Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se curăță farurile pe Volkswagen Touran 3?

Piesele de iluminat ale vehiculelor noastre fac parte din componentele importante ale securității. Într-adevăr, ele ne permit să vedem și să fim vizionați noaptea sau în condiții climatice nefavorabile. Prin urmare, este important să le păstrați în bună funcționare și să aveți în permanență iluminare ideală. În acest articol, vom analiza farurile autovehiculului dvs. și mai precis cum să curățați farurile Volkswagen Touran 3? Vom începe acest articol cu ​​motivul pentru care poate fi important să curățați farurile mașinii dvs., apoi, cum să curățați concret farurile Volkswagen Touran 3.

De ce să curățați capacele farurilor Volkswagen Touran 3?

Majoritatea dintre noi se gândesc probabil la golirea vehiculului, la înlocuirea unui bec ars, dar rareori luăm în considerare privind curățenia farurilor de pe Volkswagen Touran 3 . Într-adevăr, fie că sunt galben, opac sau murdar , este important să verificați dacă farurile dumneavoastră sunt capabile să ilumineze eficient drumul. Pentru început, puteți examina reglarea farurilor Volkswagen Touran 3 sau faza scurtă a acestuia, citind cele două articole dedicate.

Curățați farurile terne ale Volkswagen Touran 3 pentru verificarea tehnică

Prima cauză pe care ați putea să vă aflați la acest articol este că ați dorit sau ați trecut de inspecția tehnică și există complicații cu farurile Volkswagen Touran 3. Într-adevăr, dacă farurile dvs. au devenit opac după ceva timp și ați pierdut puterea de iluminare, este posibil să nu treceți de inspecția tehnică, în acest caz, poate fi, în consecință, important să curățați sau restaurați capacul din plastic al farurilor Volkswagen Touran 3 înainte de inspecția tehnică sau de contra-inspecție.

Curățați farurile opace ale Volkswagen Touran 3 pentru a obține vizibilitate

A doua posibilitate, doar ai senzația de a ilumina mai puțin bine noaptea cu Volkswagen Touran 3 . În acest caz, este interesant să le curățați înainte ca stratul de murdărie să devină greu de îndepărtat, vă recomandăm să curățați farurile vehiculului dvs. cu motor în mod repetat .

Weiterlesen:
Cum să activez blocarea automată a Volkswagen Touran 3?

Cum să curățați farurile Volkswagen Touran 3?

Vom trece acum la partea care probabil ești cel mai interesat, cum să curățați capacele farurilor Volkswagen Touran 3? Mai întâi vom analiza cum să curățați interiorul farurilor mașinii dvs., apoi exteriorul și, în cele din urmă, cum să recondiționați farurile Volkswagen Touran 3.

Curățați interiorul farurilor Volkswagen Touran 3

Prima oportunitate, ai senzația că există umiditate în interiorul farurilor sau murdărie . În acest caz, va trebui să curățați interiorul farurilor Volkswagen Touran 3, pentru asta, nimic nu poate fi mai puțin complicat:

 • Scoate capota mașinii tale
 • Demontați piesele optice folosind șuruburile furnizate pentru a face acest lucru
 • Scoateți capacul exterior al farului și curățați interiorul cu un burete umed și bicarbonat de sodiu presarat pe interiorul capacului
 • Uscați-l cu un uscător puternic înainte de a-l reasambla

Curățați capacele de plastic ale farurilor de pe Volkswagen Touran 3

A doua oportunitate, optica farurilor Volkswagen Touran 3 este murdară și doriți să le curățați, vă sunt disponibile câteva alternative, iată-le:

 • Curățați farurile vehiculului dvs. cu motor cu un burete umed stropit cu o lingură de bicarbonat de sodiu și apoi clătiți
 • Curățați farurile Volkswagen Touran 3 cu o pânză și pastă de dinți . Întindeți pasta de dinți pe toată suprafața farurilor și frecați cu o cârpă cu mișcări circulare, apoi clătiți cu multă apă
 • Curățați farurile mașinii dvs. cu un kit de curățare stabilit într-un anumit magazin. Va trebui doar să respectați instrucțiunile pentru curățarea farurilor. Această soluție este puternică, dar puțin mai costisitoare decât celelalte tehnici prezentate mai devreme.

Lustruirea farurilor decolorate ale Volkswagen Touran 3

In sfarsit, in caz ca si dupa ce ti-ai curatat farurile, ai senzatia ca raman plictisitoare sau estompată , avem o soluție pentru tine. Aceasta este adesea împrejurarea unei contravizite a controlului tehnic. Iată cum să recondiționați farurile Volkswagen Touran 3/Strong:

 • Curățați farurile pentru scurt timp cu un burete și bicarbonat de sodiu
 • Protejați-vă corpul cu bandă groasă în jurul farurilor
 • Luați niște șmirghel cu granulație 400, umeziți-l și faceți mișcări circulare ușoare pentru a șlefui suprafața farului, terminați cu mișcări orizontale.
 • Duplicați operațiunea cu șmirghel cu granulație 600 după clătirea farului
 • În cele din urmă, faceți asta pentru ultima dată cu hârtie de sticlă 2000 de cereale, apoi clătiți farurile
 • În cele din urmă, aplicați o ceară de protecție pentru a proteja farurile Volkswagen Touran 3
Weiterlesen:
Ezitare în timpul accelerației Volkswagen Touran 2

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Volkswagen Touran 3, aruncați o privire la categoria Volkswagen Touran 3.

Ссылка на основную публикацию