Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se conectează Android Auto la Toyota Land Cruiser Serie 120?

Nu ați achiziționat cu mult timp în urmă un vehicul nou sau tocmai ați aflat despre Android Auto și doriți și dvs. să îl încercați. Acest lucru este absolut normal, de ce să vă privați de un serviciu gratuit și eficient, fie că vă ascultați muzica, folosiți gps-ul sau efectuați apeluri, aplicația este perfectă. În acest ghid vom demonstra cum să conectați Android Auto la Toyota Land Cruiser Serie 120. Pentru a realiza acest lucru, în primul rând, vom analiza ce este Android Auto și pentru ce este utilizat, apoi vom trece la instalarea Android Auto și conectarea la Toyota Land Cruiser Serie 120 și, în sfârșit, ce soluție este disponibilă pentru dacă Toyota Land Cruiser Serie 120 nu este construit cu dispozitive compatibile cu Android Auto.

Android Auto pe Toyota Land Cruiser Serie 120, ce este?

Ai fost deja la curent cu Android Auto, dar nu înțelegi exact despre ce este vorba? Vom demonstra doar intenția acestei aplicații și ce caracteristici ar putea exista în configurarea acestuia pe Toyota Land Cruiser Serie 120. Android Auto este un software Google, care are ca scop integrarea întregului tău mobil în automobilul tău. De fapt, Google a observat că mașinilor de astăzi le lipsește tehnologia integrată. Prin urmare, s-au gândit la cea mai bună modalitate de a-și integra sistemul de operare în vehiculul dumneavoastră. Serviciul lor oferă câteva beneficii semnificative care vă vor îmbunătăți experiența cu automobilul. În plus, vă va permite să rămâneți conectat fără să vă asumați niciun risc în timpul conducerii. activarea Android Auto pe Toyota Land Cruiser Serie 120 vă oferă acces la o serie de funcții, voce:

 • Păstrați tot ce este mai bun din telefonul dvs. inteligent pe ecranul Toyota Land Cruiser Serie 120
 • Pentru a putea efectua apeluri către difuzoarele mașinii dvs
 • Ascultă muzica ta preferată cu Google Music sau cu aplicațiile tale clasice precum Spotify sau Deezer
 • Controlați-vă mobilul prin voce
 • Citiți mesajele dvs., dictați răspunsurile dvs. la Android Auto, care le va transforma într-un mesaj scris

Weiterlesen:
Ștergătorul blocat pe Toyota Land Cruiser Serie 120

Cum se conectează Android Auto pe Toyota Land Cruiser Serie 120?

În această a doua parte, vom analiza procesul de făcut configurați Android Auto pe Toyota Land Cruiser Serie 120. Indiferent dacă aveți sau nu un ecran compatibil, există o soluție pentru a profita de acest serviciu care vă va face călătoriile cu vehiculul mai plăcute.

Tutorial: Activarea Android Auto pe Toyota Land Cruiser Serie 120

Acum este momentul să instalați Android Auto pe Toyota Land Cruiser Serie 120. Datorită acestui articol, vă vom descrie mai mulți pași ai acestui proces și vă vom pune în alertă asupra punctelor care pot crea probleme, aici mergem:

 • Verificați compatibilitatea telefonului cu Android Auto (versiunea minimă 5.1 Lollipop), asigurați-vă că vă actualizați mobilul dacă nu este actualizat.
 • Descărcați aplicația Android Auto de pe Google Play
 • Porniți aplicația Android Auto, aceasta va verifica, la prima deschidere, că toate aplicațiile necesare sunt la zi.
 • Odată ce toate autorizațiile și termenii de utilizare sunt acceptați, veți putea finaliza activarea Android Auto pe Toyota Land Cruiser Serie 120.
 • Conectați-vă telefonul cu Bluetooth la mașină, dacă nu știți cum să o faceți, verificați conținutul nostru pentru a vă conecta sau a activa Android Auto pe Toyota Land Cruiser Serie 120 pentru a afla cum să o faceți.
 • Odată ce telefonul dvs. este conectat prin Bluetooth la mașina dvs., lansarea aplicației ar trebui să conecteze Android auto la Toyota Land Cruiser Serie 120.
 • Dacă această conexiune nu funcționează, încercați să o conectați mai întâi prin USB (aprindere pusă) și apoi activați Bluetooth

Nu am un ecran compatibil pe Toyota Land Cruiser Serie 120, dar tot vreau să beneficiez de Android Auto:

În cazul în care, după verificare, Toyota Land Cruiser Serie 120 dumneavoastră nu este compatibil cu Android Auto, aveți totuși posibilitatea de a utiliza acest serviciu în alt mod. De fapt, veți putea folosi ecranul telefonului dvs. ca interfață Android Auto. Pentru asta, nimic nu poate fi mai ușor:

Weiterlesen:
Cum se curăță catalizatorul Toyota Land Cruiser Serie 120?
 • Descărcați Android Auto pe mobil
 • Configurați aplicația așa cum este descris anterior (autorizări, condiții de utilizare)
 • Porniți aplicația și veți avea acces la interfața acesteia și acum vă puteți bucura de toate aspectele pozitive ale Android Auto în Toyota Land Cruiser Serie 120 fără a avea un ecran compatibil.

  Dacă aveți întrebări suplimentare despre Toyota Land Cruiser Serie 120, nu ezitați să consultați categoria noastră Toyota Land Cruiser Serie 120.

 • Legătura cu publicația principală