Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se conectează Android Auto la Renault Grand Espace?

Nu de mult ți-ai cumpărat un automobil nou sau tocmai ai aflat despre Android Auto și vrei și tu să-l încerci. Acest lucru este absolut normal, de ce să vă privați de servicii gratuite și eficiente, fie că vă ascultați muzica, folosiți gps-ul sau efectuați apeluri, aplicația este completă. În acest ghid vom descrie cum să conectați Android Auto la Renault Grand Espace. Pentru a realiza acest lucru, în primul rând, ne vom concentra pe ce este Android Auto și pentru ce este folosit, apoi vom continua să instalăm Android Auto și să ne conectăm la Renault Grand Espace și, în cele din urmă, ce soluție vă este disponibilă dacă Renault Grand Espace nu este echipat cu dispozitive compatibile Android Auto.

Android Auto pe Renault Grand Espace, ce este?

Ai fost deja la curent cu Android Auto, dar nu înțelegi cu adevărat despre ce este vorba? Vom descrie pur și simplu funcția acestei aplicații și ce caracteristici ar putea fi în configurarea acestuia pe Renault Grand Espace. Android Auto este un software Google, este conceput pentru a vă integra tot telefonul mobil în mașina dvs. De fapt, Google și-a dat seama că automobilelor de astăzi le lipsește tehnologia inclusă. În consecință, aceștia s-au gândit la cea mai bună strategie de a încorpora sistemul lor de operare în automobilul dumneavoastră. Programul lor oferă câteva beneficii utile care vă vor îmbunătăți experiența cu mașina. În plus, îți va oferi posibilitatea de a rămâne conectat fără a-ți asuma niciun risc în timpul conducerii. activarea Android Auto pe Renault Grand Espace vă oferă acces la o serie de aspecte pozitive, voici:

 • Păstrați tot ce este mai bun din telefonul dvs. inteligent pe ecranul Renault Grand Espace
 • Pentru a putea suna pe cineva prin difuzoarele vehiculului dvs
 • Ascultați muzica preferată cu Google Music sau cu programele dvs. software clasice, cum ar fi Spotify sau Deezer
 • Monitorizați-vă mobilul prin voce
 • Citește-ți mesajele, dictează-ți răspunsurile la Android Auto, care le va transforma într-un mesaj text

Weiterlesen:
Cum se dezactivează imobilizatorul Renault Grand Espace?

Cum se conectează Android Auto la Renault Grand Espace?

În această a doua parte, ne vom concentra asupra metodei de a face to configurați Android Auto pe Renault Grand Espace. Indiferent dacă aveți sau nu un ecran compatibil, există o modalitate de a profita de acest program care vă va face călătoriile cu mașina mai plăcute.

Tutorial: Activarea Android Auto pe Renault Grand Espace

Acum este momentul să instalați Android Auto pe Renault Grand Espace. Datorită acestui tutorial, vă vom descrie mai mulți pași ai acestui proces și vă vom pune în alertă asupra elementelor care pot pune probleme, aici mergem:

 • Examinați compatibilitatea mobilului dvs. cu Android Auto (versiunea minimă 5.1 Lollipop), amintiți-vă să vă actualizați mobilul dacă nu este actualizat.
 • Descărcați aplicația Android Auto de pe Google Play
 • Lansați aplicația Android Auto, acesta va examina, la prima deschidere, că toate aplicațiile necesare sunt la zi.
 • Odată ce toate autorizațiile și condițiile de utilizare sunt aprobate, veți putea finaliza activarea Android Auto pe Renault Grand Espace.
 • Conectați-vă telefonul cu Bluetooth pe auto, dacă nu știți cum să o faceți, consultați articolul nostru despre conectarea sau activarea Android Auto pe Renault Grand Espace pentru a afla cum să o faceți.
 • Odată ce telefonul dvs. este conectat prin Bluetooth la mașina dvs., lansarea aplicației ar trebui să conecteze Android auto la Renault Grand Espace.
 • Dacă această conexiune nu funcționează, încercați să o conectați mai întâi prin USB (aprindere pusă) și apoi activați Bluetooth

Nu am un ecran compatibil pe Renault Grand Espace, dar tot vreau să beneficiez de Android Auto:

Când, după verificare, Renault Grand Espace dumneavoastră nu este compatibil cu Android Auto, mai aveți soluția de a utiliza acest program în alt mod. De fapt, vei putea folosi ecranul telefonului tău ca interfață Android Auto. Pentru asta, nimic nu poate fi mai ușor:

Weiterlesen:
Cum scot janta de pe Renault Espace 3?
 • Descărcați Android Auto pe mobil
 • Configurați aplicația așa cum este detaliat anterior (autorizări, condiții de utilizare)
 • Lansați aplicația și veți avea acces la interfața acesteia și acum vă puteți bucura de toate aspectele pozitive ale Android Auto în Renault Grand Espace fără a avea un ecran compatibil.

  Pentru a obține mai multe sfaturi despre Renault Grand Espace, aruncați o privire la categoria Renault Grand Espace.

 • Legătura cu publicația principală