Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se curăță farurile pe Volvo Xc40?

Elementele de iluminat ale vehiculelor noastre fac parte din componentele fundamentale ale securității. Într-adevăr, ele ne permit să vedem și să fim vizionați noaptea sau în condiții meteorologice nefavorabile. Prin urmare, este fundamental să le menținem în bună funcționare și să avem întotdeauna o iluminare optimă. În această postare, vom analiza farurile vehiculului dvs. cu motor și mai exact cum să curățați farurile Volvo Xc40? Vom începe acest conținut cu explicația de ce poate fi important să curățați farurile mașinii dvs., apoi, cum să curățați concret farurile Volvo Xc40.

De ce să curățați capacele farurilor Volvo Xc40 dvs.?

Majoritatea dintre noi tind de obicei să ia în considerare golirea mașinii, înlocuirea unui bec ars, dar rareori luăm în considerare verificând curățenia farurilor de pe Volvo Xc40 al său . Într-adevăr, fie că sunt galben, opac sau murdar , este esențial să verificați dacă farurile dumneavoastră sunt capabile să ilumineze eficient drumul. Pentru început, puteți examina reglarea farurilor Volvo Xc40 sau faza scurtă a acestuia, citind cele două articole de conținut dedicate.

Curățați farurile terne ale Volvo Xc40 pentru verificarea tehnică

Prima cauză pe care ați putea să vă aflați pe această pagină de internet este că ați dorit sau ați trecut de inspecția tehnică și există complicații cu farurile Volvo Xc40 dumneavoastră. Într-adevăr, dacă farurile tale au devenit opac pe măsură ce timpul trece și ați pierdut puterea de iluminare, este posibil să nu finalizați inspecția tehnică, în acest caz, poate fi, în consecință, important să curățați sau restaurați capacul din plastic al farurilor Volvo Xc40 înainte de inspecția tehnică sau de contra-inspecție.

Curățați farurile opace ale Volvo Xc40 pentru a obține vizibilitate

A doua posibilitate, pur și simplu ai senzația de a ilumina mai puțin bine noaptea cu Volvo Xc40 . În acest caz, este interesant să le curățați înainte ca stratul de murdărie să devină greu de îndepărtat, vă sfătuim să curățați farurile vehiculului dvs. cu motor în mod repetat .

Weiterlesen:
Vibrația pedalei de frână la Volvo Xc40?

Cum să curățați farurile Volvo Xc40?

Vom trece acum la partea care probabil ești cel mai interesat, cum să curățați capacele farurilor Volvo Xc40 dvs.? Vom verifica mai întâi cum să curățăm interiorul farurilor mașinii tale, apoi exteriorul și, în cele din urmă, cum să renovăm farurile Volvo Xc40.

Curățați interiorul farurilor Volvo Xc40

Prima oportunitate, ai senzația că există umiditate în interiorul farurilor sau murdărie . În acest caz, va trebui să curățați interiorul farurilor dvs. Volvo Xc40, pentru asta, nimic nu poate fi mai ușor:

 • Scoate capota mașinii tale
 • Demontați elementele optice folosind șuruburile furnizate în acest scop
 • Scoateți capacul exterior al farului și curățați interiorul cu un burete umed și bicarbonat de sodiu presarat pe interiorul capacului
 • Uscați-l cu un uscător puternic înainte de a-l reasambla

Curățați capacele de plastic ale farurilor de pe Volvo Xc40

A doua oportunitate, optica farurilor Volvo Xc40 dvs. este murdară și doriți să le curățați, vă sunt disponibile mai multe alternative, iată-le:

 • Curățați farurile vehiculului dvs. cu motor cu un burete umed stropit cu o lingură de bicarbonat de sodiu și apoi clătiți
 • Curățați farurile Volvo Xc40 cu o pânză și pastă de dinți . Întindeți pasta de dinți pe toată suprafața farurilor și frecați cu o cârpă cu mișcări circulare, apoi clătiți cu multă apă
 • Curățați farurile mașinii dvs. cu un kit de curățare stabilit într-un anumit magazin. Va trebui doar să respectați instrucțiunile pentru curățarea farurilor. Această soluție este eficientă, dar puțin mai costisitoare decât soluțiile alternative prezentate mai sus.

Lustruind farurile decolorate ale Volvo Xc40

In sfarsit, in cazul in care si dupa ce ti-ai curatat farurile, ai senzatia ca raman plictisitoare sau estompată , avem un remediu pentru tine. Acesta este adesea cazul unei contravizite a controlului tehnic. Iată cum să renovați farurile Volvo Xc40/Strong:

 • Curățați farurile pentru scurt timp cu un burete și bicarbonat de sodiu
 • Protejați-vă corpul cu bandă groasă în jurul farurilor
 • Luați un șmirghel cu granulație 400, umeziți-l și faceți mișcări circulare ușoare pentru a șlefui suprafața farului, terminați cu mișcări orizontale.
 • Duplicați procesul cu șmirghel cu granulație 600 după clătirea farului
 • În cele din urmă, faceți acest lucru pentru ultima dată cu hârtie de sticlă 2000 de cereale, apoi clătiți farurile
 • În cele din urmă, aplicați o ceară de protecție pentru a proteja farurile Volvo Xc40
Weiterlesen:
Cum deconectez bateria la Volvo Xc40 meu?

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volvo Xc40, aruncați o privire la categoria Volvo Xc40.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector