Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se conectează Android Auto la Volkswagen Golf 3?

Ați cumpărat destul de recent o mașină nouă sau tocmai ați descoperit Android Auto și doriți să o încercați. Acest lucru este total obișnuit, de ce să vă lipsiți de un program 100% gratuit și eficient, fie că vă ascultați muzica, folosiți gps-ul sau efectuați apeluri, aplicația este completă. În această pagină de conținut vom descrie cum să conectați Android Auto la Volkswagen Golf 3. Pentru a realiza acest lucru, în primul rând, vom analiza ce este Android Auto și pentru ce este utilizat, apoi vom trece la instalarea Android Auto și la conectarea la Volkswagen Golf 3 și, în sfârșit, ce soluție există pentru dvs. dacă Volkswagen Golf 3 nu este construit cu sisteme compatibile Android Auto.

Android Auto pe Volkswagen Golf 3, ce este?

Ați citit deja despre Android Auto, dar nu înțelegi cu adevărat despre ce este vorba? Vom clarifica doar funcția acestei aplicații și ce aspecte pozitive pot exista în configurarea acestuia pe Volkswagen Golf 3. Android Auto este un program Google, este conceput pentru a vă încorpora tot telefonul în vehicul. Într-adevăr, Google și-a dat seama că mașinilor de astăzi le lipsește tehnologia inclusă. Prin urmare, ei s-au gândit la cea mai bună modalitate de a-și integra sistemul de operare în mașina dvs. Serviciul lor oferă câteva caracteristici notabile care vă vor îmbunătăți călătoria cu vehiculul. În plus, vă va permite să rămâneți conectat fără să vă asumați niciun risc în timpul conducerii. activarea Android Auto pe Volkswagen Golf 3 vă oferă acces la o serie de avantaje, voicis:

 • Păstrați tot ce este mai bun din telefonul dvs. mobil pe ecranul Volkswagen Golf 3
 • Pentru a putea suna pe cineva prin difuzoarele vehiculului dvs
 • Ascultați muzica preferată cu Google Music sau cu programele dvs. software clasice, cum ar fi Spotify sau Deezer
 • Monitorizați-vă telefonul prin voce
 • Cereți-vă să vă citească mesajele text, dictați-vă răspunsurile la Android Auto, care le va transforma într-un mesaj text

Weiterlesen:
Stergatorul blocat pe Volkswagen Golf 6

Cum se conectează Android Auto pe Volkswagen Golf 3?

În această a doua parte, vom analiza metoda de a face configurați Android Auto pe Volkswagen Golf 3. Indiferent dacă aveți un ecran compatibil sau nu, există șansa de a beneficia de acest serviciu care vă va face călătoriile cu mașina mai plăcute.

Tutorial: Activarea Android Auto pe Volkswagen Golf 3

Acum este momentul să instalați Android Auto pe Volkswagen Golf 3. Datorită acestui articol, vă vom detalia diferiții pași ai acestui proces și vă vom pune în alertă asupra punctelor care pot crea îngrijorări, aici mergem:

 • Verifică compatibilitatea telefonului tău cu Android Auto (versiunea minimă 5.1 Lollipop), nu uita să-ți actualizezi telefonul dacă nu este la zi.
 • Descărcați aplicația Android Auto de pe Google Play
 • Lansați aplicația Android Auto, acesta va examina, la prima deschidere, că toate aplicațiile necesare sunt la zi.
 • Odată ce toate autorizațiile și termenii de utilizare sunt acceptați, veți putea finaliza activarea Android Auto pe Volkswagen Golf 3.
 • Conectați-vă telefonul cu Bluetooth la vehiculul dvs., dacă nu știți cum să o faceți, consultați articolul nostru despre conectarea sau activarea Android Auto pe Volkswagen Golf 3 pentru a afla cum să o faceți.
 • Odată ce telefonul dvs. este conectat prin Bluetooth la mașina dvs., pornirea aplicației ar trebui să conecteze Android auto la Volkswagen Golf 3.
 • Dacă această conexiune nu funcționează, încercați să o conectați mai întâi prin USB (aprindere pusă) și apoi activați Bluetooth

Nu am un ecran compatibil pe Volkswagen Golf 3, dar tot vreau să beneficiez de Android Auto:

In cazul in care, dupa verificare, Volkswagen Golf 3 tau nu este compatibil cu Android Auto, mai ai solutia sa folosesti acest serviciu in alt mod. Într-adevăr, veți putea folosi ecranul telefonului dvs. ca interfață Android Auto. Pentru asta, nimic nu ar putea fi mult mai ușor:

Weiterlesen:
Cum rabatez scaunul din față pe Volkswagen Golf 2?
 • Descărcați Android Auto pe telefon
 • Configurați aplicația așa cum s-a menționat mai sus (autorizări, condiții de utilizare)
 • Lansați aplicația și veți avea acces la interfața acesteia și acum vă puteți bucura de toate avantajele Android Auto în Volkswagen Golf 3 fără a avea un ecran compatibil.

  Dacă aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Golf 3, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Golf 3.

 • Legătura cu publicația principală