Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se curăță farurile la Volkswagen Up!?

Componentele de iluminat ale automobilelor noastre fac parte din elementele necesare de securitate. Într-adevăr, ele ne permit să vedem și să fim priviți noaptea sau în condiții meteorologice nefavorabile. Este atât de necesar să le mențineți în stare bună de funcționare și să aveți în mod constant o iluminare optimă. În acest articol, vom analiza farurile mașinii tale și mai precis cum să curățați farurile Volkswagen Up!? Vom începe această pagină de conținut cu justificarea de ce poate fi important să curățați farurile mașinii dvs., apoi, cum să curățați concret farurile Volkswagen Up!.

De ce să curățați capacele farurilor Volkswagen Up!?

Majoritatea dintre noi este probabil să se gândească la golirea vehiculului, la înlocuirea unui bec ars, dar aproape că nu ne gândim niciodată la verificarea curățeniei farurilor de pe Volkswagen Up! . Într-adevăr, dacă sunt galben, opac sau murdar , este esențial să verificați dacă farurile dumneavoastră sunt capabile să ilumineze eficient drumul. Pentru început, puteți examina reglarea farurilor Volkswagen Up! sau faza scurtă a acestuia, citind cele două articole dedicate.

Curățați farurile terne ale Volkswagen Up! pentru controlul tehnic

Prima cauză pe care ați putea fi la acest articol este că ați dorit sau ați trecut de inspecția tehnică și sunt probleme cu farurile Volkswagen Up!. Într-adevăr, dacă farurile tale au devenit opac pe măsură ce timpul trece și ați pierdut puterea de iluminare, este posibil să nu treceți de inspecția tehnică, în acest caz poate fi, prin urmare, important să curățați sau restaurați capacul din plastic al farurilor Volkswagen Up! înainte de inspecţia tehnică sau contra inspecţia.

Curățați farurile opace ale Volkswagen Up! pentru a câștiga vizibilitate

A doua situație, pur și simplu ai senzația de a ilumina mai puțin bine noaptea cu Volkswagen Up! . Într-un astfel de caz, este interesant să le curățați înainte ca stratul de murdărie să se dovedească a fi greu de îndepărtat, vă recomandăm să curățați farurile mașinii în mod regulat .

Weiterlesen:
Cum scot janta de la Volkswagen Up! ?

Cum să curățați farurile Volkswagen Up!?

Vom trece acum la partea care probabil ești cel mai interesat, cum să curățați capacele farurilor Volkswagen Up!? Vom verifica mai întâi cum să curățăm interiorul farurilor mașinii tale, apoi exteriorul și, în sfârșit, cum să renovăm farurile Volkswagen Up!.

Curățați interiorul farurilor Volkswagen Up!

Prima oportunitate, ai senzația că există umiditate în interiorul farurilor sau murdărie . Într-un astfel de caz, va trebui să curățați interiorul Volkswagen Up! faruri, pentru asta, nimic nu poate fi mai puțin complicat:

 • Scoate capota mașinii tale
 • Demontați piesele optice folosind șuruburile furnizate pentru a face acest scop
 • Scoateți capacul exterior al farului și curățați interiorul cu un burete umed și bicarbonat de sodiu presarat pe interiorul capacului
 • Uscați-l cu un uscător puternic înainte de a-l reasambla

Curățați capacele de plastic ale farurilor de pe Volkswagen Up!

A doua oportunitate, optica farurilor Volkswagen Up! sunt murdare și doriți să le curățați, vă sunt disponibile mai multe alternative, iată-le:

 • Curățați farurile mașinii dvs. cu un burete umed stropit cu o lingură de bicarbonat de sodiu și apoi clătiți
 • Curățați farurile Volkswagen Up! cu pânză și pastă de dinți . Întindeți pasta de dinți pe toată suprafața farurilor și frecați cu o cârpă cu mișcări circulare, apoi clătiți cu multă apă
 • Curățați farurile mașinii dvs. cu un kit de curățare stabilit într-un magazin specializat. Va trebui doar să respectați instrucțiunile pentru curățarea farurilor. Acest tratament este puternic, dar puțin mai scump decât metodele de înlocuire prezentate mai devreme.

Lustruind farurile decolorate ale Volkswagen Up!

In fine, in cazul in care si dupa ce ti-ai curatat farurile, ai senzatia ca raman plictisitoare sau estompată , avem o soluție pentru tine. Aceasta este adesea împrejurarea unei contravizite a controlului tehnic. Iată cum să renovați farurile Volkswagen Up!/Strong:

 • Curățați farurile pentru scurt timp cu un burete și bicarbonat de sodiu
 • Protejați-vă corpul cu bandă groasă în jurul farurilor
 • Luați niște șmirghel cu granulație 400, umeziți-l și faceți mișcări circulare delicate pentru a șlefui suprafața farului, terminați cu mișcări orizontale.
 • Replicați procesul cu șmirghel cu granulație 600 după clătirea farului
 • În cele din urmă, realizați acest lucru pentru ultima dată cu hârtie de sticlă 2000 de cereale, apoi clătiți farurile
 • În cele din urmă, aplică o ceară de protecție pentru a proteja farurile Volkswagen Up!
Weiterlesen:
Cum să rabatezi scaunul din față la Volkswagen Up! ?

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Up!, nu ezitați să consultați Volkswagen Up! categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector