Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum scot janta pe Fiat Idea?

În acest articol specific, vom încerca să vă ajutăm să rezolvați toate problemele pe care le puteți întâlni în jurul jantelor mașinii dumneavoastră. Și, în principal, cum se scoate janta unui Fiat Idea? Fie că doriți să înlocuiți o roată plată, fie că doriți să vă înlocuiți anvelopele, veți găsi toate informațiile necesare citind această pagină. Pentru a face acest lucru, vom vedea mai întâi cum să scoatem anvelopa de pe janta unei mașini, apoi, într-o a doua parte, cum să scoți o jantă blocată pe un Fiat Idea, după aceea, cum să scoți janta plată de pe Fiat Idea sa de a pune roata de rezervă și, în sfârșit, cum să deblochezi piulițele blocate ale unei jante.

Cum se scoate anvelopa de pe janta unui Fiat Idea?

Așa că începem documentul nostru prin a vă spune cum să înlocuiți o anvelopă de mașină. Ai putea fi

ti-ai achizitionat anvelopa de pe un site, insa este destul de complicat sa gasesti mecanici, centre auto care vor accepta sa monteze anvelopele tale Fiat Ideachizitionate in alt loc decat in intreprinderea lor comerciala. Întrebarea de a dori să le instalați fără ajutor este, prin urmare, mai mult decât logică.

Weiterlesen:
Cheie blocată în contact la Fiat Idea, ce să faci?

Este fezabil din punct de vedere tehnic cu multă forță și cu o rangă să înlocuiți singur anvelopele Fiat-ului dvs. Idea, totuși, indiferent dacă ați reușit să scoateți ambii pereți laterali ai anvelopei, să o slăbiți și să puneți noua anvelopă la loc, nu vei putea echilibra anvelopa dacă nu ai uneltele specifice, dacă nu o faci, anvelopele tale își vor pierde o mulțime de viață. Rețineți că, în general, prețul de instalare și echilibrare variază doar în jur de douăzeci de euro. Ori de câte ori doriți să cumpărați anvelope de pe internet pentru a beneficia de o ofertă mai bună, uitați-vă bine, mulți dintre retaileri includ gratuit montarea la un centru auto partener.

Cum să scoți o jantă lipită de butucul său pe un Fiat Idea?

Trecem acum la partea care vă interesează cel mai mult, și anume, cum se scoate janta unui Fiat Idea lipit de butucul acestuia, și mai exact, împrejurarea destul de de bază a unei jante care nu a fost îndepărtată de destul de mult timp și asta din cauza ruginii lipite de butucul roții tale. Într-adevăr, unui număr mare de șoferi se întâmplă să se găsească în această situație și să nu știe ce poți face. Acest lucru poate fi deosebit de enervant în cazul în care aveți o anvelopă deflată și trebuie să înlocuiți janta pe Fiat Idea. Iată diferitele posibilități disponibile pentru dvs.:

 • Dacă ai la dispoziție, după ce ți-ai ridicat mașina, și dacă poți pe lumânări, și apoi ai extras piulițele jantei, folosește un agent antigripător pe care îl injectezi în găurile piulițelor și îl lași să funcționeze aproximativ zece minute. De atunci, încercați din nou să scoateți janta de pe Fiat Idea.
 • Folosește mușchi: Deși nu este aproape niciodată cea mai bună alternativă, în acest gen de circumstanțe te confrunți cu piese solide care nu riscă prea mult, iar cu ajutorul unui ciocan și a unei pane de lemn poți lovi lateralul jantei Fiat-ului tău. Idee și acest lucru ar putea să-l deblocheze și să vă permită să-l eliminați.
 • Ungeți joncțiunea dintre janta butucului dumneavoastră rezistent la rugină și așteptați o perioadă de timp înainte de a încerca din nou să o deblocați.
Weiterlesen:
Cum deconectez bateria la Fiat Idea mea?

Cum să scoți janta unui Fiat Idea pentru a-i înlocui roata perforată și a o înlocui cu roata de rezervă?

Vă vom descrie acum cea mai tradițională metodă, dar pe care nu o cunoaște toată lumea, cum sa scoti janta de la locul ei daca ai o anvelopa intepata si trebuie sa o inlocuiesti cu roata de rezerva? Acest proces nu este complex, iată diferiții pași de respectat:

 • Stai departe de trafic pentru a nu te pune în pericol.
 • Așezați-vă Fiat Idea pe o suprafață plană.
 • Puneți frâna de parcare și treceți în treapta întâi.
 • În cazul în care nu știți unde se află cricul Fiat Idea, nu ezitați să citiți articolul nostru pentru a afla unde se află.
 • Înainte de a ridica vehiculul, deblocați piulițele jantei pentru a vă asigura că nu veți solicita prea mult transmisia înainte de a o ridica
 • Ridicați-vă Fiat Idea cu cricul și deșurubați piulițele jantei autovehiculului dumneavoastră.
 • Scoateți cauciucul de la Fiat Idea dumneavoastră.
 • Așezat pe roata de rezervă, puneți piulițele, strângeți-le pe toate cu mâna, în mod echilibrat înainte de a pune mașina înapoi pe drum.
 • Încheiați strângerea piulițelor cu cheia tubulară

Cum scoți piulițele blocate de pe janta unui Fiat Idea?

Pentru a termina, s-ar putea întâmpla ca pentru a scoate janta Fiat-ului tău Idea să ai de-a face cu piulițele blocate. În acest caz, veți avea mai mult sau mai puțin aceleași posibilități pentru situația unei jante blocate de butucul roții. Cea mai bună soluție va fi utilizarea lubrifiant antirugină sau lubrifiant antirugină și lăsați-l să funcționeze puțin înainte de a debloca piulițele. O altă opțiune, căutați, unele există pe baterii de chei electrice de șoc ele eliberează un cuplu mult mai mare decât brațul dvs. plus cheia tubulară și vă vor ajuta să deblocați piulițele.

Weiterlesen:
Ezitare in timpul accelerarii Fiat Idea

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Idea Fiat, nu ezitați să consultați categoria noastră Idea Fiat.

Legătura cu publicația principală