Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se curăță farurile pe Volvo S90?

Piesele de iluminat ale automobilelor noastre fac parte din elementele importante de securitate. De fapt, ele ne permit să vedem și să fim văzuți în timpul nopții sau în condiții climatice nefavorabile. Prin urmare, este important să le mențineți în stare bună de funcționare și să aveți întotdeauna o iluminare optimă. În acest articol, vom analiza farurile mașinii tale și mai exact cum să curățați farurile Volvo S90 dvs.? Vom începe acest conținut cu motivul pentru care poate fi important să curățați farurile mașinii dvs., apoi, cum să curățați concret farurile Volvo S90.

De ce să curățați capacele farurilor Volvo S90 dvs.?

Cei mai mulți dintre noi tind să ne gândim de obicei la golirea mașinii, la schimbarea unui bec ars, dar nu luăm în considerare aproape niciodată verificând curățenia farurilor de pe Volvo S90 al său . De fapt, fie că sunt galben, opac sau murdar , este important să verificați dacă farurile dumneavoastră sunt capabile să ilumineze corect drumul. Pentru început, puteți verifica reglarea farurilor Volvo S90 sau faza scurtă a acestuia, citind cele două conținuturi web specifice ale noastre.

Curățați farurile terne ale Volvo S90 pentru verificarea tehnică

Prima explicație pe care o puteți avea la acest articol este că ați dorit sau ați trecut de inspecția tehnică și există probleme cu farurile Volvo S90 dvs. De fapt, dacă farurile dvs. au devenit opac pe măsură ce timpul trece și ați pierdut puterea de iluminare, este posibil să nu treceți de inspecția tehnică, în acest caz poate fi, prin urmare, important să curățați sau restaurați capacul din plastic al farurilor Volvo S90 înainte de inspecția tehnică sau de contra-inspecție.

Curățați farurile opace ale Volvo S90 pentru a obține vizibilitate

A doua posibilitate, doar ai senzația de a ilumina mai puțin bine în timpul nopții cu Volvo S90 . Într-un astfel de caz, este interesant să le curățați înainte ca stratul de murdărie să se dovedească a fi greu de îndepărtat, vă sugerăm să curățați farurile mașinii în mod regulat .

Weiterlesen:
Lumină portocalie Volvo S90 care rămâne aprinsă

Cum să curățați farurile Volvo S90?

Vom trece acum la partea care vă interesează cel mai mult, cum să curățați capacele farurilor Volvo S90 dvs.? Vom verifica mai întâi cum să curățați interiorul farurilor mașinii dvs., apoi exteriorul și, în final, cum să recondiționați farurile Volvo S90.

Curățați interiorul farurilor Volvo S90

Prima oportunitate, ai senzația că există umiditate în interiorul farurilor sau murdărie . Într-un astfel de caz, va trebui să curățați interiorul farurilor dvs. Volvo S90, pentru asta, nimic nu poate fi mai puțin dificil:

 • Scoate capota mașinii tale
 • Demontați elementele optice folosind șuruburile furnizate în acest scop
 • Scoateți capacul exterior al farului și curățați interiorul cu un burete umed și bicarbonat de sodiu presarat pe interiorul capacului
 • Uscați-l cu un uscător puternic înainte de a-l reasambla

Curățați capacele de plastic ale farurilor de pe Volvo S90

A doua oportunitate, optica farurilor Volvo S90 dvs. este murdară și doriți să le curățați, sunt disponibile câteva alternative, iată-le:

 • Curățați farurile mașinii dvs. cu un burete umed stropit cu o lingură de bicarbonat de sodiu și apoi clătiți
 • Curățați farurile Volvo S90 cu un pânză și pastă de dinți . Întindeți pasta de dinți pe toată suprafața farurilor și frecați cu o cârpă cu mișcări circulare, apoi clătiți cu multă apă
 • Curățați farurile mașinii dvs. cu un kit de curățare aflat într-un magazin specializat. Va trebui doar să respectați instrucțiunile pentru curățarea farurilor. Această soluție este eficientă, dar puțin mai costisitoare decât tehnicile alternative prezentate mai devreme.

Lustruind farurile decolorate ale lui Volvo S90

În cele din urmă, în cazul chiar și după curățarea farurilor, ai senzația că rămân plictisitoare sau estompată , avem un remediu pentru tine. Aceasta este adesea împrejurarea unei contravizite a controlului tehnic. Iată cum să recondiționați farurile Volvo S90/Strong:

 • Curățați farurile pentru scurt timp cu un burete și bicarbonat de sodiu
 • Protejați-vă corpul cu bandă groasă în jurul farurilor
 • Luați un șmirghel cu granulație 400, umeziți-l și faceți mișcări circulare moi pentru a șlefui suprafața farului, terminați cu mișcări orizontale.
 • Replicați procesul cu șmirghel cu granulație 600 după clătirea farului
 • În cele din urmă, faceți asta pentru ultima dată cu hârtie de sticlă 2000 de cereale, apoi clătiți farurile
 • În cele din urmă, aplicați o ceară de protecție pentru a proteja farurile Volvo S90
Weiterlesen:
Cum se curăță senzorul de masă de aer de pe Volvo S90?

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Volvo S90, aruncați o privire la categoria Volvo S90.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector