Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se curăță farurile pe Renault Trafic 2?

Componentele de iluminat ale mașinilor noastre fac parte din elementele importante de siguranță. De fapt, ele ne permit să vedem și să fim văzuți în timpul nopții sau în condiții meteorologice nefavorabile. Prin urmare, este important să le păstrați în stare bună de funcționare și să aveți în permanență iluminare ideală. În această postare, vom analiza farurile mașinii tale și mai precis cum să curățați farurile Renault Trafic 2? Vom începe această pagină de conținut cu justificarea de ce poate fi important să curățați farurile mașinii dvs., apoi, cum să curățați concret farurile Renault Trafic 2.

De ce să curățați capacele farurilor Renault Trafic 2?

Cei mai mulți dintre noi se gândesc probabil la golirea vehiculului, la schimbarea unui bec ars, dar rareori luăm în considerare privind curățenia farurilor de pe Renault Trafic 2 . De fapt, fie că sunt galben, opac sau murdar , este important să verificați dacă farurile dumneavoastră sunt capabile să ilumineze corect drumul. În primul rând, puteți examina reglarea farurilor Renault Trafic 2 sau faza scurtă a acestuia, consultând cele două articole specifice ale noastre.

Curățați farurile terne ale Renault Trafic 2 pentru verificarea tehnică

Primul motiv pentru care poți fi pe această pagină de internet este că ai avut nevoie sau ai trecut de inspecția tehnică și există probleme cu farurile Renault Trafic 2. De fapt, dacă farurile tale au devenit opac pe măsură ce timpul trece și ați pierdut puterea de iluminare, este posibil să nu treceți de inspecția tehnică, în acest caz poate fi, prin urmare, important să curățați sau restaurați capacul din plastic al farurilor Renault Trafic 2 înainte de inspecția tehnică sau de contra-inspecție.

Curățați farurile opace ale Renault Trafic 2 pentru a obține vizibilitate

A doua posibilitate, doar ai senzația de a ilumina mai puțin bine în timpul nopții cu Renault Trafic 2 . În acest caz, este interesant să le curățați înainte ca stratul de murdărie să devină greu de îndepărtat, vă recomandăm curățați farurile mașinii în mod repetat .

Weiterlesen:
Lumina motor rămâne pe Renault Trafic 2

Cum să curățați farurile Renault Trafic 2?

Vom trece acum la partea care probabil ești cel mai interesat, cum să curățați capacele farurilor Renault Trafic 2? Mai întâi vom verifica cum să curățați interiorul farurilor mașinii dvs., apoi exteriorul și, în cele din urmă, cum să renovăm farurile Renault Trafic 2.

Curățați interiorul farurilor Renault Trafic 2

Prima oportunitate, ai senzația că există umiditate în interiorul farurilor sau murdărie . În acest caz, va trebui să curățați interiorul farurilor Renault Trafic 2, pentru asta, nimic nu poate fi mai ușor:

 • Scoate capota mașinii tale
 • Demontați elementele optice folosind șuruburile furnizate în acest scop
 • Scoateți capacul exterior al farului și curățați interiorul cu un burete umed și bicarbonat de sodiu presarat pe interiorul capacului
 • Uscați-l cu un uscător puternic înainte de a-l reasambla

Curățați capacele de plastic ale farurilor de pe Renault Trafic 2

A doua oportunitate, optica farurilor Renault Trafic 2 tau este murdara si vrei sa le cureti, iti stau la dispozitie mai multe posibilitati, iata-le:

 • Curățați farurile mașinii dvs. cu un burete umed stropit cu o lingură de bicarbonat de sodiu și apoi clătiți
 • Curățați farurile Renault Trafic 2 cu a pânză și pastă de dinți . Întindeți pasta de dinți pe toată suprafața farurilor și frecați cu o cârpă cu mișcări circulare, apoi clătiți cu multă apă
 • Curățați farurile mașinii dvs. cu un kit de curățare stabilit într-un magazin specializat. Va trebui doar să urmați instrucțiunile pentru curățarea farurilor. Acest tratament este eficient, dar puțin mai costisitor decât strategiile de substituție prezentate mai devreme.

Lustruirea farurilor decolorate ale lui Renault Trafic 2

In sfarsit, in caz ca si dupa ce ti-ai curatat farurile, ai senzatia ca raman plictisitoare sau estompată , avem o soluție pentru tine. Acesta este adesea cazul unei contravizite a controlului tehnic. Iată cum să renovați farurile Renault Trafic 2/Strong:

 • Curățați farurile pentru scurt timp cu un burete și bicarbonat de sodiu
 • Protejați-vă corpul cu bandă groasă în jurul farurilor
 • Luați niște șmirghel cu granulație 400, umeziți-l și faceți mișcări circulare delicate pentru a șlefui suprafața farului, terminați cu mișcări orizontale.
 • Duplicați procesul cu șmirghel cu granulație 600 după clătirea farului
 • În cele din urmă, faceți acest lucru pentru ultima dată cu hârtie de sticlă 2000 de cereale, apoi clătiți farurile
 • În cele din urmă, aplicați o ceară de protecție pentru a proteja farurile Renault Trafic 2
Weiterlesen:
Cum se conectează Android Auto la Renault Trafic?

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Renault Trafic 2, aruncați o privire la categoria Renault Trafic 2.

Legătura cu publicația principală