Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se conectează Android Auto la Opel Adam?

Ați cumpărat recent un automobil nou sau tocmai ați descoperit Android Auto și doriți și dvs. să îl experimentați. Acest lucru este destul de normal, de ce să vă privați de un program gratuit și puternic, fie că vă ascultați muzica, folosiți gps-ul sau efectuați apeluri, aplicația este plină. În acest conținut vom descrie cum să conectați Android Auto la Opel Adam. Pentru a face acest lucru, mai întâi, ne vom concentra pe ce este Android Auto și pentru ce este utilizat, apoi vom continua să instalăm Android Auto și să ne conectăm la Opel Adam și, în sfârșit, ce alternativă vă este disponibilă dacă Opel Adam este nu este construit cu dispozitive compatibile cu Android Auto.

Android Auto pe Opel Adam, ce este?

Ai fost deja la curent cu Android Auto, dar nu știi exact despre ce este vorba? Vom clarifica doar funcția acestei aplicații și ce avantaje ar putea fi în configurarea lui pe Opel Adam. Android Auto este o aplicație Google, este concepută pentru a include tot telefonul tău inteligent în vehicul. De fapt, Google a descoperit că automobilele de astăzi nu au tehnologie integrată. În consecință, aceștia s-au gândit la cea mai bună opțiune de a încorpora sistemul lor de operare în automobilul dumneavoastră. Programul lor oferă câteva beneficii notabile care vă vor îmbunătăți experiența vehiculului. În plus, îți va oferi posibilitatea de a rămâne conectat fără a-ți asuma niciun risc în timpul conducerii. activarea Android Auto pe Opel Adam vă oferă acces la o serie de avantaje, voici:

 • Păstrați tot ce este mai bun din telefonul dvs. inteligent pe ecranul Opel Adam
 • Pentru a putea efectua apeluri către difuzoarele mașinii tale
 • Ascultă muzica ta preferată cu Google Music sau cu aplicațiile tale clasice precum Spotify sau Deezer
 • Controlează-ți telefonul inteligent prin voce
 • Citește-ți mesajele, dictează-ți răspunsurile la Android Auto, care le va transforma într-un mesaj text

Weiterlesen:
Cum să blochezi manual Opel Adam?

Cum se conectează Android Auto pe Opel Adam?

În această a doua parte, ne vom concentra asupra metodei de a face to configurați Android Auto pe Opel Adam. Indiferent dacă aveți sau nu un ecran compatibil, există o modalitate de a beneficia de acest program care vă va face călătoriile cu mașina mai plăcute.

Tutorial: Activarea Android Auto pe Opel Adam

Acum este momentul să instalați Android Auto pe Opel Adam. Datorită acestui tutorial vă vom detalia mai mulți pași ai acestei proceduri și vă vom pune în alertă asupra punctelor care pot prezenta complicații, iată că:

 • Examinați compatibilitatea telefonului mobil cu Android Auto (versiunea minimă 5.1 Lollipop), asigurați-vă că actualizați telefonul inteligent dacă nu este actualizat.
 • Descărcați aplicația Android Auto de pe Google Play
 • Lansați aplicația Android Auto, aceasta va verifica, la prima deschidere, dacă toate aplicațiile necesare sunt la zi.
 • Odată ce toate autorizațiile și condițiile de utilizare sunt aprobate, veți putea finaliza activarea Android Auto pe Opel Adam.
 • Conectați-vă telefonul cu Bluetooth la automobilul dvs., dacă nu știți cum să o faceți, consultați articolul nostru despre conectarea sau activarea Android Auto pe Opel Adam pentru a afla cum să o faceți.
 • Odată ce telefonul este conectat prin Bluetooth la mașina dvs., lansarea aplicației ar trebui să conecteze Android auto la Opel Adam.
 • Dacă această conexiune nu funcționează, încercați să o conectați mai întâi prin USB (aprindere pusă) și apoi activați Bluetooth

Nu am un ecran compatibil pe Opel Adam, dar tot vreau să beneficiez de Android Auto:

Când, după examinare, Opelul tău Adam nu este compatibil cu Android Auto, mai ai alternativa de a utiliza acest program în alt mod. De fapt, veți putea folosi ecranul telefonului dvs. ca interfață Android Auto. Pentru asta, nimic nu poate fi mai puțin dificil:

Weiterlesen:
Cum schimb lumina de parcare la Opel Adam meu?
 • Descărcați Android Auto pe telefonul dvs. inteligent
 • Configurați aplicația așa cum este explicat mai sus (autorizări, condiții de utilizare)
 • Lansați aplicația și veți avea acces la interfața acesteia și acum vă puteți bucura de toate avantajele Android Auto în Opel Adam fără a avea un ecran compatibil.

  Pentru a obține mai multe sfaturi despre Opel Adam, aruncați o privire la categoria Opel Adam.

 • Legătura cu publicația principală