Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum scot janta pe Volkswagen Transporter 4?

În această postare, vom încerca să vă ajutăm să rezolvați toate problemele pe care le-ați putea întâlni în jurul jantelor mașinii dumneavoastră. Si in special, cum se scoate janta unui Volkswagen Transporter 4? Indiferent dacă doriți să înlocuiți o anvelopă de plată, fie că doriți să vă înlocuiți anvelopele, veți afla toate informațiile importante pe această pagină. Pentru a face acest lucru, vom vedea mai întâi cum să scoatem anvelopa de pe janta unei mașini, apoi, într-o a doua parte, cum să scoți o jantă blocată pe un Volkswagen Transporter 4, după aceea, cum să scoateți janta plată de pe Volkswagen Transporter 4 pentru a pune roata de rezervă și, în sfârșit, cum să deblocați piulițele blocate ale unei jante.

Cum să scoți anvelopa de pe janta unui Volkswagen Transporter 4?

Așa că începem conținutul articolului nostru detaliând cum să înlocuim o anvelopă de mașină. Ai putea fi

ți-ai cumpărat anvelopa de pe un site, totuși este destul de complicat să găsești profesioniști, centre auto care să aprobe să monteze anvelopele Volkswagen Transporter 4 achiziționate în alt loc decât în ​​afacerea lor. Întrebarea de a dori să le montezi fără niciun ajutor este deci mai mult decât logică.

Weiterlesen:
De ce Volkswagen Transporter 5 miroase a plastic ars?

Teoretic, cu multă putere și o rangă, este posibil să înlocuiți singur anvelopele Volkswagen Transporter 4, chiar dacă reușiți să scoateți ambii pereți laterali ai anvelopei, să o slăbiți și să puneți noua anvelopă la loc. , nu veți putea echilibra anvelopa fără mașina specifică, iar fără aceasta anvelopele dumneavoastră se vor uza prematur. Rețineți că, în general, prețul de instalare și echilibrare variază doar în jur de douăzeci de euro. În cazul în care doriți să cumpărați anvelope de pe site-uri pentru a beneficia de un preț de vânzare mai bun, uitați-vă bine, mulți dintre dealeri oferă montarea la un centru auto partener absolut gratuit.

Cum să scoți o jantă lipită de butucul său pe un Volkswagen Transporter 4?

Trecem acum la partea despre care, evident, ești cel mai curios, și anume, cum se scoate janta unui Volkswagen Transporter 4 lipit de butucul acestuia, și mai precis, cazul destul de tipic al unei jante care nu a fost îndepărtată de ceva timp și care din cauza ruginii lipite de butucul roții tale. În realitate, unui număr mare de utilizatori ai drumului li se întâmplă să se găsească în această împrejurare și să nu știe de unde să înceapă. Acest lucru poate fi deosebit de enervant în cazul în care aveți o anvelopă deflată și trebuie să înlocuiți janta pe Volkswagen Transporter 4. Iată diferitele posibilități disponibile pentru dvs.:

 • Dacă poate aveți câteva la îndemână, după ce ați ridicat mașina cu cric și, atunci când este posibil, pe lumânări, și apoi ați scăpat de piulițele jantei, utilizați un agent antigripător pe care îl injectați în orificiile piulițelor și lăsați-l să funcționeze aproximativ zece minute. După aceea, încercați din nou să scoateți janta de pe Volkswagen Transporter 4.
 • Folosește puterea: În ciuda faptului că de obicei nu este cea mai bună alternativă, în acest tip de caz te confrunți cu piese solide care nu riscă prea mult, iar cu ajutorul unui ciocan și a unei pane de lemn poți lovi lateralul marginii Volkswagen Transporter 4 și acest lucru l-ar putea debloca și vă permite să îl eliminați.
 • Ungeți joncțiunea dintre marginea butucului rezistent la rugină și așteptați câteva ore înainte de a încerca din nou să o deblocați.
Weiterlesen:
Cum se demontează bancheta din spate Volkswagen Transporter?

Cum să scoți janta unui Volkswagen Transporter 4 pentru a-i înlocui anvelopa de plată și a o înlocui cu roata de rezervă?

Vă vom arăta acum cea mai convențională metodă, dar pe care nu o știe toată lumea, cum să scoți janta de la locul ei dacă ai o anvelopă care se sparge și vrei să o înlocuiești cu roata de rezervă? Această tehnică nu este complexă, iată câțiva pași de urmat:

 • Stați departe de trafic pentru a nu vă pune în pericol.
 • Puneți Volkswagen Transporter 4 pe o suprafață plană.
 • Puneți frâna de mână și treceți în treapta întâi.
 • Dacă se dovedește că nu știți unde se află cricul Volkswagen Transporter 4, vă rugăm să consultați articolul nostru pentru a vă ajuta să îl localizați.
 • Înainte de a ridica vehiculul, deblocați piulițele jantei pentru a vă asigura că nu veți solicita prea mult transmisia înainte de a o ridica
 • Ridicați Volkswagen Transporter 4 cu cricul și terminați de deșurubat piulițele jantei mașinii dumneavoastră.
 • Scoateți cauciucul de la Volkswagen Transporter 4.
 • Așezat pe roata de rezervă, puneți piulițele, strângeți-le pe toate cu mâna, în mod echilibrat înainte de a pune mașina înapoi pe drum.
 • Finalizați strângerea piulițelor cu cheia tubulară

Cum scoți piulițele blocate de pe janta unui Volkswagen Transporter 4?

Pentru a termina, se poate întâmpla ca pentru a scoate janta Volkswagen Transporter 4 să ai de-a face cu piulițele blocate. Într-un astfel de caz, vei avea aproximativ aceleași posibilități pentru cazul unei jante blocate de butucul roții. Cea mai bună alternativă va fi utilizarea lubrifiant antirugină sau lubrifiant antirugină și lăsați-l să funcționeze puțin înainte de a debloca piulițele. O altă opțiune, căutați, unele există pe baterii de chei electrice de șoc ele eliberează un cuplu mult mai mare decât brațul dvs. plus cheia tubulară și vă vor ajuta să deblocați piulițele.

Weiterlesen:
Cum să tractați Volkswagen Transporter 5?

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Volkswagen Transporter 4, accesați categoria noastră Volkswagen Transporter 4.

Ссылка на основную публикацию