Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se curăță farurile pe volvo v40?

Părțile de iluminat ale vehiculelor noastre fac parte din componentele fundamentale ale securității. Într-adevăr, ele ne permit să vedem și să fim văzuți în timpul nopții sau în condiții meteorologice nefavorabile. Este atât de fundamental să le mențineți în stare bună de funcționare și să aveți în mod constant o iluminare optimă. În această postare, ne vom concentra asupra farurilor autovehiculului dvs. și mai precis cum să curățați farurile de la volvo v40? Vom începe acest conținut cu motivul pentru care poate fi relevant să curățați farurile mașinii dvs., apoi, cum să curățați concret farurile volvo v40.

De ce să curățați capacele farurilor de la volvo v40?

Cei mai mulți dintre noi tind să ne gândim la golirea vehiculului, la înlocuirea unui bec ars, dar rareori ne gândim la verificând curățenia farurilor de pe volvo v40 lui . Într-adevăr, fie că sunt galben, opac sau murdar , este esențial să verificați dacă farurile dumneavoastră sunt capabile să ilumineze corect drumul. Pentru început, puteți verifica reglarea farurilor volvo v40 sau faza scurtă a acestuia, aruncând o privire la cele două conținuturi web specifice ale noastre.

Curățați farurile terne ale volvo v40 pentru testarea tehnică

Prima cauză pentru care ai putea fi la acest articol este că ai avut nevoie sau ai trecut de inspecția tehnică și există complicații cu farurile volvo v40. Într-adevăr, dacă farurile tale au devenit opac de-a lungul timpului și ați pierdut puterea de iluminare, este posibil să nu treceți de inspecția tehnică, în acest caz poate fi, în consecință, relevantă pentru curățați sau restaurați capacul din plastic al farurilor volvo v40 înainte de inspecția tehnică sau de contra-inspecție.

Curățați farurile opace ale volvo v40 pentru a obține vizibilitate

A doua posibilitate, pur și simplu ai senzația de a ilumina mai puțin bine în timpul nopții cu volvo v40 . Într-un astfel de caz, este interesant să le curățați înainte ca stratul de murdărie crescut să fie dificil de îndepărtat, vă recomandăm să curățați farurile vehiculului dvs. cu motor în mod repetat .

Weiterlesen:
Cum se transformă un volvo v2 cu 40 locuri într-un cu 5 locuri?

Cum să curățați farurile volvo v40?

Vom trece acum la partea care vă interesează cel mai mult, cum să curățați capacele farurilor de la volvo v40? Vom verifica mai întâi cum să curățați interiorul farurilor mașinii dvs., apoi exteriorul și, în sfârșit, cum să renovăm farurile volvo v40.

Curățați interiorul farurilor volvo v40

Prima posibilitate, ai senzația că există umiditate în interiorul farurilor sau murdărie . Într-un astfel de caz, va trebui să curățați interiorul farurilor tale volvo v40, pentru asta, nimic nu poate fi mai ușor:

 • Scoate capota mașinii tale
 • Demontați piesele optice folosind șuruburile prevăzute pentru acest scop
 • Scoateți capacul exterior al farului și curățați interiorul cu un burete umed și bicarbonat de sodiu presarat pe interiorul capacului
 • Uscați-l cu un uscător puternic înainte de a-l reasambla

Curățați capacele de plastic ale farurilor de pe volvo v40

A doua posibilitate, optica farurilor de la volvo v40 tau este murdara si vrei sa le cureti, iti stau la dispozitie mai multe posibilitati, iata-le:

 • Curățați farurile vehiculului dvs. cu motor cu un burete umed stropit cu o lingură de bicarbonat de sodiu și apoi clătiți
 • Curățați farurile volvo v40 cu un pânză și pastă de dinți . Întindeți pasta de dinți pe toată suprafața farurilor și frecați cu o cârpă cu mișcări circulare, apoi clătiți cu multă apă
 • Curățați farurile mașinii dvs. cu un kit de curățare identificat într-un anumit magazin. Va trebui doar să respectați instrucțiunile pentru curățarea farurilor. Acest tratament este eficient, dar puțin mai scump decât tehnicile de înlocuire prezentate mai sus.
Weiterlesen:
Scaunul a blocat volvo v40 in pozitie

Lustruirea farurilor decolorate ale volvo v40

In fine, in cazul in care si dupa ce ti-ai curatat farurile, ai senzatia ca raman plictisitoare sau estompată , avem o soluție pentru tine. Aceasta este adesea împrejurarea unei contravizite a controlului tehnic. Iată cum să renovați farurile volvo v40/Strong:

 • Curățați farurile pentru scurt timp cu un burete și bicarbonat de sodiu
 • Protejați-vă corpul cu bandă groasă în jurul farurilor
 • Luați niște șmirghel cu granulație 400, umeziți-l și faceți mișcări circulare delicate pentru a șlefui suprafața farului, terminați cu mișcări orizontale.
 • Replicați operația cu șmirghel cu granulație 600 după clătirea farului
 • În cele din urmă, faceți acest lucru pentru ultima dată cu hârtie de sticlă 2000 de cereale, apoi clătiți farurile
 • În cele din urmă, aplicați o ceară de protecție pentru a proteja farurile volvo v40

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre volvo v40, nu ezitați să consultați categoria noastră volvo v40.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector