Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se curăță farurile pe volvo v90?

Elementele de iluminat ale vehiculelor noastre fac parte din componentele esențiale ale securității. Într-adevăr, ele ne permit să vedem și să fim priviți noaptea sau în condiții climatice nefavorabile. Este atât de esențial să le păstrați în stare bună de funcționare și să aveți întotdeauna o iluminare optimă. În această postare, ne vom concentra asupra farurilor autovehiculului dvs. și mai precis cum să curățați farurile de la volvo v90? Vom începe acest conținut cu explicația de ce poate fi important să curățați farurile mașinii dvs., apoi, cum să curățați concret farurile volvo v90.

De ce să curățați capacele farurilor de la volvo v90?

Majoritatea dintre noi tind de obicei să ia în considerare golirea vehiculului, înlocuirea unui bec ars, dar nu luăm în considerare aproape niciodată uitându-se la curățenia farurilor de pe volvo v90 lui . Într-adevăr, dacă sunt galben, opac sau murdar , este important să verificați dacă farurile dumneavoastră sunt capabile să ilumineze eficient drumul. În primul rând, puteți examina reglarea farurilor volvo v90 sau faza scurtă a acestuia, consultând cele două articole specifice ale noastre.

Curățați farurile terne ale volvo v90 pentru testarea tehnică

Primul motiv pentru care poți fi pe această pagină web este că ai avut nevoie sau ai trecut de inspecția tehnică și există probleme cu farurile volvo v90. Într-adevăr, dacă farurile tale au devenit opac de-a lungul timpului și ați pierdut puterea de iluminare, este posibil să nu treceți de inspecția tehnică, într-un astfel de caz poate fi deci important să curățați sau restaurați capacul din plastic al farurilor volvo v90 înainte de inspecția tehnică sau de contra-inspecție.

Curățați farurile opace ale volvo v90 pentru a obține vizibilitate

A doua situație, doar ai impresia de a ilumina mai puțin bine noaptea cu volvo v90 . În acest caz, este interesant să le curățați înainte ca stratul de murdărie să devină dificil de îndepărtat, vă recomandăm să curățați farurile vehiculului dvs. cu motor în mod repetat .

Weiterlesen:
Cum reglezi farurile de ceață la volvo v90?

Cum să curățați farurile volvo v90?

Vom trece acum la componenta de care sunteți cel mai probabil interesat, cum să curățați capacele farurilor de la volvo v90? Mai întâi ne vom uita la cum să curățați interiorul farurilor mașinii dvs., apoi exteriorul și, în final, cum să recondiționați farurile volvo v90.

Curățați interiorul farurilor volvo v90

Prima oportunitate, ai impresia că există umiditate în interiorul farurilor sau murdărie . În acest caz, va trebui să curățați interiorul farurilor tale volvo v90, pentru asta, nimic nu poate fi mai ușor:

 • Scoate capota mașinii tale
 • Demontați componentele optice folosind șuruburile furnizate pentru acest scop
 • Scoateți capacul exterior al farului și curățați interiorul cu un burete umed și bicarbonat de sodiu presarat pe interiorul capacului
 • Uscați-l cu un uscător puternic înainte de a-l reasambla

Curățați capacele de plastic ale farurilor de pe volvo v90

A doua oportunitate, optica farurilor de la volvo v90 tau este murdara si vrei sa le cureti, iti stau la dispozitie mai multe variante, iata-le:

 • Curățați farurile vehiculului dvs. cu motor cu un burete umed stropit cu o lingură de bicarbonat de sodiu și apoi clătiți
 • Curățați farurile volvo v90 cu un pânză și pastă de dinți . Întindeți pasta de dinți pe toată suprafața farurilor și frecați cu o cârpă cu mișcări circulare, apoi clătiți cu multă apă
 • Curățați farurile mașinii dvs. cu un kit de curățare găsit într-un magazin specializat. Va trebui doar să urmați instrucțiunile pentru curățarea farurilor. Acest tratament este eficient, dar puțin mai scump decât metodele alternative prezentate mai sus.
Weiterlesen:
Motorul fierbinte zdrăngănește pe volvo v90 al meu

Lustruirea farurilor decolorate ale volvo v90

In fine, in caz ca si dupa ce ti-ai curatat farurile, ai impresia ca raman plictisitoare sau estompată , avem un remediu pentru tine. Acesta este, în multe cazuri, cazul unei contravizite a controlului tehnic. Iată cum să recondiționați farurile volvo v90/Strong:

 • Curățați farurile pentru scurt timp cu un burete și bicarbonat de sodiu
 • Protejați-vă corpul cu bandă groasă în jurul farurilor
 • Luați un șmirghel cu granulație 400, umeziți-l și faceți mișcări circulare ușoare pentru a șlefui suprafața farului, terminați cu mișcări orizontale.
 • Repetați tratamentul cu șmirghel cu granulație 600 după clătirea farului
 • În cele din urmă, faceți asta pentru ultima dată cu hârtie de sticlă 2000 de cereale, apoi clătiți farurile
 • În cele din urmă, aplicați o ceară de protecție pentru a proteja farurile volvo v90

Dacă doriți mai multe tutoriale despre volvo v90, accesați categoria noastră volvo v90.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector