Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se curăță farurile pe Volkswagen Touran?

Părțile de iluminat ale vehiculelor noastre fac parte din componentele fundamentale ale securității. De fapt, ele ne permit să vedem și să fim văzuți noaptea sau în condiții climatice nefavorabile. Prin urmare, este esențial să le menținem în stare bună de funcționare și să aveți întotdeauna o iluminare ideală. În acest articol, ne vom concentra asupra farurilor autovehiculului dvs. și mai precis cum să curățați farurile Volkswagen Touran? Vom începe acest conținut cu explicația de ce poate fi relevant să curățați farurile mașinii dvs., apoi, cum să curățați concret farurile Volkswagen Touran.

De ce să curățați capacele farurilor Volkswagen Touran?

Cei mai mulți dintre noi tind de obicei să ia în considerare golirea vehiculului, înlocuirea unui bec ars, dar aproape că nu ne gândim niciodată la uitându-se la curățenia farurilor de pe Volkswagen Touran . Într-adevăr, fie că sunt galben, opac sau murdar , este esențial să verificați dacă farurile dumneavoastră sunt capabile să ilumineze corect drumul. Pentru început, puteți examina reglarea farurilor Volkswagen Touran sau faza scurtă a acestuia, răsfoind cele două articole de conținut dedicate.

Curățați farurile terne ale Volkswagen Touran pentru verificarea tehnică

Primul motiv pentru care ai putea fi pe această pagină de internet este că ai avut nevoie sau ai trecut de inspecția tehnică și există probleme cu farurile Volkswagen Touran. Într-adevăr, dacă farurile tale au devenit opac cu timpul și ați pierdut puterea de iluminare, este posibil să nu treceți de inspecția tehnică, într-un astfel de caz poate fi, în consecință, relevant pentru curățați sau restaurați capacul din plastic al farurilor Volkswagen Touran înainte de inspecția tehnică sau de contra-inspecție.

Curățați farurile opace ale Volkswagen Touran pentru a obține vizibilitate

A doua posibilitate, doar ai impresia de a ilumina mai puțin bine noaptea cu Volkswagen Touran . În acest caz, este interesant să le curățați înainte ca stratul de murdărie să devină greu de îndepărtat, vă sfătuim să curățați farurile vehiculului dvs. cu motor în mod repetat .

Weiterlesen:
Cum repar cheia blocată pe Volkswagen Touran?

Cum să curățați farurile Volkswagen Touran?

Vom trece acum la componenta de care probabil sunteți cel mai interesat, cum să curățați capacele farurilor ale Volkswagen Touran? Mai întâi vom verifica cum să curățăm interiorul farurilor mașinii tale, apoi exteriorul și, în cele din urmă, cum să renovăm farurile Volkswagen Touran.

Curățați interiorul farurilor Volkswagen Touran

Prima oportunitate, ai impresia că există umiditate în interiorul farurilor sau murdărie . În acest caz, va trebui să curățați interiorul farurilor Volkswagen Touran, pentru asta, nimic nu poate fi mult mai ușor:

 • Scoate capota mașinii tale
 • Demontați componentele optice folosind șuruburile furnizate pentru a realiza această intenție
 • Scoateți capacul exterior al farului și curățați interiorul cu un burete umed și bicarbonat de sodiu presarat pe interiorul capacului
 • Uscați-l cu un uscător puternic înainte de a-l reasambla

Curățați capacele de plastic ale farurilor de pe Volkswagen Touran

A doua oportunitate, optica farurilor Volkswagen Touran este murdară și doriți să le curățați, aveți la dispoziție mai multe posibilități, iată-le:

 • Curățați farurile vehiculului dvs. cu motor cu un burete umed stropit cu o lingură de bicarbonat de sodiu și apoi clătiți
 • Curățați farurile Volkswagen Touran cu un pânză și pastă de dinți . Întindeți pasta de dinți pe toată suprafața farurilor și frecați cu o cârpă cu mișcări circulare, apoi clătiți cu multă apă
 • Curățați farurile mașinii dvs. cu un kit de curățare identificat într-un magazin specializat. Va trebui doar să respectați instrucțiunile pentru curățarea farurilor. Acest tratament este puternic, dar puțin mai scump decât celelalte opțiuni prezentate mai sus.

Lustruind farurile decolorate ale lui Volkswagen Touran

In sfarsit, in eventualitatea si dupa ce ti-ai curatat farurile, ai impresia ca raman plictisitoare sau estompată , avem o soluție pentru tine. Acesta este, în multe cazuri, cazul unei contravizite a controlului tehnic. Iată cum să renovați farurile Volkswagen Touran/Strong:

 • Curățați farurile pentru scurt timp cu un burete și bicarbonat de sodiu
 • Protejați-vă corpul cu bandă groasă în jurul farurilor
 • Luați niște șmirghel cu granulație 400, umeziți-l și faceți mișcări circulare delicate pentru a șlefui suprafața farului, terminați cu mișcări orizontale.
 • Replicați operația cu șmirghel cu granulație 600 după clătirea farului
 • În cele din urmă, realizați acest lucru pentru ultima dată cu hârtie de sticlă 2000 de cereale, apoi clătiți farurile
 • În cele din urmă, aplicați o ceară de protecție pentru a proteja farurile Volkswagen Touran
Weiterlesen:
Volkswagen Touran 2 care moare în timp ce conduce

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volkswagen Touran, aruncați o privire la categoria Volkswagen Touran.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector