Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se curăță farurile pe volvo v70?

Elementele de iluminat ale mașinilor noastre fac parte din componentele fundamentale ale siguranței. Evident, ele ne permit să vedem și să fim vizionați noaptea sau în condiții climatice nefavorabile. Prin urmare, este fundamental să le mențineți în stare bună de funcționare și să aveți în mod constant o iluminare optimă. În această postare, ne vom concentra asupra farurilor autovehiculului dvs. și mai exact cum să curățați farurile de la volvo v70? Vom începe acest conținut cu justificarea pentru care poate fi necesar să curățați farurile mașinii dvs., apoi, cum să curățați concret farurile volvo v70.

De ce să curățați capacele farurilor de la volvo v70?

Cei mai mulți dintre noi sunt probabil să ia în considerare golirea mașinii, schimbarea unui bec ars, dar nu luăm în considerare aproape niciodată verificând curățenia farurilor de pe volvo v70 lui . Evident, dacă sunt galben, opac sau murdar , este important să verificați dacă farurile dumneavoastră sunt capabile să ilumineze corect drumul. Pentru început, puteți verifica reglarea farurilor volvo v70 sau faza scurtă a acestuia, consultând cele două articole de conținut dedicate.

Curățați farurile terne ale volvo v70 pentru testarea tehnică

Primul motiv pentru care ați putea fi la acest articol este că ați avut nevoie sau ați trecut de inspecția tehnică și există complicații cu farurile volvo v70. Evident, dacă farurile tale au devenit opac de-a lungul timpului și ați pierdut puterea de iluminare, este posibil să nu finalizați inspecția tehnică, în acest caz poate fi deci necesar să curățați sau restaurați capacul din plastic al farurilor volvo v70 înainte de inspecția tehnică sau de contra-inspecție.

Curățați farurile opace ale volvo v70 pentru a obține vizibilitate

A doua situație, doar ai senzația de a ilumina mai puțin bine noaptea cu volvo v70 . Într-un astfel de caz, este interesant să le curățați înainte ca stratul de murdărie să devină dificil de îndepărtat, vă sugerăm să curățați farurile vehiculului dvs. cu motor în mod repetat .

Weiterlesen:
Unde este siguranța de pornire volvo v70?

Cum să curățați farurile volvo v70?

Vom trece acum la componenta care aproape sigur ești cel mai interesat, cum să curățați capacele farurilor de la volvo v70? Mai întâi ne vom uita la cum să curățați interiorul farurilor mașinii dvs., apoi exteriorul și, în cele din urmă, cum să renovăm farurile volvo v70.

Curățați interiorul farurilor volvo v70

Prima posibilitate, ai senzația că există umiditate în interiorul farurilor sau murdărie . Într-un astfel de caz, va trebui să curățați interiorul farurilor tale volvo v70, pentru asta, nimic nu poate fi mai puțin dificil:

 • Scoate capota mașinii tale
 • Demontați componentele optice folosind șuruburile furnizate în acest scop
 • Scoateți capacul exterior al farului și curățați interiorul cu un burete umed și bicarbonat de sodiu presarat pe interiorul capacului
 • Uscați-l cu un uscător puternic înainte de a-l reasambla

Curățați capacele de plastic ale farurilor de pe volvo v70

A doua posibilitate, optica farurilor de la volvo v70 tau este murdara si vrei sa le cureti, iti stau la dispozitie mai multe variante, iata-le:

 • Curățați farurile vehiculului dvs. cu motor cu un burete umed stropit cu o lingură de bicarbonat de sodiu și apoi clătiți
 • Curățați farurile volvo v70 cu un pânză și pastă de dinți . Întindeți pasta de dinți pe toată suprafața farurilor și frecați cu o cârpă cu mișcări circulare, apoi clătiți cu multă apă
 • Curățați farurile mașinii dvs. cu un kit de curățare stabilit într-un magazin specializat. Va trebui doar să respectați instrucțiunile pentru curățarea farurilor. Această soluție este eficientă, dar puțin mai costisitoare decât celelalte strategii prezentate mai sus.
Weiterlesen:
Când să schimb filtrul de particule la volvo v70?

Lustruirea farurilor decolorate ale volvo v70

În cele din urmă, în cazul chiar și după curățarea farurilor, ai senzația că rămân plictisitoare sau estompată , avem o soluție pentru tine. Acesta este adesea cazul unei contravizite a controlului tehnic. Iată cum să renovați farurile volvo v70/Strong:

 • Curățați farurile pentru scurt timp cu un burete și bicarbonat de sodiu
 • Protejați-vă corpul cu bandă groasă în jurul farurilor
 • Luați un șmirghel cu granulație 400, umeziți-l și faceți mișcări circulare moi pentru a șlefui suprafața farului, terminați cu mișcări orizontale.
 • Repetați tratamentul cu șmirghel cu granulație 600 după clătirea farului
 • În cele din urmă, realizați acest lucru pentru ultima dată cu hârtie de sticlă 2000 de cereale, apoi clătiți farurile
 • În cele din urmă, aplicați o ceară de protecție pentru a proteja farurile volvo v70

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre volvo v70, aruncați o privire la categoria volvo v70.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector