Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se conectează Android Auto la Toyota Sienna?

Ați achiziționat destul de recent un vehicul nou sau tocmai ați aflat despre Android Auto și doriți și dvs. să îl încercați. Acest lucru este absolut obișnuit, de ce să vă privați de servicii gratuite și eficiente, fie că vă ascultați muzica, folosiți gps-ul sau efectuați apeluri, aplicația este perfectă. În acest tutorial vom descrie cum să conectați Android Auto la Toyota Sienna. Pentru a realiza acest lucru, în primul rând, vom analiza ce este Android Auto și pentru ce este utilizat, apoi vom continua să instalăm Android Auto și să ne conectăm la Toyota Sienna și, în cele din urmă, ce soluție vă este disponibilă dacă Toyota Sienna dvs. nu este construit cu sisteme compatibile Android Auto.

Android Auto pe Toyota Sienna, ce este?

Ai fost deja la curent cu Android Auto, dar nu știi cu adevărat despre ce este vorba? Vom descrie doar scopul acestei aplicații și ce avantaje ar putea fi în configurarea lui pe Toyota Sienna. Android Auto este un program Google, este conceput pentru a include tot telefonul în vehicul. De fapt, Google și-a dat seama că vehiculele de astăzi nu au tehnologie inclusă. Prin urmare, s-au gândit la cea mai bună modalitate de a-și încorpora sistemul de operare în vehiculul dumneavoastră. Programul lor oferă câteva beneficii notabile care vă vor îmbunătăți experiența vehiculului. În plus, vă va oferi posibilitatea de a rămâne conectat fără să vă asumați niciun risc în timpul conducerii. activarea Android Auto pe Toyota Sienna vă oferă acces la o serie de aspecte pozitive, voici:

 • Păstrați tot ce este mai bun din telefonul dvs. mobil pe ecranul Toyota Sienna
 • Pentru a putea suna pe cineva prin difuzoarele mașinii dvs
 • Ascultați muzica preferată cu Google Music sau cu programele dvs. software clasice, cum ar fi Spotify sau Deezer
 • Controlați-vă telefonul prin voce
 • Citiți mesajele dvs., dictați răspunsurile dvs. la Android Auto, care le va transforma într-un mesaj scris

Weiterlesen:
Cum se instalează senzori de parcare pe Toyota Sienna?

Cum se conectează Android Auto la Toyota Sienna?

În această a doua parte, vom analiza metoda de a face configurați Android Auto pe Toyota Sienna. Indiferent dacă aveți un ecran compatibil sau nu, există o soluție pentru a beneficia de acest program care vă va face călătoriile cu vehiculul mai plăcute.

Tutorial: Activarea Android Auto pe Toyota Sienna

Acum este momentul să instalați Android Auto pe Toyota Sienna. Datorită acestui articol, vă vom detalia diferiții pași ai acestei metode și vă vom pune în alertă asupra punctelor care pot crea îngrijorări, iată că:

 • Verificați compatibilitatea telefonului dvs. inteligent cu Android Auto (versiunea minimă 5.1 Lollipop), amintiți-vă să vă actualizați telefonul dacă nu este actualizat.
 • Descărcați aplicația Android Auto de pe Google Play
 • Porniți aplicația Android Auto, aceasta va verifica, la prima deschidere, că toate aplicațiile necesare sunt la zi.
 • Odată ce toate autorizațiile și termenii de utilizare sunt acceptați, veți putea finaliza activarea Android Auto pe Toyota Sienna dvs.
 • Conectați-vă telefonul cu Bluetooth la vehiculul dvs., dacă nu știți cum să o faceți, verificați conținutul nostru pentru a vă conecta sau a activa Android Auto pe Toyota Sienna pentru a afla cum să o faceți.
 • Odată ce telefonul dvs. este conectat prin Bluetooth la mașina dvs., pornirea aplicației ar trebui să conecteze Android auto la Toyota Sienna.
 • Dacă această conexiune nu funcționează, încercați să o conectați mai întâi prin USB (aprindere pusă) și apoi activați Bluetooth

Nu am un ecran compatibil pe Toyota Sienna, dar tot vreau să beneficiez de Android Auto:

În cazul în care, după examinare, Toyota Sienna dvs. nu este compatibilă cu Android Auto, aveți în continuare opțiunea de a utiliza acest program în alt mod. De fapt, veți putea folosi ecranul telefonului dvs. ca interfață Android Auto. Pentru asta, nimic nu poate fi mai ușor:

Weiterlesen:
Cum se verifică nivelul lichidului de frână la Toyota Sienna?
 • Descărcați Android Auto pe telefon
 • Configurați aplicația așa cum este detaliat mai sus (autorizări, condiții de utilizare)
 • Porniți aplicația și veți avea acces la interfața acesteia și acum vă puteți bucura de toate avantajele Android Auto în Toyota Sienna dvs. fără a avea un ecran compatibil.

  Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Toyota Sienna, aruncați o privire la categoria Toyota Sienna.

 • Legătura cu publicația principală