Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se conectează Android Auto la Renault Espace 5?

Ați achiziționat destul de recent o mașină nouă sau tocmai ați auzit de Android Auto și doriți și să o experimentați. Acest lucru este destul de normal, de ce să vă privați de servicii gratuite și eficiente, fie că vă ascultați muzica, folosiți gps-ul, fie efectuați apeluri, aplicația este plină. În această pagină de conținut vom demonstra cum să conectați Android Auto la Renault Espace 5. Pentru a face acest lucru, mai întâi, ne vom concentra pe ce este Android Auto și pentru ce este utilizat, apoi vom continua să instalăm Android Auto și să ne conectăm la Renault Espace 5 și, în final, ce alternativă există pentru dvs. dacă Renault Espace dvs. 5 nu este echipat cu sisteme compatibile Android Auto.

Android Auto pe Renault Espace 5, ce este?

Ați auzit deja de Android Auto, dar nu știi cu adevărat despre ce este vorba? Vom demonstra doar funcția acestei aplicații și ce aspecte pozitive pot exista în configurarea acestuia pe Renault Espace 5. Android Auto este un software Google, care își propune să încorporeze tot telefonul tău inteligent în mașină. De fapt, Google și-a dat seama că mașinilor de astăzi le lipsește tehnologia încorporată. În consecință, aceștia s-au gândit la cel mai bun mod de a-și încorpora sistemul de operare în mașina dumneavoastră. Programul lor oferă câteva beneficii importante care vă vor îmbunătăți experiența cu mașina. În plus, vă va permite să rămâneți conectat fără să vă asumați niciun risc în timpul conducerii. activarea Android Auto pe Renault Espace 5 vă oferă acces la o serie de avantaje, voicis:

 • Păstrați tot ce este mai bun din telefonul dvs. inteligent pe ecranul Renault Espace 5
 • Pentru a putea efectua apeluri către difuzoarele vehiculului dvs
 • Ascultă muzica ta preferată cu Google Music sau cu aplicațiile tale clasice precum Spotify sau Deezer
 • Monitorizați-vă telefonul inteligent prin voce
 • Cereți-vă să vă citească mesajele text, dictați-vă răspunsurile la Android Auto, care le va transforma într-un mesaj scris

Weiterlesen:
Lumina ABS rămâne pe Renault Grand Espace, ce să faci?

Cum se conectează Android Auto pe Renault Espace 5?

În această a doua parte, ne vom concentra asupra modului de a face configurați Android Auto pe Renault Espace 5. Indiferent dacă aveți un ecran compatibil sau nu, există o modalitate de a beneficia de acest program care vă va face călătoriile cu mașina mai plăcute.

Tutorial: Activarea Android Auto pe Renault Espace 5

Acum este momentul să instalați Android Auto pe Renault Espace 5. Datorită acestui articol, vă vom detalia diferiții pași ai acestei tehnici și vă vom pune în alertă asupra elementelor care pot prezenta complicații, iată că:

 • Verificați compatibilitatea telefonului dvs. cu Android Auto (versiunea minimă 5.1 Lollipop), asigurați-vă că actualizați telefonul inteligent dacă nu este actualizat.
 • Descărcați aplicația Android Auto de pe Google Play
 • Lansați aplicația Android Auto, acesta va examina, la prima deschidere, că toate aplicațiile necesare sunt la zi.
 • Odată ce toate autorizațiile și termenii de utilizare sunt acceptați, veți putea finaliza activarea Android Auto pe Renault Espace 5.
 • Conectați-vă telefonul cu Bluetooth la vehiculul dvs., dacă nu știți cum să o faceți, consultați conținutul nostru pentru a vă conecta sau a activa Android Auto pe Renault Espace 5 pentru a afla cum să o faceți.
 • Odată ce telefonul dvs. este conectat prin Bluetooth la mașina dvs., lansarea aplicației ar trebui să conecteze Android auto la Renault Espace 5.
 • Dacă această conexiune nu funcționează, încercați să o conectați mai întâi prin USB (aprindere pusă) și apoi activați Bluetooth

Nu am un ecran compatibil pe Renault Espace 5, dar tot vreau să beneficiez de Android Auto:

În cazul în care, după verificare, Renault Espace 5 dumneavoastră nu este compatibil cu Android Auto, mai aveți soluția de a utiliza acest program în alt mod. De fapt, veți putea folosi ecranul telefonului dvs. ca interfață Android Auto. Pentru asta, nimic nu poate fi mai puțin dificil:

Weiterlesen:
Pret inlocuire disc frana pentru Renault Grand Modus ?
 • Descărcați Android Auto pe telefonul dvs. inteligent
 • Configurați aplicația așa cum este explicat mai sus (autorizări, condiții de utilizare)
 • Lansați aplicația și veți avea acces la interfața acesteia și acum vă puteți bucura de toate aspectele pozitive ale Android Auto în Renault Espace 5 fără a avea un ecran compatibil.

  Dacă aveți întrebări suplimentare despre Renault Espace 5, nu ezitați să consultați categoria noastră Renault Espace 5.

 • Legătura cu publicația principală