed și bicarbonat de sodiu presarat pe interiorul capacului
 • Uscați-l cu un uscător puternic înainte de a-l reasambla

Curățați capacele de plastic ale farurilor de pe volvo xc70

A doua oportunitate, optica farurilor de la volvo xc70 tau este murdara si vrei sa le cureti, iti stau la dispozitie mai multe variante, iata-le:

 • Curățați farurile vehiculului dvs. cu motor cu un burete umed stropit cu o lingură de bicarbonat de sodiu și apoi clătiți
 • Curățați farurile volvo xc70 cu un pânză și pastă de dinți . Întindeți pasta de dinți pe toată suprafața farurilor și frecați cu o cârpă cu mișcări circulare, apoi clătiți cu multă apă
 • Curățați farurile mașinii dvs. cu un kit de curățare găsit într-un magazin specializat. Va trebui doar să respectați instrucțiunile pentru curățarea farurilor. Acest tratament este puternic, dar puțin mai scump decât tehnicile de înlocuire prezentate mai sus.
Weiterlesen:
Cum vă setați farurile pentru faza scurtă la volvo xc70?

Lustruind farurile decolorate ale volvo xc70

In fine, in cazul in care si dupa ce ti-ai curatat farurile, ai senzatia ca raman plictisitoare sau estompată , avem un remediu pentru tine. Acesta este adesea cazul unei contravizite a controlului tehnic. Iată cum să renovați farurile volvo xc70/Strong:

 • Curățați farurile pentru scurt timp cu un burete și bicarbonat de sodiu
 • Protejați-vă corpul cu bandă groasă în jurul farurilor
 • Luați niște șmirghel cu granulație 400, umeziți-l și faceți mișcări circulare delicate pentru a șlefui suprafața farului, terminați cu mișcări orizontale.
 • Replicați operația cu șmirghel cu granulație 600 după clătirea farului
 • În cele din urmă, faceți acest lucru pentru ultima dată cu hârtie de sticlă 2000 de cereale, apoi clătiți farurile
 • În cele din urmă, aplică o ceară de protecție pentru a proteja farurile volvo xc70

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre volvo xc70, aruncați o privire la categoria volvo xc70.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector