Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se curăță farurile pe Volvo S60?

Părțile de iluminat ale vehiculelor noastre fac parte din elementele importante de siguranță. Într-adevăr, ele ne permit să vedem și să fim văzuți noaptea sau în condiții meteorologice nefavorabile. Este atât de important să le păstrați în stare bună de funcționare și să aveți întotdeauna iluminare ideală. În acest articol, ne vom concentra asupra farurilor autovehiculului dvs. și mai precis cum să curățați farurile Volvo S60 dvs.? Vom începe această pagină de conținut cu motivul pentru care poate fi relevant să curățați farurile mașinii dvs., apoi, cum să curățați concret farurile Volvo S60.

De ce să curățați capacele farurilor Volvo S60 dvs.?

Majoritatea dintre noi este probabil să se gândească la golirea vehiculului, la schimbarea unui bec ars, dar nu luăm în considerare aproape niciodată examinând curățenia farurilor de pe Volvo S60 al său . Într-adevăr, fie că sunt galben, opac sau murdar , este necesar să verificați dacă farurile dumneavoastră sunt capabile să ilumineze corect drumul. Pentru început, puteți verifica reglarea farurilor Volvo S60 sau faza scurtă a acestuia, citind cele două articole specifice ale noastre.

Curățați farurile terne ale Volvo S60 pentru verificarea tehnică

Prima explicație pe care ați putea să vă aflați pe această pagină de internet este că ați dorit sau ați trecut de inspecția tehnică și există probleme cu farurile Volvo S60 dumneavoastră. Într-adevăr, dacă farurile tale au devenit opac după ceva timp și ați pierdut puterea de iluminare, este posibil să nu treceți de inspecția tehnică, într-un astfel de caz poate fi, în consecință, relevant pentru curățați sau restaurați capacul din plastic al farurilor Volvo S60 înainte de inspecția tehnică sau de contra-inspecție.

Curățați farurile opace ale Volvo S60 pentru a obține vizibilitate

A doua posibilitate, pur și simplu ai senzația de a ilumina mai puțin bine noaptea cu Volvo S60 . Într-un astfel de caz, este interesant să le curățați înainte ca stratul de murdărie să se dovedească a fi dificil de îndepărtat, vă recomandăm să curăţaţi regulat farurile autovehiculului dumneavoastră .

Weiterlesen:
Lumină portocalie Volvo S60 care rămâne aprinsă

Cum să curățați farurile Volvo S60?

Vom trece acum la partea care vă interesează cel mai mult, cum să curățați capacele farurilor Volvo S60 dvs.? Vom verifica mai întâi cum să curățați interiorul farurilor mașinii dvs., apoi exteriorul și, în final, cum să recondiționați farurile Volvo S60.

Curățați interiorul farurilor Volvo S60

Prima oportunitate, ai senzația că există umiditate în interiorul farurilor sau murdărie . Într-un astfel de caz, va trebui să curățați interiorul farurilor dvs. Volvo S60, pentru asta, nimic nu ar putea fi mult mai ușor:

 • Scoate capota mașinii tale
 • Demontați componentele optice folosind șuruburile furnizate în acest scop
 • Scoateți capacul exterior al farului și curățați interiorul cu un burete umed și bicarbonat de sodiu presarat pe interiorul capacului
 • Uscați-l cu un uscător puternic înainte de a-l reasambla

Curățați capacele de plastic ale farurilor de pe Volvo S60

A doua oportunitate, optica farurilor Volvo S60 dvs. este murdară și doriți să le curățați, sunt disponibile câteva alternative, iată-le:

 • Curățați farurile vehiculului dvs. cu motor cu un burete umed stropit cu o lingură de bicarbonat de sodiu și apoi clătiți
 • Curățați farurile Volvo S60 cu un pânză și pastă de dinți . Întindeți pasta de dinți pe toată suprafața farurilor și frecați cu o cârpă cu mișcări circulare, apoi clătiți cu multă apă
 • Curățați farurile mașinii dvs. cu un kit de curățare identificat într-un magazin specializat. Va trebui doar să urmați instrucțiunile pentru curățarea farurilor. Acest remediu este puternic, dar puțin mai scump decât metodele de înlocuire prezentate mai sus.

Lustruind farurile decolorate ale lui Volvo S60

In sfarsit, in cazul chiar si dupa ce ti-ai curatat farurile, ai senzatia ca raman plictisitoare sau estompată , avem un remediu pentru tine. Acesta este adesea cazul unei contravizite a controlului tehnic. Iată cum să recondiționați farurile Volvo S60/Strong:

 • Curățați farurile pentru scurt timp cu un burete și bicarbonat de sodiu
 • Protejați-vă corpul cu bandă groasă în jurul farurilor
 • Luați niște șmirghel cu granulație 400, umeziți-l și faceți mișcări circulare ușoare pentru a șlefui suprafața farului, terminați cu mișcări orizontale.
 • Duplicați tratamentul cu șmirghel cu granulație 600 după clătirea farului
 • În cele din urmă, realizați acest lucru pentru ultima dată cu hârtie de sticlă 2000 de cereale, apoi clătiți farurile
 • În cele din urmă, aplicați o ceară de protecție pentru a proteja farurile Volvo S60
Weiterlesen:
Ezitare în timpul accelerării Volvo S60

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Volvo S60, accesați categoria noastră Volvo S60.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector