Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se curăță farurile pe Volvo XC60?

Componentele de iluminat ale mașinilor noastre fac parte din componentele importante ale siguranței. De fapt, ele ne permit să vedem și să fim văzuți noaptea sau în condiții meteorologice nefavorabile. Prin urmare, este important să le mențineți în stare bună de funcționare și să aveți întotdeauna o iluminare optimă. În acest articol, vom analiza farurile autovehiculului dvs. și mai precis cum să curățați farurile Volvo XC60? Vom începe acest articol cu ​​justificarea de ce poate fi relevant să curățați farurile mașinii dvs., apoi, cum să curățați concret farurile Volvo XC60.

De ce să curățați capacele farurilor Volvo XC60 dvs.?

Majoritatea dintre noi tind să ia în considerare golirea vehiculului, schimbarea unui bec ars, dar, rareori, luăm în considerare verificând curățenia farurilor de pe Volvo XC60 al său . Într-adevăr, dacă sunt galben, opac sau murdar , este necesar să verificați dacă farurile dumneavoastră sunt capabile să ilumineze eficient drumul. Pentru început, puteți verifica reglarea farurilor Volvo XC60 sau faza scurtă a acestuia, consultând cele două articole specifice ale noastre.

Curățați farurile terne ale Volvo XC60 pentru verificarea tehnică

Prima cauză pe care ați putea să vă aflați în acest articol este că ați avut nevoie sau ați trecut de inspecția tehnică și există complicații cu farurile Volvo XC60 dumneavoastră. Într-adevăr, dacă farurile tale au devenit opac după ceva timp și ați pierdut puterea de iluminare, este posibil să nu treceți de inspecția tehnică, în acest caz, poate fi, în consecință, relevant pentru curățați sau restaurați capacul din plastic al farurilor Volvo XC60 înainte de inspecția tehnică sau de contra-inspecție.

Curățați farurile opace ale Volvo XC60 pentru a obține vizibilitate

A doua situație, doar ai senzația de a ilumina mai puțin bine noaptea cu Volvo XC60 . În acest caz, este interesant să le curățați înainte ca stratul de murdărie să devină dificil de îndepărtat, vă recomandăm să curățați farurile vehiculului dvs. cu motor în mod repetat .

Weiterlesen:
Cum elimini capacul butucului meu Volvo XC60?

Cum să curățați farurile Volvo XC60?

Vom trece acum la componenta care aproape sigur vă interesează cel mai mult, cum să curățați capacele farurilor Volvo XC60 dvs.? Vom verifica mai întâi cum să curățați interiorul farurilor mașinii dvs., apoi exteriorul și, în sfârșit, cum să recondiționați farurile Volvo XC60.

Curățați interiorul farurilor Volvo XC60

Prima oportunitate, ai impresia că există umiditate în interiorul farurilor sau murdărie . În acest caz, va trebui să curățați interiorul farurilor dvs. Volvo XC60, pentru asta, nimic nu poate fi mai puțin complicat:

 • Scoate capota mașinii tale
 • Demontați piesele optice folosind șuruburile furnizate pentru acest scop
 • Scoateți capacul exterior al farului și curățați interiorul cu un burete umed și bicarbonat de sodiu presarat pe interiorul capacului
 • Uscați-l cu un uscător puternic înainte de a-l reasambla

Curățați capacele de plastic ale farurilor de pe Volvo XC60

A doua oportunitate, optica farurilor Volvo XC60 dumneavoastră este murdară și doriți să le curățați, vă sunt disponibile câteva posibilități, iată-le:

 • Curățați farurile vehiculului dvs. cu motor cu un burete umed stropit cu o lingură de bicarbonat de sodiu și apoi clătiți
 • Curățați farurile Volvo XC60 cu un pânză și pastă de dinți . Întindeți pasta de dinți pe toată suprafața farurilor și frecați cu o cârpă cu mișcări circulare, apoi clătiți cu multă apă
 • Curățați farurile mașinii dvs. cu un kit de curățare identificat într-un magazin specializat. Va trebui doar să urmați instrucțiunile pentru curățarea farurilor. Această soluție este eficientă, dar puțin mai costisitoare decât modalitățile de substituție prezentate mai sus.

Lustruind farurile decolorate ale lui Volvo XC60

In fine, in caz ca si dupa ce ti-ai curatat farurile, ai impresia ca raman plictisitoare sau estompată , avem un remediu pentru tine. Aceasta este în multe cazuri circumstanța unei contravizite a controlului tehnic. Iată cum să recondiționați farurile Volvo XC60/Strong:

 • Curățați farurile pentru scurt timp cu un burete și bicarbonat de sodiu
 • Protejați-vă corpul cu bandă groasă în jurul farurilor
 • Luați un șmirghel cu granulație 400, umeziți-l și faceți mișcări circulare ușoare pentru a șlefui suprafața farului, terminați cu mișcări orizontale.
 • Repetați tratamentul cu șmirghel cu granulație 600 după clătirea farului
 • În cele din urmă, faceți acest lucru pentru ultima dată cu hârtie de sticlă 2000 de cereale, apoi clătiți farurile
 • În cele din urmă, aplicați o ceară de protecție pentru a proteja farurile Volvo XC60
Weiterlesen:
Pret inlocuire disc de frana pentru Volvo XC60 ?

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Volvo XC60, aruncați o privire la categoria Volvo XC60.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector