Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se activează Bluetooth pe Lincoln MKX?

Tocmai ați cumpărat un nou smartphone, un vehicul nou sau tocmai ați schimbat radioul auto, fiecare dintre aceste cauze poate fi un motiv bun pentru a vă conecta telefonul la vehicul prin Bluetooth. Pentru ca acest lucru să se întâmple, te întrebi cum să activați Bluetooth pe Lincoln MKX, să știi că ești în locul potrivit. Echipa noastră a scris acest articol pentru a vă ajuta să realizați acest proces și să vă permită pentru a suna în mașină sau pentru a vă conecta telefonul Android sau Apple la el. Pentru a face acest lucru, pentru început, vom analiza interesul pe care ți-l poate oferi radioul auto Bluetooth, apoi cum să activezi Bluetooth pe Lincoln MKX și, în final, cum să activezi kit-ul hands-free Bluetooth pe Lincoln MKX.

Radio auto Bluetooth pe Lincoln MKX: Cum funcționează?

Tehnologia Bluetooth: ce este?

Pentru a începe acest articol, vom analiza tehnologie bluetooth, și mai ales asupra sursei sale și cum funcționează bluetooth-ul pe Lincoln MKX. Conceptul Bluetooth a fost dezvoltat în 1994 de compania de telefonie mobilă Ericsson, iar în 1999 a fost creat un grup de interese care reunește mai multe firme de tehnologie, iar tehnologia Bluetooth a fost inclusă în primul echipament. Ținta lui este să înlocuiți tehnologia infraroșu care ar putea deja transfera informații fără fir între două dispozitive, dar ar trebui să fie aproape și să nu aibă un obstacol între emițătorul și receptorul de informații. Spre deosebire de infraroșu (IrDA) care folosea unde luminoase, functioneaza bluetooth cu 2.4 Ghz unde radio, ceea ce îi permite să circule prin obiecte. În majoritatea cazurilor, puterea de transmisie va permite transferul datelor pe o distanță de aproximativ zece metri. cât despre Funcționarea bluetooth pe Lincoln MKX, vă va permite să vă asociați telefonul la radioul auto al vehiculului dumneavoastră și beneficiați de caracteristicile de bază ale setului mâini libere pentru vehiculul dumneavoastră. Acesta este un avantaj corect, deoarece de puțin timp, utilizarea căștilor Bluetooth a fost interzisă în mașini.

Weiterlesen:
Câți kilometri cu combustibil redus cu Lincoln MKX al meu?

Caracteristicile produsului Bluetooth pe Lincoln MKX

Să aruncăm o privire mai atentă la caracteristicile Bluetooth pe Lincoln MKX. Bluetooth, așa cum am văzut chiar înainte, are rolul de bază de a transfera date între două produse. Cu toate acestea, beneficiile sale sunt destul de limitate. De fapt, vom folosi în principal Bluetooth pe vehicule pentru a:

 • Efectuați apeluri hands-free cu sunetul de pe difuzoarele Lincoln MKX.
 • Transmiteți-vă muzica prin bluetooth și ascultați-o pe difuzoarele Lincoln MKX.
 • Accesați contactele telefonului dvs. de la radioul auto al Lincoln MKX
 • Gestionați-vă telefonul prin voce (de exemplu: sunați pe cineva sau schimbați muzica)

Toate aceste specificații sunt aproape de ceea ce ai putea obține acum cu o conexiune USB de la telefonul tău mobil la Lincoln MKX, cu toate acestea, nu toate modelele Lincoln MKX sunt construite cu un port USB, iar tehnologia Bluetooth se dovedește a fi norma. Vă permite să evitați să vă conectați telefonul mobil la Lincoln MKX pentru a profita de aceste funcții.

Cum să activați Bluetooth pe Lincoln MKX

Acum să ne concentrăm pe partea care este probabil cea mai importantă pentru tine. Cum să activez Bluetooth pe Lincoln MKX? Este plăcut să știi că vehiculul tău are această tehnologie, dar cum să faci în concret dacă ai dori să telefonezi prin Bluetooth cu Lincoln MKX? Metoda este destul de ușoară și vă vom explica în câțiva pași cum să vă activați Bluetooth și cum să vă asociați telefonul cu Lincoln MKX:

 • Accesați configurațiile mobile, apoi, în fila „rețea”, selectați Bluetooth și căutați dispozitive cu care să le asociați.
 • Odată ce s-a terminat căutarea, lansați conexiunea cu mașina dvs., ar trebui să existe un cod în numele Bluetooth „Lincoln MKX”, un cod ar trebui să apară pe ecranul mașinii dvs., depinde de dvs. să verificați dacă acesta este este același pe mobil și validează conexiunea cu radioul Lincoln MKX-ului tău
Weiterlesen:
Geam blocat pe Lincoln MKX, ce pot face?

A doua alternativă, puteți efectua procesul direct prin radioul mașinii dvs.:

  • Accesați configurațiile radio auto, fila „conexiune”.
  • Alegeți opțiunea „căutați un dispozitiv”
  • Selectați telefonul mobil din listă, având grijă să activați conexiunea Bluetooth pe acesta înainte de a-l manipula
  • Pentru a finaliza conexiunea, tot ce trebuie să faceți este să validați că cele două coduri afișate pe cele două dispozitive sunt similare.

Acum știți cum să activați Bluetooth pe Lincoln MKX. Tot ce trebuie să faceți acum este să profitați de toate specificațiile pe care această tehnologie vă va permite să le faceți, cum ar fi să efectuați un apel telefonic cu Bluetooth pe Lincoln MKX sau să vă ascultați muzica cu Bluetooth pe Lincoln MKX. Dacă doriți să vă conectați sau să activați Android Auto pe Lincoln MKX, am creat un ghid complet care ar trebui să vă permită să faceți acest proces fără probleme.

Cum să activați setul auto Bluetooth hands-free pe Lincoln MKX

În sfârșit, ultima parte a articolului nostru, cum să activați setul mâini libere Bluetooth pe Lincoln MKX? Această acțiune este doar consecința tehnicii pe care tocmai am efectuat-o. După ce ai parcurs pașii anteriori, activarea kit-ului hands-free ar trebui să fie o formalitate. De fapt, radioul auto de la Lincoln MKX ar trebui să fie gata să gestioneze apelurile către difuzoarele vehiculului și să vă permită să utilizați microfonul încorporat pentru a efectua apeluri. Încercați să simulați un apel pentru a controla dacă este activat, altfel va trebui să accesați configurațiile Bluetooth ale Lincoln MKX și să activați opțiunea „apel mâini libere”. Dacă aveți probleme cu Bluetooth-ul Lincoln MKX-ului dvs., nu ezitați să consultați acest conținut care vă va ajuta să le remediați.

Dacă aveți nevoie de mai multe tutoriale despre Lincoln MKX, accesați categoria noastră Lincoln MKX.

Weiterlesen:
Lincoln MKX care are probleme la ralanti
Legătura cu publicația principală