Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se conectează Android Auto la Volkswagen Transporter?

Ați achiziționat în ultima vreme o mașină nouă sau tocmai ați descoperit Android Auto și doriți și să o încercați. Acest lucru este absolut obișnuit, de ce să vă privați de servicii gratuite și utile, fie că vă ascultați muzica, folosiți gps-ul sau efectuați apeluri, aplicația este plină. În acest document vom demonstra cum să conectați Android Auto la Volkswagen Transporter. Pentru a realiza acest lucru, în primul rând, ne vom uita la ce este Android Auto și pentru ce este utilizat, apoi vom trece la instalarea Android Auto și la conectarea la Volkswagen Transporter și, în sfârșit, ce alternativă aveți la dispoziție dacă Volkswagen dvs. Transporter nu este construit cu dispozitive compatibile cu Android Auto.

Android Auto pe Volkswagen Transporter, ce este?

Ați auzit deja despre Android Auto, dar nu înțelegi exact despre ce este vorba? Vom demonstra pur și simplu obiectivul acestei aplicații și ce avantaje ar putea fi în configurarea lui pe Volkswagen Transporter. Android Auto este un program Google, care își propune să încorporeze tot telefonul mobil în mașină. De fapt, Google a înțeles că automobilele de astăzi nu au tehnologie inclusă. În consecință, aceștia s-au gândit la cea mai bună soluție pentru a-și integra sistemul de operare în mașina dumneavoastră. Programul lor oferă câteva beneficii notabile care vă vor îmbunătăți experiența cu mașina. În plus, vă va permite să rămâneți conectat fără să vă asumați niciun risc în timpul conducerii. activarea Android Auto pe Volkswagen Transporter vă oferă acces la o serie de avantaje, voici:

 • Păstrați tot ce este mai bun din telefonul dvs. inteligent pe ecranul Volkswagen Transporter
 • Pentru a putea suna pe cineva prin difuzoarele mașinii dvs
 • Ascultați muzica preferată cu Google Music sau cu programele dvs. software clasice, cum ar fi Spotify sau Deezer
 • Monitorizați-vă mobilul prin voce
 • Citește-ți mesajele, dictează-ți răspunsurile la Android Auto, care le va transforma într-un mesaj text

Weiterlesen:
Cum scot janta de pe Volkswagen Transporter 4?

Cum se conectează Android Auto la Volkswagen Transporter?

În această a doua parte, ne vom uita la procesul de făcut configurați Android Auto pe Volkswagen Transporter. Indiferent dacă aveți sau nu un ecran compatibil, există o soluție pentru a beneficia de acest program care vă va face călătoriile cu mașina mai plăcute.

Tutorial: Activarea Android Auto pe Volkswagen Transporter

Acum este momentul să instalați Android Auto pe Volkswagen Transporter. Datorită acestui ghid, vă vom detalia diferiții pași ai acestei metode și vă vom pune în alertă asupra aspectelor care pot pune îngrijorări, iată că:

 • Examinați compatibilitatea mobilului dvs. cu Android Auto (versiunea minimă 5.1 Lollipop), nu uitați să vă actualizați mobilul dacă nu este actualizat.
 • Descărcați aplicația Android Auto de pe Google Play
 • Lansați aplicația Android Auto, acesta va examina, la prima deschidere, că toate aplicațiile necesare sunt la zi.
 • Odată ce toate autorizațiile și condițiile de utilizare sunt aprobate, veți putea finaliza activarea Android Auto pe Volkswagen Transporter.
 • Conectați-vă telefonul cu Bluetooth pe auto, dacă nu știți cum să o faceți, consultați articolul nostru despre conectarea sau activarea Android Auto pe Volkswagen Transporter pentru a afla cum să o faceți.
 • Odată ce telefonul dvs. este conectat prin Bluetooth la mașina dvs., pornirea aplicației ar trebui să conecteze Android auto la Volkswagen Transporter.
 • Dacă această conexiune nu funcționează, încercați să o conectați mai întâi prin USB (aprindere pusă) și apoi activați Bluetooth

Nu am un ecran compatibil pe Volkswagen Transporter, dar tot vreau să beneficiez de Android Auto:

În cazul în care, după verificare, Volkswagen Transporter-ul tău nu este compatibil cu Android Auto, mai ai alternativa de a utiliza acest program în alt mod. De fapt, vei putea folosi ecranul telefonului tău ca interfață Android Auto. Pentru asta, nimic nu poate fi mai puțin dificil:

Weiterlesen:
Capota blocată pe Volkswagen Transporter 4, ce pot face?
 • Descărcați Android Auto pe mobil
 • Configurați aplicația așa cum s-a explicat anterior (autorizări, condiții de utilizare)
 • Lansați aplicația și veți avea acces la interfața acesteia și acum vă puteți bucura de toate avantajele Android Auto în Volkswagen Transporter fără a avea un ecran compatibil.

  Dacă aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Transporter, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Transporter.

 • Ссылка на основную публикацию