Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se conectează Android Auto la Volkswagen Golf 6?

Ați cumpărat destul de recent un automobil nou sau tocmai ați descoperit Android Auto și doriți să îl încercați. Acest lucru este total obișnuit, de ce să vă privați de servicii gratuite și utile, fie că vă ascultați muzica, folosiți gps-ul sau efectuați apeluri, aplicația este plină. În acest ghid vom descrie cum să conectați Android Auto la Volkswagen Golf 6. Pentru a realiza acest lucru, inițial, ne vom concentra pe ce este Android Auto și pentru ce este folosit, apoi vom continua să instalăm Android Auto și să ne conectăm la Volkswagen Golf 6 și, în final, ce soluție există pentru dvs. dacă Volkswagen Golf 6 nu este echipat cu sisteme compatibile Android Auto.

Android Auto pe Volkswagen Golf 6, ce este?

Ai fost deja la curent cu Android Auto, dar nu știi cu adevărat despre ce este vorba? Vom demonstra pur și simplu scopul acestei aplicații și ce avantaje ar putea fi în configurarea lui pe Volkswagen Golf 6. Android Auto este un software Google, este conceput pentru a vă integra tot telefonul în mașină. De fapt, Google a observat că mașinilor de astăzi le lipsește tehnologia integrată. În consecință, aceștia s-au gândit la cea mai bună strategie de a încorpora sistemul lor de operare în automobilul dumneavoastră. Programul lor oferă câteva caracteristici importante care vă vor îmbunătăți călătoria cu mașina. În plus, vă va permite să rămâneți conectat fără să vă asumați niciun risc în timpul conducerii. activarea Android Auto pe Volkswagen Golf 6 vă oferă acces la o serie de avantaje, voicis:

 • Păstrați tot ce este mai bun din mobilul dvs. pe ecranul Volkswagen Golf 6
 • Pentru a putea suna pe cineva prin difuzoarele mașinii tale
 • Ascultați muzica preferată cu Google Music sau cu programele dvs. software clasice, cum ar fi Spotify sau Deezer
 • Controlați-vă telefonul prin voce
 • Citiți mesajele dvs., dictați răspunsurile dvs. la Android Auto, care le va transforma într-un mesaj scris

Weiterlesen:
Volkswagen Golf CARE INTREAZĂ în modul limp

Cum se conectează Android Auto pe Volkswagen Golf 6?

În această a doua parte, ne vom concentra asupra procedurii de făcut configurați Android Auto pe Volkswagen Golf 6. Indiferent dacă aveți un ecran compatibil sau nu, există șansa de a profita de acest program care vă va face călătoriile cu mașina mai plăcute.

Tutorial: Activarea Android Auto pe Volkswagen Golf 6

Acum este momentul să instalați Android Auto pe Volkswagen Golf 6. Datorită acestui ghid, vă vom detalia diferiții pași ai acestui proces și vă vom pune în alertă asupra elementelor care pot crea îngrijorări, iată că:

 • Verificați compatibilitatea telefonului dvs. inteligent cu Android Auto (versiunea minimă 5.1 Lollipop), asigurați-vă că actualizați telefonul dacă nu este actualizat.
 • Descărcați aplicația Android Auto de pe Google Play
 • Porniți aplicația Android Auto, aceasta va verifica, la prima deschidere, că toate aplicațiile necesare sunt la zi.
 • Odată ce toate autorizațiile și termenii de utilizare sunt acceptați, veți putea finaliza activarea Android Auto pe Volkswagen Golf 6.
 • Conectați-vă telefonul cu Bluetooth la automobilul dvs., dacă nu știți cum să o faceți, consultați conținutul nostru pentru a vă conecta sau a activa Android Auto pe Volkswagen Golf 6 pentru a afla cum să o faceți.
 • Odată ce telefonul dvs. este conectat prin Bluetooth la mașina dvs., pornirea aplicației ar trebui să conecteze Android auto la Volkswagen Golf 6.
 • Dacă această conexiune nu funcționează, încercați să o conectați mai întâi prin USB (aprindere pusă) și apoi activați Bluetooth

Nu am un ecran compatibil pe Volkswagen Golf 6, dar tot vreau să beneficiez de Android Auto:

În cazul în care, după verificare, Volkswagen Golf 6 dumneavoastră nu este compatibil cu Android Auto, aveți totuși posibilitatea de a utiliza acest program în alt mod. De fapt, vei putea folosi ecranul telefonului tău ca interfață Android Auto. Pentru asta, nimic nu poate fi mai puțin dificil:

Weiterlesen:
Indicatorul de combustibil rămâne aprins pe Volkswagen Golf 2, ce să fac?
 • Descărcați Android Auto pe telefon
 • Configurați aplicația așa cum este explicat mai sus (autorizări, condiții de utilizare)
 • Porniți aplicația și veți avea acces la interfața acesteia și acum vă puteți bucura de toate avantajele Android Auto în Volkswagen Golf 6 fără a avea un ecran compatibil.

  Dacă aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Golf 6, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Golf 6.

 • Legătura cu publicația principală