Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se curăță farurile pe Volkswagen Touareg?

Elementele de iluminat ale automobilelor noastre fac parte din componentele necesare de securitate. De fapt, ele ne permit să vedem și să fim vizionați noaptea sau în condiții meteorologice nefavorabile. Prin urmare, este necesar să le mențineți în stare bună de funcționare și să aveți în permanență iluminare ideală. În această postare, vom analiza farurile mașinii tale și mai exact cum să curățați farurile Volkswagen Touareg? Vom începe acest conținut cu explicația de ce poate fi important să curățați farurile mașinii dvs., apoi, cum să curățați concret farurile Volkswagen Touareg.

De ce să curățați capacele farurilor Volkswagen Touareg-ul dvs.?

Majoritatea dintre noi este probabil să ia în considerare golirea mașinii, înlocuirea unui bec ars, dar nu luăm în considerare aproape niciodată uitându-se la curățenia farurilor de pe Volkswagen Touareg-ul său . De fapt, fie că sunt galben, opac sau murdar , este important să verificați dacă farurile dumneavoastră sunt capabile să ilumineze corect drumul. În primul rând, puteți verifica reglarea farurilor Volkswagen Touareg-ul dumneavoastră sau faza scurtă a acestuia, citind cele două articole specifice ale noastre.

Curăță farurile terne ale Volkswagen Touareg-ului tău pentru verificarea tehnică

Prima explicație pe care o poți afla pe această pagină este că ai avut nevoie sau ai trecut de inspecția tehnică și există complicații cu farurile Volkswagen Touareg-ul tău. De fapt, dacă farurile dvs. au devenit opac pe măsură ce timpul trece și ați pierdut puterea de iluminare, este posibil să nu finalizați inspecția tehnică, în acest caz, poate fi, în consecință, important să curățați sau restaurați capacul din plastic al farurilor Volkswagen Touareg înainte de inspecția tehnică sau de contra-inspecție.

Curățați farurile opace ale Volkswagen Touareg pentru a obține vizibilitate

A doua situație, pur și simplu ai impresia de a ilumina mai puțin bine noaptea cu Volkswagen Touareg . În acest caz, este interesant să le curățați înainte ca stratul de murdărie crescut să fie greu de îndepărtat, vă recomandăm să curățați farurile mașinii în mod regulat .

Weiterlesen:
Lumina motor rămâne pe Volkswagen Touareg

Cum să curățați farurile Volkswagen Touareg?

Vom trece acum la componenta care vă interesează cel mai probabil, cum să curățați capacele farurilor Volkswagen Touareg-ul dvs.? Mai întâi vom analiza cum să curățați interiorul farurilor mașinii dvs., apoi exteriorul și, în final, cum să recondiționați farurile Volkswagen Touareg.

Curățați interiorul farurilor Volkswagen Touareg

Prima posibilitate, ai senzația că există umiditate în interiorul farurilor sau murdărie . În acest caz, va trebui să curățați interiorul farurilor Volkswagen Touareg, pentru asta, nimic nu poate fi mult mai ușor:

 • Scoate capota mașinii tale
 • Demontați elementele optice folosind șuruburile furnizate în acest scop
 • Scoateți capacul exterior al farului și curățați interiorul cu un burete umed și bicarbonat de sodiu presarat pe interiorul capacului
 • Uscați-l cu un uscător puternic înainte de a-l reasambla

Curățați capacele de plastic ale farurilor de pe Volkswagen Touareg

A doua posibilitate, optica farurilor Volkswagen Touareg-ul tău este murdară și vrei să le cureți, îți stau la dispoziție mai multe alternative, iată-le:

 • Curățați farurile mașinii dvs. cu un burete umed stropit cu o lingură de bicarbonat de sodiu și apoi clătiți
 • Curățați farurile Volkswagen Touareg cu un pânză și pastă de dinți . Întindeți pasta de dinți pe toată suprafața farurilor și frecați cu o cârpă cu mișcări circulare, apoi clătiți cu multă apă
 • Curățați farurile mașinii dvs. cu un kit de curățare situat într-un anumit magazin. Va trebui doar să respectați instrucțiunile pentru curățarea farurilor. Această soluție este puternică, dar puțin mai costisitoare decât soluțiile de înlocuire prezentate mai sus.

Lustruind farurile decolorate ale Volkswagen Touareg-ului său

In sfarsit, in cazul in care si dupa ce ti-ai curatat farurile, ai senzatia ca raman plictisitoare sau estompată , avem o soluție pentru tine. Acesta este, în multe cazuri, cazul unei contravizite a controlului tehnic. Iată cum să recondiționați farurile Volkswagen Touareg/Strong:

 • Curățați farurile pentru scurt timp cu un burete și bicarbonat de sodiu
 • Protejați-vă corpul cu bandă groasă în jurul farurilor
 • Luați niște șmirghel cu granulație 400, umeziți-l și faceți mișcări circulare ușoare pentru a șlefui suprafața farului, terminați cu mișcări orizontale.
 • Repetați operațiunea cu șmirghel cu granulație 600 după clătirea farului
 • În cele din urmă, realizați acest lucru pentru ultima dată cu hârtie de sticlă 2000 de cereale, apoi clătiți farurile
 • În cele din urmă, aplicați o ceară de protecție pentru a proteja farurile Volkswagen Touareg
Weiterlesen:
Cum schimb lumina de parcare la Volkswagen Touareg-ul meu?

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Touareg, aruncați o privire la categoria Volkswagen Touareg.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector