Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se curăță farurile pe Volkswagen Touran 2?

Piesele de iluminat ale automobilelor noastre fac parte din elementele necesare de securitate. De fapt, ele ne permit să vedem și să fim văzuți noaptea sau în condiții climatice nefavorabile. În consecință, este necesar să le menținem în stare bună de funcționare și să avem în permanență iluminare maximă. În această postare, vom analiza farurile mașinii tale și mai precis cum să curățați farurile Volkswagen Touran 2? Vom începe acest articol cu ​​explicația de ce poate fi necesar să curățați farurile mașinii dvs., apoi, cum să curățați concret farurile Volkswagen Touran 2.

De ce să curățați capacele farurilor Volkswagen Touran 2?

Cei mai mulți dintre noi tind să ne gândim la golirea vehiculului, la schimbarea unui bec ars, dar nu ne gândim aproape niciodată la verificând curățenia farurilor de pe Volkswagen Touran 2 . De fapt, dacă sunt galben, opac sau murdar , este important să verificați dacă farurile dumneavoastră sunt capabile să ilumineze corect drumul. În primul rând, puteți verifica reglarea farurilor Volkswagen Touran 2 sau faza scurtă a acestuia, citind cele două conținuturi web dedicate.

Curățați farurile terne ale Volkswagen Touran 2 pentru verificarea tehnică

Prima cauză pentru care ați putea fi pe această pagină web este că ați dorit sau ați trecut de inspecția tehnică și există probleme cu farurile Volkswagen Touran 2. De fapt, dacă farurile dvs. au devenit opac de-a lungul timpului și ați pierdut puterea de iluminare, este posibil să nu finalizați inspecția tehnică, în acest caz, poate fi, prin urmare, necesar să curățați sau restaurați capacul din plastic al farurilor Volkswagen Touran 2 înainte de inspecția tehnică sau de contra-inspecție.

Curățați farurile opace ale Volkswagen Touran 2 pentru a obține vizibilitate

A doua situație, doar ai senzația de a ilumina mai puțin bine noaptea cu Volkswagen Touran 2 . În acest caz, este interesant să le curățați înainte ca stratul de murdărie să se dovedească a fi dificil de îndepărtat, vă sugerăm să curățați farurile mașinii în mod regulat .

Weiterlesen:
Buşonul de combustibil s-a blocat pe Volkswagen Touran 3, ce să fac?

Cum să curățați farurile Volkswagen Touran 2?

Vom trece acum la componenta care vă interesează cel mai mult, cum să curățați capacele farurilor Volkswagen Touran 2? Mai întâi vom verifica cum să curățați interiorul farurilor mașinii dvs., apoi exteriorul și, în cele din urmă, cum să renovăm farurile Volkswagen Touran 2.

Curățați interiorul farurilor Volkswagen Touran 2

Prima posibilitate, ai impresia că există umiditate în interiorul farurilor sau murdărie . În acest caz, va trebui să curățați interiorul farurilor dvs. Volkswagen Touran 2, pentru asta, nimic nu poate fi mult mai ușor:

 • Scoate capota mașinii tale
 • Demontați componentele optice folosind șuruburile furnizate pentru a face acest lucru
 • Scoateți capacul exterior al farului și curățați interiorul cu un burete umed și bicarbonat de sodiu presarat pe interiorul capacului
 • Uscați-l cu un uscător puternic înainte de a-l reasambla

Curățați capacele de plastic ale farurilor de pe Volkswagen Touran 2

A doua posibilitate, optica farurilor Volkswagen Touran 2 este murdară și doriți să le curățați, vă sunt disponibile câteva alternative, iată-le:

 • Curățați farurile mașinii dvs. cu un burete umed stropit cu o lingură de bicarbonat de sodiu și apoi clătiți
 • Curățați farurile Volkswagen Touran 2 cu o pânză și pastă de dinți . Întindeți pasta de dinți pe toată suprafața farurilor și frecați cu o cârpă cu mișcări circulare, apoi clătiți cu multă apă
 • Curățați farurile mașinii dvs. cu un kit de curățare găsit într-un magazin specializat. Va trebui doar să urmați instrucțiunile pentru curățarea farurilor. Această soluție este puternică, dar puțin mai costisitoare decât celelalte tehnici prezentate mai devreme.

Lustruirea farurilor decolorate ale Volkswagen Touran 2

In sfarsit, in caz ca si dupa ce ti-ai curatat farurile, ai impresia ca raman plictisitoare sau estompată , avem o soluție pentru tine. Aceasta este adesea împrejurarea unei contravizite a controlului tehnic. Iată cum să renovați farurile Volkswagen Touran 2/Strong:

 • Curățați farurile pentru scurt timp cu un burete și bicarbonat de sodiu
 • Protejați-vă corpul cu bandă groasă în jurul farurilor
 • Luați un șmirghel cu granulație 400, umeziți-l și faceți mișcări circulare ușoare pentru a șlefui suprafața farului, terminați cu mișcări orizontale.
 • Repetați operațiunea cu șmirghel cu granulație 600 după clătirea farului
 • În cele din urmă, realizați acest lucru pentru ultima dată cu hârtie de sticlă 2000 de cereale, apoi clătiți farurile
 • În cele din urmă, aplicați o ceară de protecție pentru a proteja farurile Volkswagen Touran 2
Weiterlesen:
Cum se blochează manual Volkswagen Touran 2?

Dacă aveți nevoie de mai multe tutoriale despre Volkswagen Touran 2, accesați categoria noastră Volkswagen Touran 2.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector