Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se conectează Android Auto la Mercedes Benz C Class?

Tocmai ați cumpărat o mașină nouă sau tocmai ați fost la curent cu Android Auto și și dvs. doriți să o încercați. Acest lucru este destul de normal, de ce să vă privați de un serviciu gratuit și util, fie că vă ascultați muzica, folosiți gps-ul sau efectuați apeluri, aplicația este plină. În acest ghid vom descrie cum să conectați Android Auto la Mercedes Benz C Class. Pentru a realiza acest lucru, inițial, ne vom concentra pe ce este Android Auto și pentru ce este folosit, apoi vom trece la instalarea Android Auto și conectarea la Mercedes Benz C Class, și în final ce alternativă există pentru dvs. dacă Mercedesul dvs. Benz C Class nu este echipat cu dispozitive compatibile cu Android Auto.

Android Auto pe Mercedes Benz Clasa C, ce este?

Ați citit deja despre Android Auto, dar nu știi exact despre ce este vorba? Vom clarifica pur și simplu intenția acestei aplicații și ce avantaje ar putea fi instalarea lui pe Mercedes Benz C Class? Android Auto este un software Google, este conceput pentru a integra tot telefonul dvs. inteligent în mașină. De fapt, Google și-a dat seama că vehiculelor de astăzi le lipsește tehnologia inclusă. În consecință, aceștia s-au gândit la cea mai bună tehnică pentru a-și integra sistemul de operare în mașina ta. Programul lor oferă câteva beneficii utile care vă vor îmbunătăți experiența cu automobilul. În plus, vă va oferi posibilitatea de a rămâne conectat fără să vă asumați niciun risc în timpul conducerii. activarea Android Auto pe Mercedes Benz C Class vă oferă acces la o serie de funcții, voce:

 • Păstrați tot ce este mai bun din telefonul dvs. mobil pe ecranul Mercedes Benz C Class
 • Pentru a putea suna pe cineva prin difuzoarele vehiculului dvs
 • Ascultă muzica ta preferată cu Google Music sau cu aplicațiile tale clasice precum Spotify sau Deezer
 • Controlează-ți telefonul inteligent prin voce
 • Cereți-vă să vă citească mesajele text, dictați-vă răspunsurile la Android Auto, care le va transforma într-un mesaj scris

Weiterlesen:
Lumină portocalie Mercedes clasa C care rămâne aprinsă

Cum se conectează Android Auto la Mercedes Benz C Class?

În această a doua parte, ne vom concentra asupra modului de a face configurați Android Auto pe Mercedes Benz Clasa C. Indiferent dacă aveți sau nu un ecran compatibil, există șansa de a profita de acest program care vă va face călătoriile cu mașina mai plăcute.

Tutorial: Activarea Android Auto pe Mercedes Benz C Class

Acum este momentul să instalați Android Auto pe Mercedes Benz C Class. Datorită acestui ghid, vă vom descrie mai mulți pași ai acestei tehnici și vă vom pune în alertă asupra aspectelor care pot prezenta complicații, aici mergem:

 • Examinați compatibilitatea telefonului dvs. cu Android Auto (versiunea minimă 5.1 Lollipop), asigurați-vă că actualizați telefonul inteligent dacă nu este actualizat.
 • Descărcați aplicația Android Auto de pe Google Play
 • Porniți aplicația Android Auto, aceasta va examina, la prima deschidere, că toate aplicațiile necesare sunt la zi.
 • Odată ce toate autorizațiile și condițiile de utilizare sunt aprobate, veți putea finaliza activarea Android Auto pe Mercedes Benz C Class
 • Conectați-vă telefonul cu Bluetooth pe auto, dacă nu știți cum să o faceți, consultați articolul nostru despre conectarea sau activarea Android Auto pe Mercedes Benz C Class pentru a afla cum să o faceți.
 • Odată ce telefonul dvs. este conectat prin Bluetooth la mașina dvs., lansarea aplicației ar trebui să conecteze Android auto la Mercedes Benz C Class.
 • Dacă această conexiune nu funcționează, încercați să o conectați mai întâi prin USB (aprindere pusă) și apoi activați Bluetooth

Nu am un ecran compatibil pe Mercedes Benz C Class, dar tot vreau să beneficiez de Android Auto:

În cazul în care, după verificare, Mercedes Benz C Class dumneavoastră nu este compatibil cu Android Auto, mai aveți alternativa de a utiliza acest program în alt mod. De fapt, veți putea folosi ecranul telefonului dvs. ca interfață Android Auto. Pentru asta, nimic nu poate fi mai puțin dificil:

Weiterlesen:
Cum repar scurgerea de ulei pe Mercedes Benz Clasa C?
 • Descărcați Android Auto pe telefonul dvs. inteligent
 • Configurați aplicația așa cum s-a menționat anterior (autorizări, condiții de utilizare)
 • Porniți aplicația și veți avea acces la interfața acesteia și acum vă puteți bucura de toate avantajele Android Auto în Mercedes Benz C Class fără a avea un ecran compatibil.

  Pentru a obține mai multe sfaturi despre Mercedes Benz C Class, aruncați o privire la categoria Mercedes Benz C Class.

 • Legătura cu publicația principală