Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se conectează Android Auto la Renault Espace?

Ați achiziționat recent un automobil nou sau tocmai ați învățat despre Android Auto și, de asemenea, doriți să îl experimentați. Acest lucru este absolut normal, de ce să vă privați de un serviciu gratuit și puternic, fie că vă ascultați muzica, folosiți gps-ul sau efectuați apeluri, aplicația este plină. În această pagină de conținut vom descrie cum să conectați Android Auto la Renault Espace. Pentru a realiza acest lucru, în primul rând, ne vom concentra pe ce este Android Auto și pentru ce este folosit, apoi vom trece la instalarea Android Auto și conectarea la Renault Espace și, în sfârșit, ce soluție aveți la dispoziție dacă Renault dvs. Espace nu este construit cu dispozitive compatibile cu Android Auto.

Android Auto pe Renault Espace, ce este?

Ați citit deja despre Android Auto, dar nu înțelegi cu adevărat despre ce este vorba? Vom demonstra doar obiectivul acestei aplicații și ce aspecte pozitive ar putea fi în instalarea lui pe Renault Espace. Android Auto este o aplicație Google, care își propune să includă tot mobilul în vehicul. Într-adevăr, Google și-a dat seama că automobilelor de astăzi le lipsește tehnologia inclusă. În consecință, aceștia s-au gândit la cea mai bună opțiune de a încorpora sistemul lor de operare în automobilul dumneavoastră. Programul lor oferă câteva caracteristici notabile care vă vor îmbunătăți călătoria cu vehiculul. În plus, vă va oferi posibilitatea de a rămâne conectat fără să vă asumați niciun risc în timpul conducerii. activarea Android Auto pe Renault Espace vă oferă acces la o serie de funcții, vocea:

 • Păstrați tot ce este mai bun din mobilul dvs. pe ecranul Renault Espace
 • Pentru a putea efectua apeluri către difuzoarele vehiculului dvs
 • Ascultă muzica preferată cu Google Music sau cu aplicațiile tale clasice, cum ar fi Spotify sau Deezer
 • Monitorizați-vă mobilul prin voce
 • Cereți-vă să vă citească mesajele text, dictați-vă răspunsurile la Android Auto, care le va transforma într-un mesaj scris

Weiterlesen:
Cum se remorcă Renault Espace 4?

Cum se conectează Android Auto la Renault Espace?

În această a doua parte, ne vom concentra asupra procedurii de făcut configurați Android Auto pe Renault Espace. Indiferent dacă aveți sau nu un ecran compatibil, există o modalitate de a profita de acest program care vă va face călătoriile cu mașina mai plăcute.

Tutorial: Activarea Android Auto pe Renault Espace

Acum este momentul să instalați Android Auto pe Renault Espace. Datorită acestui tutorial, vă vom detalia diferiții pași ai acestui proces și vă vom pune în alertă asupra punctelor care pot pune probleme, aici mergem:

 • Verificați compatibilitatea telefonului cu Android Auto (versiunea minimă 5.1 Lollipop), asigurați-vă că actualizați mobilul dacă nu este actualizat.
 • Descărcați aplicația Android Auto de pe Google Play
 • Porniți aplicația Android Auto, aceasta va examina, la prima deschidere, că toate aplicațiile necesare sunt la zi.
 • Odată ce toate autorizațiile și condițiile de utilizare sunt aprobate, veți putea finaliza activarea Android Auto pe Renault Espace.
 • Conectați-vă telefonul cu Bluetooth la vehiculul dvs., dacă nu știți cum să o faceți, verificați conținutul nostru pentru a vă conecta sau a activa Android Auto pe Renault Espace pentru a afla cum să o faceți.
 • Odată ce telefonul dvs. este conectat prin Bluetooth la mașina dvs., pornirea aplicației ar trebui să conecteze Android auto la Renault Espace.
 • Dacă această conexiune nu funcționează, încercați să o conectați mai întâi prin USB (aprindere pusă) și apoi activați Bluetooth

Nu am un ecran compatibil pe Renault Espace, dar tot vreau să beneficiez de Android Auto:

Dacă se întâmplă, după verificare, Renault Espace dumneavoastră nu este compatibil cu Android Auto, mai aveți opțiunea de a utiliza acest program în alt mod. Într-adevăr, veți putea folosi ecranul telefonului dvs. ca interfață Android Auto. Pentru asta, nimic nu poate fi mai ușor:

Weiterlesen:
Lumină bujie incandescentă care se aprinde când conduc Renault Espace 5
 • Descărcați Android Auto pe mobil
 • Configurați aplicația așa cum este detaliat mai sus (autorizări, condiții de utilizare)
 • Porniți aplicația și veți avea acces la interfața acesteia și acum vă puteți bucura de toate aspectele pozitive ale Android Auto în Renault Espace dvs. fără a avea un ecran compatibil.

  Dacă doriți mai multe tutoriale despre Renault Espace, accesați categoria noastră Renault Espace.

 • Legătura cu publicația principală