Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se conectează Android Auto la Jaguar F Pace?

Ați achiziționat destul de recent un autoturism nou sau tocmai ați fost la curent cu Android Auto și doriți să îl experimentați. Acest lucru este absolut normal, de ce să te privezi de program gratuit și util, fie că vrei să-ți asculți muzica, să folosești gps-ul sau să dai apeluri, aplicația este perfectă. În acest document vom explica cum să conectați Android Auto la Jaguar F Pace. Pentru a realiza acest lucru, inițial, ne vom uita la ce este Android Auto și pentru ce este utilizat, apoi vom continua să instalăm Android Auto și să ne conectăm la Jaguar F Pace și, în final, ce alternativă vă este disponibilă dacă Jaguar F Pace nu este construit cu dispozitive compatibile cu Android Auto.

Android Auto pe Jaguar F Pace, ce este?

Ai fost deja la curent cu Android Auto, dar nu știi în mod concret despre ce este vorba? Vom clarifica pur și simplu scopul acestei aplicații și ce caracteristici pot exista în configurarea acestuia pe Jaguar F Pace. Android Auto este o aplicație Google, care își propune să încorporeze tot telefonul în mașină. Într-adevăr, Google a descoperit că mașinile de astăzi nu au tehnologie inclusă. În consecință, aceștia s-au gândit la cea mai bună tehnică de a încorpora sistemul lor de operare în automobilul dumneavoastră. Serviciul lor oferă câteva funcții utile care vă vor îmbunătăți experiența cu mașina. În plus, vă va permite să rămâneți conectat fără să vă asumați niciun risc în timpul conducerii. activarea Android Auto pe Jaguar F Pace vă oferă acces la o serie de avantaje, voici:

 • Păstrați tot ce este mai bun din mobilul dvs. pe ecranul Jaguar F Pace
 • Pentru a putea efectua apeluri către difuzoarele mașinii dvs
 • Ascultă muzica ta preferată cu Google Music sau cu aplicațiile tale clasice precum Spotify sau Deezer
 • Controlați-vă telefonul prin voce
 • Citiți mesajele dvs., dictați răspunsurile dvs. la Android Auto, care le va transforma într-un mesaj scris

Weiterlesen:
Cum să blochezi manual Jaguar F-Pace?

Cum se conectează Android Auto pe Jaguar F Pace?

În această a doua parte, ne vom uita la metoda de a face configurați Android Auto pe Jaguar F Pace. Indiferent dacă aveți un ecran compatibil sau nu, există posibilitatea de a profita de acest serviciu care vă va face călătoriile cu mașina mai plăcute.

Tutorial: Activarea Android Auto pe Jaguar F Pace

Acum este momentul să instalați Android Auto pe Jaguar F Pace. Datorită acestui ghid, vă vom descrie diferiții pași ai acestui proces și vă vom pune în alertă asupra punctelor care pot provoca complicații, aici mergem:

 • Verificați compatibilitatea telefonului cu Android Auto (versiunea minimă 5.1 Lollipop), asigurați-vă că actualizați telefonul dacă nu este actualizat.
 • Descărcați aplicația Android Auto de pe Google Play
 • Lansați aplicația Android Auto, aceasta va verifica, la prima deschidere, că toate aplicațiile necesare sunt la zi.
 • Odată ce toate autorizațiile și condițiile de utilizare sunt aprobate, veți putea finaliza activarea Android Auto pe Jaguar F Pace.
 • Conectați-vă telefonul cu Bluetooth la vehiculul dvs., dacă nu știți cum să o faceți, citiți articolul nostru pentru a vă conecta sau a activa Android Auto pe Jaguar F Pace pentru a afla cum să o faceți.
 • Odată ce telefonul este conectat prin Bluetooth la mașină, lansarea aplicației ar trebui să conecteze Android auto la Jaguar F Pace.
 • Dacă această conexiune nu funcționează, încercați să o conectați mai întâi prin USB (aprindere pusă) și apoi activați Bluetooth

Nu am un ecran compatibil pe Jaguar F Pace, dar tot vreau să beneficiez de Android Auto:

Când, după verificare, Jaguar F Pace dvs. nu este compatibil cu Android Auto, mai aveți soluția de a utiliza acest serviciu în alt mod. Într-adevăr, veți putea folosi ecranul telefonului dvs. ca interfață Android Auto. Pentru asta, nimic nu ar putea fi mult mai ușor:

Weiterlesen:
Cum schimb becul semnalizatorului din față pe Jaguar F Pace meu?
 • Descărcați Android Auto pe telefon
 • Configurați aplicația așa cum s-a menționat mai sus (autorizări, condiții de utilizare)
 • Lansați aplicația și veți avea acces la interfața acesteia și acum vă puteți bucura de toate aspectele pozitive ale Android Auto în Jaguar F Pace fără a avea un ecran compatibil.

  Dacă doriți mai multe tutoriale despre Jaguar F Pace, accesați categoria noastră Jaguar F Pace.

 • Legătura cu publicația principală