Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se conectează Android Auto la Volkswagen Transporter 5?

Ați achiziționat recent o mașină nouă sau tocmai ați aflat despre Android Auto și doriți să o încercați. Acest lucru este destul de normal, de ce să vă privați de un serviciu gratuit și eficient, fie că vă ascultați muzica, folosiți gps-ul sau efectuați apeluri, aplicația este plină. În acest ghid vom demonstra cum să conectați Android Auto la Volkswagen Transporter 5. Pentru a realiza acest lucru, în primul rând, ne vom uita la ce este Android Auto și pentru ce este folosit, apoi vom trece la instalarea Android Auto și la conectarea la Volkswagen Transporter 5 și, în sfârșit, ce soluție vă este disponibilă dacă Volkswagen Transporter 5 nu este construit cu sisteme compatibile Android Auto.

Android Auto pe Volkswagen Transporter 5, ce este?

Ați auzit deja despre Android Auto, dar nu știi exact despre ce este vorba? Vom demonstra doar obiectivul acestei aplicații și ce caracteristici ar putea fi în configurarea acestuia pe Volkswagen Transporter 5. Android Auto este un software Google, este conceput pentru a include tot telefonul mobil în mașină. De fapt, Google a descoperit că mașinilor de astăzi le lipsește tehnologia inclusă. Prin urmare, s-au gândit la cea mai bună opțiune pentru a-și integra sistemul de operare în mașina dvs. Programul lor oferă câteva beneficii importante care vă vor îmbunătăți experiența cu automobilul. În plus, vă va permite să rămâneți conectat fără să vă asumați niciun risc în timpul conducerii. activarea Android Auto pe Volkswagen Transporter 5 vă oferă acces la o serie de avantaje, voicis:

 • Păstrați tot ce este mai bun din telefonul dvs. inteligent pe ecranul Volkswagen Transporter 5
 • Pentru a putea efectua apeluri către difuzoarele vehiculului dvs
 • Ascultă muzica preferată cu Google Music sau cu aplicațiile tale clasice, cum ar fi Spotify sau Deezer
 • Monitorizați-vă mobilul prin voce
 • Cereți-vă să vă citească mesajele text, dictați-vă răspunsurile la Android Auto, care le va transforma într-un mesaj text

Weiterlesen:
Volkswagen Transporter 4 trage spre stânga, ce să fac?

Cum se conectează Android Auto pe Volkswagen Transporter 5?

În această a doua parte, ne vom uita la procedura de făcut configurați Android Auto pe Volkswagen Transporter 5. Indiferent dacă aveți un ecran compatibil sau nu, există o modalitate de a beneficia de acest program care vă va face călătoriile cu mașina mai plăcute.

Tutorial: Activarea Android Auto pe Volkswagen Transporter 5

Acum este momentul să instalați Android Auto pe Volkswagen Transporter 5. Datorită acestui articol, vă vom descrie diferiții pași ai acestei proceduri și vă vom pune în alertă asupra aspectelor care pot pune îngrijorări, iată că:

 • Verificați compatibilitatea telefonului dvs. cu Android Auto (versiunea minimă 5.1 Lollipop), asigurați-vă că vă actualizați mobilul dacă nu este actualizat.
 • Descărcați aplicația Android Auto de pe Google Play
 • Porniți aplicația Android Auto, aceasta va examina, la prima deschidere, că toate aplicațiile necesare sunt la zi.
 • Odată ce toate autorizațiile și condițiile de utilizare sunt aprobate, veți putea finaliza activarea Android Auto pe Volkswagen Transporter 5.
 • Conectați-vă telefonul cu Bluetooth la automobilul dvs., dacă nu știți cum să o faceți, răsfoiți conținutul nostru pentru a vă conecta sau a activa Android Auto pe Volkswagen Transporter 5 pentru a afla cum să o faceți.
 • Odată ce telefonul dvs. este conectat prin Bluetooth la mașina dvs., pornirea aplicației ar trebui să conecteze Android auto la Volkswagen Transporter 5.
 • Dacă această conexiune nu funcționează, încercați să o conectați mai întâi prin USB (aprindere pusă) și apoi activați Bluetooth

Nu am un ecran compatibil pe Volkswagen Transporter 5, dar tot vreau să beneficiez de Android Auto:

Dacă se întâmplă, după verificare, Volkswagen Transporter 5 dumneavoastră nu este compatibil cu Android Auto, aveți totuși opțiunea de a utiliza acest program în alt mod. De fapt, vei putea folosi ecranul telefonului tău ca interfață Android Auto. Pentru asta, nimic nu poate fi mai ușor:

Weiterlesen:
Volkswagen Transporter care nu mai accelerează
 • Descărcați Android Auto pe mobil
 • Configurați aplicația așa cum este explicat mai sus (autorizări, condiții de utilizare)
 • Porniți aplicația și veți avea acces la interfața acesteia și acum vă puteți bucura de toate aspectele pozitive ale Android Auto în Volkswagen Transporter 5 fără a avea un ecran compatibil.

  Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter 5, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter 5.

 • Ссылка на основную публикацию
  Adblock
  detector