Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum scot janta pe Volkswagen Transporter 6?

În acest articol, vom încerca să vă ajutăm să rezolvați toate problemele pe care le puteți întâlni în jurul jantelor mașinii dumneavoastră. Și, în principal, cum se scoate janta unui Volkswagen Transporter 6? Fie că trebuie să schimbați o anvelopă de plată, fie că trebuie să vă înlocuiți anvelopele, veți descoperi toate informațiile importante pe această pagină. Pentru a face acest lucru, vom vedea mai întâi cum să scoatem anvelopa de pe janta mașinii, apoi, într-o a doua parte, cum să scoți o jantă blocată pe un Volkswagen Transporter 6, apoi, cum să scoateți janta plată de pe Volkswagen Transporter 6 pentru a pune roata de rezervă și, în sfârșit, cum să deblocați șuruburile blocate ale unei jante.

Cum să scoți anvelopa de pe janta unui Volkswagen Transporter 6?

Așa că începem documentul prin a detalia cum să schimbați o anvelopă de mașină. Ai putea fi

ți-ai cumpărat anvelopa pe un site, totuși este destul de complicat să reușești să găsești mecanici, centre auto care să aprobe montarea anvelopelor Volkswagen Transporter 6 cumpărate în alt loc decât în ​​întreprinderea lor comercială. Întrebarea de a căuta să le montezi fără ajutor este deci mai mult decât logică.

Weiterlesen:
Cum instalez un radio auto pe Volkswagen Transporter 4?

Teoretic, este plauzibil cu multă putere și o rangă să schimbi singur anvelopele Volkswagen Transporter 6, indiferent dacă ai reușit să scoți ambii pereți laterali ai anvelopei, să o slăbiți și să puneți noua anvelopă la loc. , nu veți putea echilibra anvelopa fără mașina specifică, dacă nu o faceți, anvelopele dumneavoastră vor pierde mult din viață. Rețineți că, în general, instalarea și echilibrarea costă doar aproximativ douăzeci de euro. Dacă doriți să cumpărați anvelope de pe web pentru a beneficia de o ofertă preferențială, uitați-vă bine, mulți dintre retaileri vă vor oferi gratuit montarea la un centru auto partener.

Cum să scoți o jantă lipită de butucul său pe un Volkswagen Transporter 6?

Trecem acum la partea de care sunteți cu siguranță cel mai curios, și anume, cum se scoate janta unui Volkswagen Transporter 6 lipit de butucul acestuia, și mai precis, împrejurarea destul de clasică a unei jante care nu a fost îndepărtată de destul de mult timp și asta din cauza ruginii lipite de butucul roții tale. În realitate, unui număr mare de șoferi se întâmplă să se treacă în această împrejurare și să nu știe cum să se descurce. Acest lucru poate fi deosebit de enervant în cazul în care aveți o anvelopă deflată și trebuie să schimbați janta pe Volkswagen Transporter 6. Iată diferitele soluții disponibile pentru dvs.:

 • Dacă ai câteva cu tine, după ce ți-ai ridicat mașina și, atunci când este posibil, pe lumânări, și apoi ai scos piulițele jantei, folosește un agent antigripător pe care îl pui în orificiile piulițelor și lasă-l să funcționeze aproximativ zece minute. După aceea, încercați din nou să scoateți janta de pe Volkswagen Transporter 6.
 • Folosește puterea: Deși de obicei nu este cea mai bună soluție, în acest gen de circumstanțe te confrunți cu piese solide care nu riscă prea mult, iar cu ajutorul unui ciocan și a unei pane de lemn poți lovi lateralul jantei Volkswagen-ului tău. Transporter 6 și acesta ar trebui să îl deblocheze și să vă permită să îl eliminați.
 • Ungeți joncțiunea dintre marginea butucului rezistent la rugină și așteptați câteva ore înainte de a încerca să o deblocați din nou.
Weiterlesen:
Cum deschizi portbagajul Volkswagen Transporter 5 din interior?

Cum să scoți janta unui Volkswagen Transporter 6 pentru a-i schimba roata perforată și a o înlocui cu roata de rezervă?

În acest moment vă vom arăta cel mai clasic proces, dar pe care nu îl știe toată lumea, cum sa scoti janta de la locul ei daca ai o anvelopa intepata si vrei sa o inlocuiesti cu roata de rezerva? Această tehnică nu este dificilă, iată diferiții pași de respectat:

 • Stai departe de trafic pentru a nu te pune în pericol.
 • Puneți Volkswagen Transporter 6 pe o suprafață plană.
 • Cuplați frâna de parcare și treceți în treapta întâi.
 • Dacă poate nu știți unde se află cricul Volkswagen Transporter 6, vă rugăm să consultați articolul nostru pentru a afla unde se află.
 • Înainte de a ridica vehiculul, deblocați șuruburile jantei pentru a nu solicita prea mult transmisia înainte de a o ridica
 • Ridicați Volkswagen Transporter 6 cu cricul și deșurubați piulițele jantei mașinii dumneavoastră.
 • Scoateți cauciucul de la Volkswagen Transporter 6.
 • Puneți roata de rezervă, poziționați șuruburile, strângeți-le pe toate cu mâna, în mod echilibrat înainte de a pune mașina înapoi pe drum.
 • Încheiați strângerea piulițelor cu cheia tubulară

Cum scoți piulițele blocate de pe janta unui Volkswagen Transporter 6?

Ultima parte a articolului nostru, s-ar putea întâmpla ca pentru a scoate janta Volkswagen Transporter 6 să aveți de-a face cu piulițele blocate. Într-un astfel de caz, veți avea aproape aceleași soluții pentru situația unei jante blocate de butucul roții. Cea mai bună alternativă va fi utilizarea lubrifiant antirugină sau lubrifiant antirugină și lăsați-l să funcționeze puțin înainte de a debloca piulițele. O altă posibilitate, încercați să găsiți, unele există pe baterii de chei electrice de șoc generează un cuplu mult mai mare decât brațul dvs. plus cheia tubulară și vă vor ajuta să deblocați piulițele.

Weiterlesen:
Cum schimb becul semnalizatorului spate pe Volkswagen Transporter 6?

Dacă aveți nevoie de mai multe tutoriale despre Volkswagen Transporter 6, accesați categoria noastră Volkswagen Transporter 6.

Ссылка на основную публикацию