Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum scot janta pe Hyundai Ix20?

În această postare, am plănuit să vă ajutăm să eliminați toate problemele cu care vă puteți confrunta cu jantele mașinii dvs. Si in special, cum se scoate janta unui Hyundai Ix20? Fie că ai nevoie să schimbi o anvelopă de plată, fie că trebuie să-ți schimbi anvelopele, vei afla toate informațiile necesare pe această pagină. Pentru a face acest lucru, vom vedea mai întâi cum să scoatem anvelopa de pe janta unei mașini, apoi, într-un al doilea pas, cum să scoți o jantă blocată pe un Hyundai Ix20, mai târziu, cum să scoateți janta plată de pe Hyundai Ix20 pentru a pune roata de rezervă și, în sfârșit, cum să deblocați piulițele blocate ale unei jante.

Cum să scoți anvelopa de pe janta unui Hyundai Ix20?

Așa că începem articolul nostru prin a detalia cum să schimbi o anvelopă de mașină. Ai putea fi

ți-ai cumpărat anvelopa de pe un site, totuși este destul de complicat să reușești să găsești mecanici, centre auto care vor accepta să monteze anvelopele Hyundai Ix20 tale cumpărate în altă parte decât în ​​întreprinderea lor comercială. Întrebarea de a căuta să le instalezi singur este, prin urmare, mai mult decât respectabilă.

Weiterlesen:
Cum să resetați contorul de parcurs la Hyundai Ix20

Este fezabil din punct de vedere tehnic, cu multă putere și o rangă, să schimbi singur anvelopele Hyundai Ix20, cu toate acestea, indiferent dacă reușiți să scoateți ambii pereți laterali ai anvelopei, să o slăbiți și să puneți noua anvelopă la loc, nu veți putea echilibra anvelopa dacă nu aveți instrumentele specifice, iar fără ele anvelopele dumneavoastră se vor uza prematur. Rețineți că, în general, instalarea și echilibrarea costă doar aproximativ douăzeci de euro. În cazul în care doriți să cumpărați anvelope de pe web pentru a beneficia de un preț de vânzare preferențial, uitați-vă bine, un număr bun de dealeri asigură montarea la un centru auto partener gratuit.

Cum să scoți o jantă lipită de butucul său pe un Hyundai Ix20?

Acum trecem la partea de care sunteți cu siguranță cel mai curios, și anume, cum să scoți janta unui Hyundai Ix20 lipită de butucul său, și mai precis, circumstanța destul de tipică a unei jante care nu a fost îndepărtată de mult timp și din cauza ruginii lipite de butucul roții tale. În realitate, unui număr bun de utilizatori ai drumului îi vine prin minte să se găsească în această situație și să nu știe de unde să înceapă. Acest lucru poate fi deosebit de enervant dacă aveți o anvelopă deflată și trebuie să schimbați janta la Hyundai Ix20. Iată diferitele soluții disponibile pentru tine:

 • În cazul în care aveți unele accesibile, după ce ați ridicat mașina cu cric și, dacă este posibil, pe lumânări, și apoi ați scos piulițele jantei, utilizați un agent antigripător pe care îl puneți chiar în orificiile piulițelor și lăsați-l să funcționeze pt. aproximativ zece minute. De atunci, încercați din nou să scoateți janta de pe Hyundai Ix20.
 • Utilizați puterea: În ciuda faptului că de obicei nu este cea mai bună alternativă, în acest gen de circumstanțe vă confruntați cu piese solide care nu riscă prea mult, iar cu ajutorul unui ciocan și a unei pane de lemn puteți lovi lateralul marginii Hyundai Ix20 dvs. și acest lucru ar putea să îl deblocheze și să vă permită să îl eliminați.
 • Ungeți joncțiunea dintre janta butucului dumneavoastră rezistent la rugină și așteptați o perioadă de timp înainte de a încerca să o deblocați din nou.
Weiterlesen:
Cum se deschide Hyundai Ix20 cu bateria descărcată?

Cum să scoți janta unui Hyundai Ix20 pentru a-i schimba roata perforată și a o înlocui cu roata de rezervă?

În acest moment vă vom arăta cea mai clasică procedură, dar pe care nu o știe toată lumea, cum sa scoti janta de la locul ei daca ai o anvelopa intepata si vrei sa o schimbi cu roata de rezerva? Această operație nu este dificilă, iată diferiții pași de urmat:

 • Stai departe de trafic pentru a nu te pune în pericol.
 • Puneți Hyundai Ix20 pe o suprafață plană.
 • Trageți frâna de mână și treceți în treapta întâi.
 • Dacă nu știți unde se află cricul Hyundai Ix20, vă rugăm să citiți articolul nostru pentru a vă ajuta să îl localizați.
 • Înainte de a ridica vehiculul, deblocați piulițele jantei pentru a vă asigura că nu vă forțați transmisia odată ridicată
 • Ridicați Hyundai Ix20 cu cricul și deșurubați piulițele jantei mașinii dvs.
 • Îndepărtați anvelopa de la Hyundai Ix20.
 • Așezat pe roata de rezervă, puneți piulițele, strângeți-le pe toate cu mâna, în mod echilibrat înainte de a pune mașina înapoi pe drum.
 • Încheiați strângerea piulițelor cu cheia tubulară

Cum scoți piulițele blocate de pe janta unui Hyundai Ix20?

Ultima parte a articolului nostru, s-ar putea întâmpla ca pentru a scoate janta Hyundai Ix20 să aveți de-a face cu piulițele blocate. În acest caz, veți avea mai mult sau mai puțin aceleași soluții pentru situația unei jante blocate de butucul roții. Cea mai bună metodă va fi folosirea lubrifiant antirugină sau lubrifiant antirugină și lăsați-l să funcționeze câteva minute înainte de a debloca nucile. O altă opțiune, căutați, unele există pe baterii de chei electrice de șoc generează un cuplu mult mai mare decât brațul dvs. plus cheia tubulară și vă vor ajuta să deblocați piulițele.

Weiterlesen:
Cum se transformă un Hyundai Ix2 cu 20 locuri într-un cu 5 locuri?

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Hyundai Ix20, aruncați o privire la categoria Hyundai Ix20.

Legătura cu publicația principală