Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum scot janta pe Peugeot 107?

În acest articol, ne-am propus să vă ajutăm să rezolvați toate problemele pe care le puteți întâlni cu privire la jantele mașinii dvs. Și, în principal, cum se scoate janta unui Peugeot 107? Fie că dorești să schimbi o anvelopă crepusă, fie că vrei să schimbi anvelopele, vei afla toate informațiile necesare citind acest articol. Pentru a face acest lucru, vom vedea mai întâi cum să scoatem anvelopa de pe janta mașinii, apoi, într-un al doilea pas, Cum să scoți o jantă blocată pe un Peugeot 107, apoi, cum să scoți janta plată de pe Peugeot 107 al său pentru a pune roata de rezervă și, în sfârșit, cum să deblochezi șuruburile blocate ale unei jante.

Cum se scoate anvelopa de pe janta unui Peugeot 107?

Așa că începem documentul explicând cum să schimbați o anvelopă de mașină. Este posibil să fi făcut o afacere bună cumpărându-ți anvelopele de pe internet, totuși este destul de greu să reușești să găsești mecanici, centre auto care să accepte să monteze anvelopele Peugeot-ului tău 107 achiziționate în altă parte decât în ​​întreprinderea lor comercială. Întrebarea de a căuta să le instalați fără niciun ajutor este, prin urmare, mai mult decât legitimă.

Weiterlesen:
Cum se schimbă becul plăcuței de înmatriculare Peugeot 107?

Teoretic, este plauzibil, cu multă putere și o rangă, să schimbi singur anvelopele Peugeot-ului tău 107, indiferent dacă ai reușit să scoți ambii pereți laterali ai anvelopei, să o slăbiți și să puneți noua anvelopă înapoi. activat, nu veți putea echilibra anvelopa fără mașina specifică, dacă nu o faceți, anvelopele dvs. vor pierde o mulțime de viață. Rețineți că, în general, instalarea și echilibrarea costă doar aproximativ douăzeci de euro. Ori de câte ori doriți să cumpărați anvelope de pe web pentru a beneficia de o ofertă preferențială, uitați-vă bine, un număr bun de furnizori includ gratuit montarea la un centru auto partener.

Cum să scoți o jantă lipită de butucul său pe un Peugeot 107?

Acum trecem la partea de care sunteți cu siguranță cel mai curios, și anume, cum să scoți janta unui Peugeot 107 lipită de butucul său, și mai exact, împrejurarea destul de de bază a unei jante care nu a fost scoasă de ceva vreme și asta din cauza ruginii lipite de butucul roții tale. Într-adevăr, unui număr mare de utilizatori ai drumului li se întâmplă să se treacă în această împrejurare și să nu știe cum să se descurce. Acest lucru poate fi deosebit de enervant în cazul în care aveți o anvelopă deflată și trebuie să schimbați janta pe Peugeot 107. Iată diferitele alternative disponibile pentru dvs.:

 • În cazul în care aveți la dispoziție, după ce vă ridicați mașina cu cric și, dacă puteți, pe lumânări, și apoi extrageți piulițele jantei, folosiți un agent antigripător pe care îl puneți în găurile nucilor și lăsați-l să funcționeze pt. aproximativ zece minute. De atunci, încercați din nou să scoateți janta de pe Peugeot 107.
 • Folosește mușchi: În ciuda faptului că de obicei nu este cea mai bună metodă, în acest gen de circumstanțe te confrunți cu piese solide care nu riscă prea mult, iar cu ajutorul unui ciocan și a unei pane de lemn poți lovi lateralul marginii Peugeot-ul dvs. 107 și acest lucru ar trebui să-l deblocheze și să vă permită să-l eliminați.
 • Ungeți joncțiunea dintre marginea butucului rezistent la rugină și așteptați câteva ore înainte de a încerca să o deblocați din nou.
Weiterlesen:
Aerul condiționat din Peugeot-ul meu 107 nu mai este rece

Cum să scoți janta unui Peugeot 107 pentru a-i schimba anvelopa crezută și a o înlocui cu roata de rezervă?

În acest moment vă vom descrie cea mai convențională procedură, dar pe care nu o știe toată lumea, cum să scoți janta de la locul ei dacă ai o anvelopă care se sparge și vrei să o înlocuiești cu roata de rezervă? Această operațiune nu este dificilă, iată câțiva pași de respectat:

 • Stai departe de trafic pentru a nu te pune în pericol.
 • Puneți-vă Peugeot-ul 107 pe o suprafață plană.
 • Trageți frâna de mână și treceți în treapta întâi.
 • Dacă poate nu știți unde se află cricul Peugeot-ului dumneavoastră 107, nu ezitați să consultați articolul nostru pentru a vă ajuta să îl localizați.
 • Înainte de a ridica mașina, deblocați șuruburile jantei pentru a vă asigura că nu veți solicita prea mult transmisia înainte de a o ridica
 • Ridicați Peugeot-ul 107 cu cricul și terminați de deșurubat piulițele jantei mașinii dumneavoastră.
 • Scoateți janta plată de pe Peugeot-ul dvs. 107.
 • Așezat pe roata de rezervă, poziționați șuruburile, strângeți-le pe toate cu mâna, în mod echilibrat înainte de a pune mașina înapoi pe drum.
 • Strângerea completă a piulițelor cu cheia tubulară

Cum scoți piulițele blocate de pe janta unui Peugeot 107?

În cele din urmă, s-ar putea întâmpla ca pentru a scoate janta Peugeot-ului tău 107 să ai de-a face cu piulițele blocate. În acest caz, veți avea mai mult sau mai puțin aceleași alternative pentru situația unei jante blocate de butucul roții. Cea mai bună alternativă va fi utilizarea lubrifiant antirugină sau lubrifiant antirugină și lăsați-l să funcționeze puțin înainte de a debloca piulițele. O alta alegere, cauta, unele exista pe baterii de chei electrice de șoc ele eliberează un cuplu mult mai mare decât brațul dvs. plus cheia tubulară și vă vor ajuta să deblocați piulițele.

Weiterlesen:
Lumină portocalie Peugeot 107 care rămâne aprinsă

Dacă aveți nevoie de mai multe ghiduri despre Peugeot 107, accesați categoria noastră Peugeot 107.

Legătura cu publicația principală