Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se curăță farurile la Volkswagen Tiguan?

Elementele de iluminare ale mașinilor noastre fac parte din elementele importante de siguranță. De fapt, ele ne permit să vedem și să fim priviți după întuneric sau în condiții climatice nefavorabile. Prin urmare, este important să le păstrați în stare bună de funcționare și să aveți întotdeauna o iluminare optimă. În acest articol, ne vom concentra pe farurile mașinii tale și mai precis cum să curățați farurile Volkswagen Tiguan? Vom începe această pagină de conținut cu explicația de ce poate fi important să curățați farurile mașinii dvs., apoi, cum să curățați concret farurile Volkswagen Tiguan.

De ce să curățați capacele farurilor Volkswagen Tiguan?

Majoritatea dintre noi tind de obicei să ia în considerare golirea mașinii, schimbarea unui bec ars, dar rareori ne gândim la uitându-se la curățenia farurilor de pe Volkswagen-ul său Tiguan . De fapt, dacă sunt galben, opac sau murdar , este esențial să verificați dacă farurile dumneavoastră sunt capabile să ilumineze eficient drumul. Pentru început, puteți examina reglarea farurilor Volkswagen Tiguan sau faza scurtă a acestuia, răsfoind cele două articole specifice ale noastre.

Curățați farurile terne ale Volkswagen Tiguan pentru verificarea tehnică

Prima cauză pe care ați putea fi la acest articol este că ați avut nevoie sau ați trecut de inspecția tehnică și există complicații cu farurile Volkswagen Tiguan. De fapt, dacă farurile dvs. au devenit opac după ceva timp și ați pierdut puterea de iluminare, este posibil să nu treceți de inspecția tehnică, în acest caz, poate fi, în consecință, important să curățați sau restaurați capacul din plastic al farurilor Volkswagen Tiguan înainte de inspecția tehnică sau de contra-inspecție.

Curățați farurile opace ale Volkswagen Tiguan pentru a obține vizibilitate

A doua posibilitate, pur și simplu ai senzația de a ilumina mai puțin bine după întuneric cu Volkswagen Tiguan . În acest caz, este interesant să le curățați înainte ca stratul de murdărie să se dovedească a fi greu de îndepărtat, vă sfătuim să curățați farurile mașinii în mod repetat .

Weiterlesen:
Cum se deschide Volkswagen Tiguan cu bateria descărcată?

Cum să curățați farurile Volkswagen Tiguan?

Vom trece acum la componenta care aproape sigur vă interesează cel mai mult, cum să curățați capacele farurilor Volkswagen Tiguan? Mai întâi ne vom uita la cum să curățați interiorul farurilor mașinii dvs., apoi exteriorul și, în final, cum să recondiționați farurile Volkswagen Tiguan.

Curățați interiorul farurilor Volkswagen Tiguan

Prima posibilitate, ai senzația că există umiditate în interiorul farurilor sau murdărie . În acest caz, va trebui să curățați interiorul farurilor Volkswagen Tiguan, pentru asta, nimic nu poate fi mult mai ușor:

 • Scoate capota mașinii tale
 • Demontați componentele optice folosind șuruburile furnizate în acest scop
 • Scoateți capacul exterior al farului și curățați interiorul cu un burete umed și bicarbonat de sodiu presarat pe interiorul capacului
 • Uscați-l cu un uscător puternic înainte de a-l reasambla

Curățați capacele de plastic ale farurilor de pe Volkswagen Tiguan

A doua posibilitate, optica farurilor Volkswagen Tiguan este murdară și doriți să le curățați, vă sunt la dispoziție câteva opțiuni, iată-le:

 • Curățați farurile mașinii dvs. cu un burete umed stropit cu o lingură de bicarbonat de sodiu și apoi clătiți
 • Curățați farurile Volkswagen Tiguan cu un pânză și pastă de dinți . Întindeți pasta de dinți pe toată suprafața farurilor și frecați cu o cârpă cu mișcări circulare, apoi clătiți cu multă apă
 • Curățați farurile mașinii dvs. cu un kit de curățare identificat într-un anumit magazin. Va trebui doar să respectați instrucțiunile pentru curățarea farurilor. Acest tratament este puternic, dar puțin mai costisitor decât soluțiile alternative prezentate mai sus.

Lustruind farurile decolorate ale lui Volkswagen Tiguan

In sfarsit, in cazul in care si dupa ce ti-ai curatat farurile, ai senzatia ca raman plictisitoare sau estompată , avem un remediu pentru tine. Aceasta este adesea împrejurarea unei contravizite a controlului tehnic. Iată cum să recondiționați farurile Volkswagen Tiguan/Strong:

 • Curățați farurile pentru scurt timp cu un burete și bicarbonat de sodiu
 • Protejați-vă corpul cu bandă groasă în jurul farurilor
 • Luați un șmirghel cu granulație 400, umeziți-l și faceți mișcări circulare delicate pentru a șlefui suprafața farului, terminați cu mișcări orizontale.
 • Duplicați procesul cu șmirghel cu granulație 600 după clătirea farului
 • În cele din urmă, faceți asta pentru ultima dată cu hârtie de sticlă 2000 de cereale, apoi clătiți farurile
 • În cele din urmă, aplicați o ceară de protecție pentru a proteja farurile Volkswagen Tiguan
Weiterlesen:
Cum schimb becul luminii pentru faza scurtă de pe Volkswagen Tiguan?

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volkswagen Tiguan, aruncați o privire la categoria Volkswagen Tiguan.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector