Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se conectează Android Auto la Volvo S90?

Nu de mult ați cumpărat o mașină nouă sau tocmai ați descoperit Android Auto și doriți să o încercați. Acest lucru este destul de normal, de ce să vă lipsiți de servicii 100% gratuite și utile, fie că vă ascultați muzica, folosiți gps-ul, fie efectuați apeluri, aplicația este perfectă. În acest ghid vom descrie cum să conectați Android Auto la Volvo S90. Pentru a face acest lucru, în primul rând, ne vom concentra pe ce este Android Auto și pentru ce este utilizat, apoi vom continua să instalăm Android Auto și să ne conectăm la Volvo S90 și pentru a termina ce soluție este disponibilă pentru dvs. dacă Volvo S90 dvs. nu este echipat cu sisteme compatibile Android Auto.

Android Auto pe Volvo S90, ce este?

Ai fost deja la curent cu Android Auto, dar nu știi exact despre ce este vorba? Vom descrie pur și simplu obiectivul acestei aplicații și ce avantaje ar putea fi în configurarea acestuia pe Volvo S90. Android Auto este un software Google, este conceput pentru a include tot telefonul dvs. mobil în mașină. De fapt, Google și-a dat seama că vehiculelor de astăzi le lipsește tehnologia inclusă. Prin urmare, s-au gândit la cea mai bună soluție pentru a-și integra sistemul de operare în mașina dvs. Serviciul lor oferă câteva beneficii notabile care vă vor îmbunătăți călătoria cu mașina. În plus, vă va permite să rămâneți conectat fără să vă asumați niciun risc în timpul conducerii. activarea Android Auto pe Volvo S90 vă oferă acces la o serie de funcții, vocea:

 • Păstrați tot ce este mai bun din telefonul dvs. mobil pe ecranul Volvo S90
 • Pentru a putea suna pe cineva prin difuzoarele vehiculului dvs
 • Ascultați muzica preferată cu Google Music sau cu programele dvs. software clasice, cum ar fi Spotify sau Deezer
 • Monitorizați-vă telefonul mobil prin voce
 • Citește-ți mesajele, dictează-ți răspunsurile la Android Auto, care le va transforma într-un mesaj text

Weiterlesen:
Unde găsiți siguranța intermitent pe Volvo S90?

Cum se conectează Android Auto pe Volvo S90?

În această a doua parte, ne vom concentra asupra modului de a face configurați Android Auto pe Volvo S90. Indiferent dacă aveți sau nu un ecran compatibil, există o soluție pentru a beneficia de acest serviciu care vă va face călătoriile cu mașina mai plăcute.

Tutorial: Activarea Android Auto pe Volvo S90

Acum este momentul să instalați Android Auto pe Volvo S90. Datorită acestui ghid, vă vom detalia câțiva pași ai acestei proceduri și vă vom pune în alertă asupra punctelor care pot crea probleme, aici mergem:

 • Verificați compatibilitatea telefonului dvs. mobil cu Android Auto (versiunea minimă 5.1 Lollipop), asigurați-vă că actualizați telefonul mobil dacă nu este actualizat.
 • Descărcați aplicația Android Auto de pe Google Play
 • Lansați aplicația Android Auto, acesta va examina, la prima deschidere, că toate aplicațiile necesare sunt la zi.
 • Odată ce toate autorizațiile și condițiile de utilizare sunt aprobate, veți putea finaliza activarea Android Auto pe Volvo S90.
 • Conectați-vă telefonul cu Bluetooth pe auto, dacă nu știți cum să o faceți, consultați articolul nostru despre conectarea sau activarea Android Auto pe Volvo S90 pentru a afla cum să o faceți.
 • Odată ce telefonul este conectat prin Bluetooth la mașina dvs., lansarea aplicației ar trebui să conecteze Android auto la Volvo S90.
 • Dacă această conexiune nu funcționează, încercați să o conectați mai întâi prin USB (aprindere pusă) și apoi activați Bluetooth

Nu am un ecran compatibil pe Volvo S90, dar tot vreau să beneficiez de Android Auto:

În cazul în care, după verificare, Volvo S90-ul tău nu este compatibil cu Android Auto, mai ai soluția de a utiliza acest serviciu în alt mod. De fapt, vei putea folosi ecranul telefonului tău ca interfață Android Auto. Pentru asta, nimic nu poate fi mai ușor:

Weiterlesen:
Cum se verifică nivelul lichidului de frână la Volvo S90?
 • Descărcați Android Auto pe telefonul dvs. mobil
 • Configurați aplicația așa cum este detaliat anterior (autorizări, condiții de utilizare)
 • Lansați aplicația și veți avea acces la interfața acesteia și acum vă puteți bucura de toate aspectele pozitive ale Android Auto în Volvo S90 fără a avea un ecran compatibil.

  Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volvo S90, aruncați o privire la categoria Volvo S90.

 • Legătura cu publicația principală