Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se conectează Android Auto la Volkswagen Touran 2?

Tocmai ați cumpărat un vehicul nou sau tocmai ați fost la curent cu Android Auto și doriți și să îl experimentați. Acest lucru este absolut normal, de ce să te privezi de servicii 100% gratuite și utile, fie că vrei să-ți asculți muzica, să folosești gps-ul, sau să dai apeluri, aplicația este completă. În această pagină de conținut vom demonstra cum să conectați Android Auto la Volkswagen Touran 2. Pentru a realiza acest lucru, în primul rând, ne vom concentra pe ce este Android Auto și pentru ce este folosit, apoi vom trece la instalarea Android Auto și conectarea la Volkswagen Touran 2 și, în cele din urmă, ce soluție există pentru dvs. dacă Volkswagen dvs. Touran 2 nu este echipat cu sisteme compatibile Android Auto.

Android Auto pe Volkswagen Touran 2, ce este?

Ați auzit deja de Android Auto, dar nu înțelegi exact despre ce este vorba? Vom clarifica doar obiectivul acestei aplicații și ce avantaje pot exista în configurarea acestuia pe Volkswagen Touran 2. Android Auto este un software Google, este conceput pentru a încorpora toate smartphone-urile dvs. în vehicul. Într-adevăr, Google a observat că automobilelor de astăzi le lipsește tehnologia încorporată. În consecință, aceștia s-au gândit la cea mai bună opțiune de a-și integra sistemul de operare în vehiculul dumneavoastră. Serviciul lor oferă câteva beneficii utile care vă vor îmbunătăți experiența vehiculului. În plus, vă va oferi posibilitatea de a rămâne conectat fără să vă asumați niciun risc în timpul conducerii. activarea Android Auto pe Volkswagen Touran 2 vă oferă acces la o serie de funcții, vocea:

 • Păstrați tot ce este mai bun din mobilul dvs. pe ecranul Volkswagen Touran 2
 • Pentru a putea suna pe cineva prin difuzoarele vehiculului dvs
 • Ascultați muzica preferată cu Google Music sau cu programele dvs. software clasice, cum ar fi Spotify sau Deezer
 • Controlați-vă smartphone-ul prin voce
 • Citește-ți mesajele, dictează-ți răspunsurile la Android Auto, care le va transforma într-un mesaj text

Weiterlesen:
Lumina ABS rămâne pe Volkswagen Touran 2, ce să faci?

Cum se conectează Android Auto pe Volkswagen Touran 2?

În această a doua parte, ne vom concentra asupra procesului de făcut configurați Android Auto pe Volkswagen Touran 2. Indiferent dacă aveți un ecran compatibil sau nu, există o soluție pentru a beneficia de acest serviciu care vă va face călătoriile cu vehiculul mai plăcute.

Tutorial: Activarea Android Auto pe Volkswagen Touran 2

Acum este momentul să instalați Android Auto pe Volkswagen Touran 2. Datorită acestui articol, vă vom detalia câțiva pași ai acestei proceduri și vă vom pune în alertă asupra punctelor care pot crea probleme, aici mergem:

 • Verificați compatibilitatea telefonului dvs. mobil cu Android Auto (versiunea minimă 5.1 Lollipop), asigurați-vă că actualizați smartphone-ul dacă nu este actualizat.
 • Descărcați aplicația Android Auto de pe Google Play
 • Lansați aplicația Android Auto, aceasta va verifica, la prima deschidere, dacă toate aplicațiile necesare sunt la zi.
 • Odată ce toate autorizațiile și termenii de utilizare sunt acceptați, veți putea finaliza activarea Android Auto pe Volkswagen Touran 2.
 • Conectați-vă telefonul cu Bluetooth la vehiculul dvs., dacă nu știți cum să o faceți, consultați articolul nostru despre conectarea sau activarea Android Auto pe Volkswagen Touran 2 pentru a afla cum să o faceți.
 • Odată ce telefonul dvs. este conectat prin Bluetooth la mașina dvs., pornirea aplicației ar trebui să conecteze Android auto la Volkswagen Touran 2.
 • Dacă această conexiune nu funcționează, încercați să o conectați mai întâi prin USB (aprindere pusă) și apoi activați Bluetooth

Nu am un ecran compatibil pe Volkswagen Touran 2, dar tot vreau să beneficiez de Android Auto:

In cazul in care, dupa verificare, Volkswagen Touran 2 tau nu este compatibil cu Android Auto, mai ai solutia sa folosesti acest serviciu in alt mod. Într-adevăr, veți putea folosi ecranul telefonului dvs. ca interfață Android Auto. Pentru asta, nimic nu ar putea fi mult mai ușor:

Weiterlesen:
Cum se blochează manual Volkswagen Touran 2?
 • Descărcați Android Auto pe smartphone-ul dvs
 • Configurați aplicația așa cum este detaliat anterior (autorizări, condiții de utilizare)
 • Lansați aplicația și veți avea acces la interfața acesteia și acum vă puteți bucura de toate aspectele pozitive ale Android Auto în Volkswagen Touran 2 fără a avea un ecran compatibil.

  Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Touran 2, aruncați o privire la categoria Volkswagen Touran 2.

 • Ссылка на основную публикацию
  Adblock
  detector