Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum scot janta pe Peugeot 106?

În acest articol specific, vom încerca să vă ajutăm să clarificați toate problemele pe care le puteți întâlni cu privire la jantele mașinii dvs. Si in special, cum se scoate janta unui Peugeot 106? Indiferent dacă aveți nevoie să schimbați o anvelopă de plată, fie că trebuie să vă înlocuiți anvelopele, veți afla toate informațiile necesare citind această pagină. Pentru a realiza acest lucru, vom vedea mai întâi cum să scoatem anvelopa de pe janta unei mașini, apoi, într-o a doua parte, Cum să scoți o jantă blocată pe un Peugeot 106, mai târziu, cum să scoți janta plată de pe Peugeot 106 al său pentru a pune roata de rezervă și, în sfârșit, cum să deblochezi piulițele blocate ale unei jante.

Cum se scoate anvelopa de pe janta unui Peugeot 106?

Așa că începem conținutul articolului nostru detaliând cum să schimbați o anvelopă de mașină. Este posibil să fi făcut o afacere bună cumpărându-ți anvelopele de pe internet, totuși este destul de complicat să reușești să găsești profesioniști, centre auto care vor fi de acord să monteze anvelopele Peugeot-ului tău 106 achiziționate în alt loc decât în ​​afacerea lor. Întrebarea de a căuta să le montezi fără niciun ajutor este, prin urmare, mai mult decât respectabilă.

Weiterlesen:
Cum se demontează bara de protecție de la un Peugeot 106?

Este fezabil din punct de vedere tehnic, cu multă putere și o rangă, să schimbi singur anvelopele Peugeot-ului tău 106, totuși, indiferent dacă ai reușit sau nu să scoți ambii pereți laterali ai anvelopei, să o slăbiți și să puneți noua anvelopă. înapoi, nu veți putea echilibra anvelopa dacă nu aveți instrumentele specifice, dacă nu o faceți, anvelopele dvs. vor pierde o mulțime de viață. Trebuie să știți că, în general, prețul de instalare și echilibrare variază doar în jur de douăzeci de euro. Ori de câte ori doriți să cumpărați anvelope de pe internet pentru a beneficia de un preț de vânzare preferențial, uitați-vă bine, un număr bun de vânzători includ montarea la un centru auto partener absolut gratuit.

Cum să scoți o jantă lipită de butucul său pe un Peugeot 106?

Trecem acum la partea care vă interesează cel mai mult, și anume, cum să scoți janta unui Peugeot 106 lipită de butucul său, și mai precis, circumstanța destul de tradițională a unei jante care nu a fost îndepărtată de destul de mult timp și care din cauza ruginii lipite de butucul roții tale. De fapt, unui număr mare de șoferi se întâmplă să se treacă în această împrejurare și să nu știe cum să se descurce. Acest lucru poate fi deosebit de enervant dacă se dovedește că aveți o anvelopă deflată și trebuie să schimbați janta pe Peugeot 106. Iată diferitele alternative disponibile pentru dvs.:

 • Dacă aveți câteva la îndemână, după ce vă ridicați mașina cu cric și, dacă puteți, pe lumânări, și apoi extrageți piulițele jantei, folosiți un agent antigripător pe care îl injectați direct în orificiile piulițelor și lăsați-l să funcționeze aproximativ. zece minute. După aceea, încercați din nou să scoateți janta de pe Peugeot 106.
 • Folosește mușchi: Deși nu este aproape niciodată cea mai bună alternativă, în acest gen de circumstanțe te confrunți cu piese solide care nu riscă prea mult, iar cu ajutorul unui ciocan și a unei pane de lemn poți lovi marginea marginii Peugeot-ul dvs. 106 și acest lucru l-ar putea debloca și vă poate permite să îl eliminați.
 • Ungeți joncțiunea dintre janta butucului rezistent la rugină și așteptați câteva ore înainte de a încerca din nou să-l deblocați.
Weiterlesen:
Unde găsiți siguranța contorului de parcurs la Peugeot 106?

Cum să scoți janta unui Peugeot 106 pentru a-i schimba roata perforată și a o înlocui cu roata de rezervă?

În acest moment vă vom descrie cea mai convențională metodă, dar pe care nu o cunoaște toată lumea, cum sa scoti janta de la locul ei daca ai o anvelopa intepata si vrei sa o inlocuiesti cu roata de rezerva? Această operațiune nu este complicată, iată diferiții pași de urmat:

 • Stai departe de trafic pentru a nu te pune în pericol.
 • Așezați Peugeot-ul 106 pe o suprafață plană.
 • Puneți frâna de mână și cuplați treapta întâi.
 • Dacă se dovedește că nu știți unde se află cricul Peugeot-ului dumneavoastră 106, vă rugăm să citiți articolul nostru pentru a vă ajuta să îl localizați.
 • Înainte de a ridica mașina, deblocați piulițele jantei, astfel încât să nu vă forțați transmisia odată ridicată
 • Ridicați Peugeot-ul 106 cu cricul și terminați de deșurubat piulițele jantei mașinii dumneavoastră.
 • Scoateți cauciucul de pe Peugeot 106.
 • Așezat pe roata de rezervă, puneți piulițele, strângeți-le pe toate cu mâna, în mod echilibrat înainte de a pune mașina înapoi pe drum.
 • Strângerea completă a piulițelor cu cheia tubulară

Cum scoți piulițele blocate de pe janta unui Peugeot 106?

Pentru a termina, se poate întâmpla ca pentru a scoate janta Peugeot-ului tău 106 să ai de-a face cu piulițele blocate. În acest caz, veți avea mai mult sau mai puțin aceleași alternative pentru situația unei jante blocate de butucul roții. Cea mai bună soluție va fi utilizarea lubrifiant antirugină sau lubrifiant antirugină și lăsați-l să funcționeze puțin înainte de a debloca piulițele. O altă opțiune, căutați, unele există pe baterii de chei electrice de șoc generează un cuplu mult mai mare decât brațul dvs. plus cheia tubulară și vă vor ajuta să deblocați piulițele.

Weiterlesen:
Unde găsiți o siguranță pentru airbag-ul pe Peugeot 106?

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Peugeot 106, aruncați o privire la categoria Peugeot 106.

Legătura cu publicația principală