Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se curăță farurile pe Renault Trafic?

Elementele de iluminat ale vehiculelor noastre fac parte din componentele fundamentale ale siguranței. De fapt, ele ne permit să vedem și să fim văzuți noaptea sau în condiții climatice nefavorabile. Prin urmare, este fundamental să le menținem în stare bună de funcționare și să aveți în permanență iluminare maximă. În această postare, vom analiza farurile mașinii tale și mai exact cum să curățați farurile Renault Trafic? Vom începe această pagină de conținut cu explicația de ce poate fi necesar să curățați farurile mașinii dvs., apoi, cum să curățați concret farurile Renault Trafic.

De ce să curățați capacele farurilor Renault Trafic dvs.?

De obicei, cei mai mulți dintre noi tind să ia în considerare golirea mașinii, schimbarea unui bec ars, dar, aproape niciodată, luăm în considerare uitându-se la curățenia farurilor de pe Renault Trafic al său . De fapt, fie că sunt galben, opac sau murdar , este important să verificați dacă farurile dumneavoastră sunt capabile să ilumineze corect drumul. În primul rând, puteți examina reglarea farurilor Renault Trafic dvs. sau faza scurtă a acestuia, citind cele două articole dedicate.

Curățați farurile terne ale Renault Trafic pentru verificarea tehnică

Primul motiv pentru care poți fi pe această pagină de internet este că ai dorit sau ai trecut de inspecția tehnică și există complicații cu farurile Renault Trafic tău. De fapt, dacă farurile tale au devenit opac pe măsură ce timpul trece și ați pierdut puterea de iluminare, este posibil să nu treceți de inspecția tehnică, în acest caz poate fi, în consecință, necesar să curățați sau restaurați capacul din plastic al farurilor Renault Trafic înainte de inspecția tehnică sau de contra-inspecție.

Curățați farurile opace ale Renault Trafic pentru a obține vizibilitate

A doua posibilitate, doar ai impresia de a ilumina mai puțin bine noaptea cu Renault Trafic . Într-un astfel de caz, este interesant să le curățați înainte ca stratul de murdărie să se dovedească a fi dificil de îndepărtat, vă sfătuim să curățați farurile mașinii în mod regulat .

Weiterlesen:
Capota blocată pe Renault Trafic, ce pot face?

Cum să curățați farurile Renault Trafic?

Vom trece acum la partea de care probabil ești cel mai interesat, cum să curățați capacele farurilor Renault Trafic dvs.? Mai întâi vom analiza cum să curățați interiorul farurilor mașinii dvs., apoi exteriorul și, în final, cum să renovăm farurile Renault Trafic.

Curățați interiorul farurilor Renault Trafic

Prima oportunitate, ai impresia că există umiditate în interiorul farurilor sau murdărie . Într-un astfel de caz, va trebui să curățați interiorul farurilor Renault Trafic, pentru asta, nimic nu poate fi mai puțin dificil:

 • Scoate capota mașinii tale
 • Demontați componentele optice folosind șuruburile prevăzute în acest scop
 • Scoateți capacul exterior al farului și curățați interiorul cu un burete umed și bicarbonat de sodiu presarat pe interiorul capacului
 • Uscați-l cu un uscător puternic înainte de a-l reasambla

Curățați capacele de plastic ale farurilor de pe Renault Trafic

A doua oportunitate, optica farurilor Renault Trafic tau este murdara si vrei sa le cureti, iti stau la dispozitie mai multe variante, iata-le:

 • Curățați farurile mașinii dvs. cu un burete umed stropit cu o lingură de bicarbonat de sodiu și apoi clătiți
 • Curățați farurile Renault Trafic cu a pânză și pastă de dinți . Întindeți pasta de dinți pe toată suprafața farurilor și frecați cu o cârpă cu mișcări circulare, apoi clătiți cu multă apă
 • Curățați farurile mașinii dvs. cu un kit de curățare stabilit într-un magazin specializat. Va trebui doar să urmați instrucțiunile pentru curățarea farurilor. Această soluție este eficientă, dar puțin mai costisitoare decât opțiunile alternative prezentate mai devreme.

Lustruirea farurilor decolorate ale Renault Trafic

In sfarsit, in cazul in care si dupa ce ti-ai curatat farurile, ai impresia ca raman plictisitoare sau estompată , avem un remediu pentru tine. Acesta este adesea cazul unei contravizite a controlului tehnic. Iată cum să renovați farurile Renault Trafic/Strong:

 • Curățați farurile pentru scurt timp cu un burete și bicarbonat de sodiu
 • Protejați-vă corpul cu bandă groasă în jurul farurilor
 • Luați un șmirghel cu granulație 400, umeziți-l și faceți mișcări circulare ușoare pentru a șlefui suprafața farului, terminați cu mișcări orizontale.
 • Duplicați tratamentul cu șmirghel cu granulație 600 după clătirea farului
 • În cele din urmă, faceți acest lucru pentru ultima dată cu hârtie de sticlă 2000 de cereale, apoi clătiți farurile
 • În cele din urmă, aplică o ceară de protecție pentru a proteja farurile Renault Trafic
Weiterlesen:
Vibrații la schimbarea vitezelor la Renault Trafic?

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Renault Trafic, aruncați o privire la categoria Renault Trafic.

Legătura cu publicația principală