Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se curăță farurile pe Volvo V60?

Elementele de iluminat ale vehiculelor noastre fac parte din elementele importante de securitate. De fapt, ele ne permit să vedem și să fim vizionați noaptea sau în condiții climatice nefavorabile. Prin urmare, este important să le mențineți în bună funcționare și să aveți în mod constant o iluminare optimă. În acest articol, ne vom concentra asupra farurilor autovehiculului dvs. și mai precis cum să curățați farurile Volvo V60 dvs.? Vom începe acest conținut cu explicația de ce poate fi necesar să curățați farurile mașinii dvs., apoi, cum să curățați concret farurile Volvo V60.

De ce să curățați capacele farurilor Volvo V60 dvs.?

Majoritatea dintre noi tindem de obicei să ne gândim la golirea vehiculului, la schimbarea unui bec ars, dar nu luăm în considerare aproape niciodată verificând curățenia farurilor de pe Volvo V60 al său . De fapt, dacă sunt galben, opac sau murdar , este important să verificați dacă farurile dumneavoastră sunt capabile să ilumineze eficient drumul. În primul rând, puteți verifica reglarea farurilor Volvo V60 sau faza scurtă a acestuia, aruncând o privire la cele două conținuturi web dedicate.

Curățați farurile terne ale Volvo V60 pentru verificarea tehnică

Primul motiv pentru care poți fi pe această pagină este că ai avut nevoie sau ai trecut de inspecția tehnică și există probleme cu farurile Volvo V60 tale. De fapt, dacă farurile tale au devenit opac după ceva timp și ați pierdut puterea de iluminare, este posibil să nu finalizați inspecția tehnică, în acest caz poate fi, în consecință, necesar să curățați sau restaurați capacul din plastic al farurilor Volvo V60 înainte de inspecția tehnică sau de contra-inspecție.

Curățați farurile opace ale Volvo V60 pentru a obține vizibilitate

A doua situație, pur și simplu ai senzația de a ilumina mai puțin bine noaptea cu Volvo V60 . În acest caz, este interesant să le curățați înainte ca stratul de murdărie să se dovedească a fi greu de îndepărtat, vă sugerăm să curăţaţi regulat farurile autovehiculului dumneavoastră .

Weiterlesen:
Cum schimb filtrul de habitaclu de la Volvo V60 al meu?

Cum să curățați farurile Volvo V60?

Vom trece acum la partea care probabil ești cel mai interesat, cum să curățați capacele farurilor Volvo V60 dvs.? Vom verifica mai întâi cum să curățăm interiorul farurilor mașinii tale, apoi exteriorul și, în cele din urmă, cum să renovăm farurile Volvo V60.

Curățați interiorul farurilor Volvo V60

Prima oportunitate, ai senzația că există umiditate în interiorul farurilor sau murdărie . În acest caz, va trebui să curățați interiorul farurilor dvs. Volvo V60, pentru asta, nimic nu poate fi mult mai ușor:

 • Scoate capota mașinii tale
 • Demontați piesele optice folosind șuruburile furnizate pentru a face acest scop
 • Scoateți capacul exterior al farului și curățați interiorul cu un burete umed și bicarbonat de sodiu presarat pe interiorul capacului
 • Uscați-l cu un uscător puternic înainte de a-l reasambla

Curățați capacele de plastic ale farurilor de pe Volvo V60

A doua oportunitate, optica farurilor Volvo V60 dumneavoastră este murdară și doriți să le curățați, vă sunt disponibile câteva posibilități, iată-le:

 • Curățați farurile vehiculului dvs. cu motor cu un burete umed stropit cu o lingură de bicarbonat de sodiu și apoi clătiți
 • Curățați farurile Volvo V60 cu a pânză și pastă de dinți . Întindeți pasta de dinți pe toată suprafața farurilor și frecați cu o cârpă cu mișcări circulare, apoi clătiți cu multă apă
 • Curățați farurile mașinii dvs. cu un kit de curățare găsit într-un anumit magazin. Va trebui doar să respectați instrucțiunile pentru curățarea farurilor. Acest tratament este eficient, dar puțin mai costisitor decât metodele alternative prezentate mai devreme.

Lustruirea farurilor decolorate ale Volvo V60

In fine, in cazul in care si dupa ce ti-ai curatat farurile, ai senzatia ca raman plictisitoare sau estompată , avem o soluție pentru tine. Acesta este adesea cazul unei contravizite a controlului tehnic. Iată cum să renovați farurile Volvo V60/Strong:

 • Curățați farurile pentru scurt timp cu un burete și bicarbonat de sodiu
 • Protejați-vă corpul cu bandă groasă în jurul farurilor
 • Luați un șmirghel cu granulație 400, umeziți-l și faceți mișcări circulare ușoare pentru a șlefui suprafața farului, terminați cu mișcări orizontale.
 • Repetați procesul cu șmirghel cu granulație 600 după clătirea farului
 • În cele din urmă, realizați acest lucru pentru ultima dată cu hârtie de sticlă 2000 de cereale, apoi clătiți farurile
 • În cele din urmă, aplicați o ceară de protecție pentru a proteja farurile Volvo V60
Weiterlesen:
Cum se citește codul de eroare pe Volvo V60?

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Volvo V60, accesați categoria noastră Volvo V60.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector