Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se conectează Android Auto la Volkswagen Touran 3?

Ați achiziționat recent o mașină nouă sau tocmai ați auzit de Android Auto și doriți să o încercați. Acest lucru este destul de obișnuit, de ce să vă privați de un program 100% gratuit și util, fie că vă ascultați muzica, folosiți gps-ul sau efectuați apeluri, aplicația este perfectă. În acest ghid vom demonstra cum să conectați Android Auto la Volkswagen Touran 3. Pentru a realiza acest lucru, în primul rând, vom analiza ce este Android Auto și pentru ce este utilizat, apoi vom continua să instalăm Android Auto și să ne conectăm la Volkswagen Touran 3 și, în sfârșit, ce soluție există pentru dvs. dacă Volkswagen Touran 3 nu este echipat cu sisteme compatibile Android Auto.

Android Auto pe Volkswagen Touran 3, ce este?

Ați citit deja despre Android Auto, dar nu știi cu adevărat despre ce este vorba? Vom descrie doar scopul acestei aplicații și ce avantaje ar putea fi instalarea lui pe Volkswagen Touran 3. Android Auto este un program Google, este conceput pentru a include tot mobilul în vehicul. De fapt, Google a observat că mașinilor de astăzi le lipsește tehnologia inclusă. Drept urmare, ei s-au gândit la cea mai bună strategie de a-și încorpora sistemul de operare în mașina dvs. Programul lor oferă câteva beneficii semnificative care vă vor îmbunătăți călătoria cu vehiculul. În plus, vă va permite să rămâneți conectat fără să vă asumați niciun risc în timpul conducerii. activarea Android Auto pe Volkswagen Touran 3 vă oferă acces la o serie de funcții, vocea:

 • Păstrați tot ce este mai bun din telefonul dvs. inteligent pe ecranul Volkswagen Touran 3
 • Pentru a putea suna pe cineva prin difuzoarele mașinii dvs
 • Ascultați muzica preferată cu Google Music sau cu programele dvs. software clasice, cum ar fi Spotify sau Deezer
 • Monitorizați-vă mobilul prin voce
 • Cereți-vă să vă citească mesajele text, dictați-vă răspunsurile la Android Auto, care le va transforma într-un mesaj scris

Weiterlesen:
Lampa cheie pe Volkswagen Touran 3 rămâne aprinsă

Cum se conectează Android Auto pe Volkswagen Touran 3?

În această a doua parte, vom analiza modul de a face configurați Android Auto pe Volkswagen Touran 3. Indiferent dacă aveți un ecran compatibil sau nu, există o modalitate de a profita de acest program care vă va face călătoriile cu mașina mai plăcute.

Tutorial: Activarea Android Auto pe Volkswagen Touran 3

Acum este momentul să instalați Android Auto pe Volkswagen Touran 3. Datorită acestui ghid, vă vom detalia diferiții pași ai acestui proces și vă vom pune în alertă asupra aspectelor care pot pune îngrijorări, iată că:

 • Verificați compatibilitatea telefonului mobil cu Android Auto (versiunea minimă 5.1 Lollipop), asigurați-vă că actualizați mobilul dacă nu este actualizat.
 • Descărcați aplicația Android Auto de pe Google Play
 • Lansați aplicația Android Auto, aceasta va verifica, la prima deschidere, că toate aplicațiile necesare sunt la zi.
 • Odată ce toate autorizațiile și termenii de utilizare sunt acceptați, veți putea finaliza activarea Android Auto pe Volkswagen Touran 3.
 • Conectați-vă telefonul cu Bluetooth pe auto, dacă nu știți cum să o faceți, răsfoiți articolul nostru pentru a vă conecta sau a activa Android Auto pe Volkswagen Touran 3 pentru a afla cum să o faceți.
 • Odată ce telefonul dvs. este conectat prin Bluetooth la mașina dvs., lansarea aplicației ar trebui să conecteze Android auto la Volkswagen Touran 3.
 • Dacă această conexiune nu funcționează, încercați să o conectați mai întâi prin USB (aprindere pusă) și apoi activați Bluetooth

Nu am un ecran compatibil pe Volkswagen Touran 3, dar tot vreau să beneficiez de Android Auto:

Când, după verificare, Volkswagen Touran 3 dumneavoastră nu este compatibil cu Android Auto, mai aveți alternativa de a utiliza acest program în alt mod. De fapt, veți putea folosi ecranul telefonului dvs. ca interfață Android Auto. Pentru asta, nimic nu poate fi mai puțin dificil:

Weiterlesen:
Motorul Volkswagen Touran 3 zdrăngănește la rece
 • Descărcați Android Auto pe mobil
 • Configurați aplicația așa cum este descris anterior (autorizări, condiții de utilizare)
 • Lansați aplicația și veți avea acces la interfața acesteia și acum vă puteți bucura de toate avantajele Android Auto în Volkswagen Touran 3 fără a avea un ecran compatibil.

  Dacă aveți nevoie de mai multe ghiduri despre Volkswagen Touran 3, accesați categoria noastră Volkswagen Touran 3.

 • Ссылка на основную публикацию
  Adblock
  detector