Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se conectează Android Auto la Volkswagen Transporter 4?

Ați cumpărat recent o mașină nouă sau tocmai ați auzit despre Android Auto și doriți să o încercați. Acest lucru este destul de obișnuit, de ce să vă privați de un program 100% gratuit și util, fie că vă ascultați muzica, folosiți gps-ul sau efectuați apeluri, aplicația este completă. În acest tutorial vom descrie cum să conectați Android Auto la Volkswagen Transporter 4. Pentru a realiza acest lucru, în primul rând, ne vom uita la ce este Android Auto și pentru ce este utilizat, apoi vom continua să instalăm Android Auto și să ne conectăm la Volkswagen Transporter 4 și pentru a finaliza ce soluție există pentru dvs. dacă Volkswagen dvs. Transporter 4 nu este construit cu sisteme compatibile Android Auto.

Android Auto pe Volkswagen Transporter 4, ce este?

Ați citit deja despre Android Auto, dar nu știi exact despre ce este vorba? Vom explica doar obiectivul acestei aplicații și ce avantaje pot exista în configurarea acestuia pe Volkswagen Transporter 4. Android Auto este o aplicație Google, care are ca scop integrarea întregului telefon mobil în automobilul tău. Într-adevăr, Google a descoperit că vehiculele de astăzi nu au tehnologie integrată. Drept urmare, ei s-au gândit la cea mai bună strategie de a-și încorpora sistemul de operare în mașina dvs. Programul lor oferă câteva caracteristici notabile care vă vor îmbunătăți călătoria cu mașina. În plus, vă va oferi posibilitatea de a rămâne conectat fără să vă asumați niciun risc în timpul conducerii. activarea Android Auto pe Volkswagen Transporter 4 vă oferă acces la o serie de funcții, vocea:

 • Păstrați tot ce este mai bun din telefonul dvs. pe ecranul Volkswagen Transporter 4
 • Pentru a putea suna pe cineva prin difuzoarele mașinii tale
 • Ascultă muzica preferată cu Google Music sau cu aplicațiile tale clasice, cum ar fi Spotify sau Deezer
 • Monitorizați-vă telefonul mobil prin voce
 • Cereți-vă să vă citească mesajele text, dictați-vă răspunsurile la Android Auto, care le va transforma într-un mesaj text

Weiterlesen:
Cum se transformă un Volkswagen Transporter 2 cu 6 locuri într-un cu 5 locuri?

Cum se conectează Android Auto pe Volkswagen Transporter 4?

În această a doua parte, vom analiza modul de a face configurați Android Auto pe Volkswagen Transporter 4. Indiferent dacă aveți un ecran compatibil sau nu, există posibilitatea de a beneficia de acest program care vă va face călătoriile cu mașina mai plăcute.

Tutorial: Activarea Android Auto pe Volkswagen Transporter 4

Acum este momentul să instalați Android Auto pe Volkswagen Transporter 4. Datorită acestui tutorial, vă vom descrie diferiții pași ai acestei proceduri și vă vom pune în alertă asupra punctelor care pot crea îngrijorări, aici mergem:

 • Examinați compatibilitatea telefonului dvs. mobil cu Android Auto (versiunea minimă 5.1 Lollipop), asigurați-vă că actualizați telefonul mobil dacă nu este actualizat.
 • Descărcați aplicația Android Auto de pe Google Play
 • Porniți aplicația Android Auto, aceasta va verifica, la prima deschidere, că toate aplicațiile necesare sunt la zi.
 • Odată ce toate autorizațiile și condițiile de utilizare sunt aprobate, veți putea finaliza activarea Android Auto pe Volkswagen Transporter 4.
 • Conectați-vă telefonul cu Bluetooth la mașină, dacă nu știți cum să o faceți, consultați articolul nostru despre conectarea sau activarea Android Auto pe Volkswagen Transporter 4 pentru a afla cum să o faceți.
 • Odată ce telefonul dvs. este conectat prin Bluetooth la mașina dvs., pornirea aplicației ar trebui să conecteze Android auto la Volkswagen Transporter 4.
 • Dacă această conexiune nu funcționează, încercați să o conectați mai întâi prin USB (aprindere pusă) și apoi activați Bluetooth

Nu am un ecran compatibil pe Volkswagen Transporter 4, dar tot vreau să beneficiez de Android Auto:

În cazul în care, după examinare, Volkswagen Transporter 4 dumneavoastră nu este compatibil cu Android Auto, aveți totuși alternativa de a utiliza acest program în alt mod. Într-adevăr, veți putea folosi ecranul telefonului dvs. ca interfață Android Auto. Pentru asta, nimic nu ar putea fi mult mai ușor:

Weiterlesen:
Scurgere de lichid de frana Volkswagen Transporter 5
 • Descărcați Android Auto pe telefonul dvs. mobil
 • Configurați aplicația așa cum am menționat mai sus (autorizări, condiții de utilizare)
 • Porniți aplicația și veți avea acces la interfața acesteia și acum vă puteți bucura de toate aspectele pozitive ale Android Auto în Volkswagen Transporter 4 fără a avea un ecran compatibil.

  În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Transporter 4, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Transporter 4.

 • Ссылка на основную публикацию