Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum scot janta pe Volkswagen Transporter 5?

În acest articol, vom încerca să te ajutăm să rezolvi toate problemele pe care le-ai putea întâmpina cu privire la jantele mașinii tale. Si in special, cum se scoate janta unui Volkswagen Transporter 5? Fie că doriți să schimbați o anvelopă de plată, fie că doriți să vă schimbați anvelopele, veți afla toate informațiile necesare pe această pagină. Pentru a face acest lucru, vom vedea mai întâi cum să scoatem anvelopa de pe janta mașinii, apoi, într-o a doua parte, cum să scoți o jantă blocată pe un Volkswagen Transporter 5, mai târziu, cum să scoateți janta plată de pe Volkswagen Transporter 5 pentru a pune roata de rezervă și, în sfârșit, cum să deblocați șuruburile blocate ale unei jante.

Cum să scoți anvelopa de pe janta unui Volkswagen Transporter 5?

Așa că începem documentul prin a detalia cum se schimbă o anvelopă de mașină. Este posibil să fi făcut o afacere bună cumpărându-ți anvelopele de pe internet, totuși este destul de dificil să găsești mecanici, centre auto care vor accepta să monteze anvelopele Volkswagen Transporter 5 cumpărate în altă parte decât în ​​întreprinderea lor comercială. Întrebarea de a căuta să le instalați singur este, prin urmare, mai mult decât respectabilă.

Weiterlesen:
Cum schimb oglinda laterală pe Volkswagen Transporter 4?

Este plauzibil din punct de vedere tehnic, cu multă putere și o rangă, să schimbi singur anvelopele Volkswagen Transporter 5, totuși, indiferent dacă reușești sau nu să scoți ambii pereți laterali ai anvelopei, să o slăbiți și să puneți noua anvelopă înapoi. activat, nu veți putea echilibra anvelopa dacă nu aveți instrumentele specifice, iar fără ele anvelopele dumneavoastră se vor uza prematur. Rețineți că de foarte multe ori prețul de instalare și echilibrare variază de doar aproximativ douăzeci de euro. Ori de câte ori doriți să cumpărați anvelope de pe web pentru a beneficia de o ofertă preferențială, uitați-vă bine, un număr bun de vânzători vă vor oferi montarea la un centru auto partener, complet gratuit.

Cum să scoți o jantă lipită de butucul său pe un Volkswagen Transporter 5?

Acum trecem la partea pe care cu siguranță vă concentrați cel mai mult, și anume, cum se scoate janta unui Volkswagen Transporter 5 lipit de butucul acestuia, si mai exact, carcasa destul de clasica a unei jante care nu a mai fost scoasa de mult si care din cauza ruginii s-a lipit de butucul rotii tale. În realitate, multor utilizatori ai drumului li se întâmplă să se treacă în această împrejurare și să nu știe ce să facă. Acest lucru poate fi deosebit de enervant în cazul în care aveți o anvelopă deflată și trebuie să schimbați janta pe Volkswagen Transporter 5. Iată diferitele posibilități disponibile pentru dvs.:

 • Dacă poate aveți câteva în preajmă, după ce vă ridicați mașina și, dacă este posibil, pe lumânări, și apoi îndepărtați piulițele jantei, utilizați un agent antigripător pe care îl injectați în orificiile piulițelor și lăsați-l să funcționeze aproximativ zece minute. De atunci, încercați din nou să scoateți janta de pe Volkswagen Transporter 5.
 • Folosește mușchi: În ciuda faptului că nu este adesea cea mai bună alegere, în acest tip de caz te confrunți cu piese solide care nu riscă prea mult, iar cu ajutorul unui ciocan și a unei pane de lemn poți lovi lateralul marginii Volkswagen Transporter 5 și acest lucru l-ar putea debloca și vă permite să îl eliminați.
 • Ungeți joncțiunea dintre marginea butucului rezistent la rugină și așteptați câteva ore înainte de a încerca să o deblocați din nou.
Weiterlesen:
Cum se stinge lumina motorului Volkswagen Transporter?

Cum să scoți janta unui Volkswagen Transporter 5 pentru a-i schimba roata perforată și a o înlocui cu roata de rezervă?

În acest moment vă vom explica cea mai comună procedură, dar pe care nu o știe toată lumea, cum sa scoti janta de la locul ei daca ai o anvelopa intepata si trebuie sa o schimbi cu roata de rezerva? Această metodă nu este complicată, iată diferiții pași de urmat:

 • Stai departe de trafic pentru a nu te pune în pericol.
 • Așezați Volkswagen Transporter 5 pe o suprafață plană.
 • Trageți frâna de mână și cuplați treapta întâi.
 • În cazul în care nu știți unde se află cricul Volkswagen Transporter 5, nu ezitați să consultați articolul nostru pentru a vă ajuta să îl localizați.
 • Înainte de a ridica vehiculul, deblocați șuruburile jantei, astfel încât să nu solicitați prea mult transmisie înainte de a o ridica
 • Ridicați Volkswagen Transporter 5 cu cricul și deșurubați piulițele jantei autovehiculului dumneavoastră.
 • Scoateți cauciucul de la Volkswagen Transporter 5.
 • Așezat pe roata de rezervă, puneți șuruburile, strângeți-le pe toate cu mâna, în mod echilibrat înainte de a pune mașina înapoi pe drum.
 • Strângerea completă a piulițelor cu cheia tubulară

Cum scoți piulițele blocate de pe janta unui Volkswagen Transporter 5?

Pentru a termina, se poate întâmpla ca pentru a scoate janta Volkswagen Transporter 5 să aveți de-a face cu piulițele blocate. În acest caz, veți avea aproximativ aceleași posibilități pentru cazul unei jante lipite de butucul roții. Cea mai bună soluție va fi utilizarea lubrifiant antirugină sau lubrifiant antirugină și lăsați-l să funcționeze câteva minute înainte de a debloca nucile. O altă opțiune, căutați, unele există pe baterii de chei electrice de șoc ele eliberează un cuplu mult mai mare decât brațul dvs. plus cheia tubulară și vă vor ajuta să deblocați piulițele.

Weiterlesen:
Unde se află cricul pe Volkswagen Transporter 6?

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Transporter 5, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Transporter 5.

Ссылка на основную публикацию